It's so easy for you!

961 53 5
                                    

Louis' synsvinkel:

Jeg rejste mig og kiggede fortvivlet rundt. Jeg gik ned i stuen og ledt efter drengene. Harry og Niall lå på den udslåede sofa sammen med... Emily?

Jeg kiggede nærmere på hende. Hun ligeså fint med hovedet på Harry's bryst.

Jeg løb ovenpå igen for at finde Liam og Zayn. De lå et to madrasser i gangen. Jeg vækkede dem og fortalte at Emily var her.

Vi gik nedenunder og vækkede de andre forsigtigt, så Emily ikke ville vågne. "Hvorfor er hun her?!" spurgte jeg stille. "Det ved jeg ikke!" svarede Harry.

"Og hvordan endte jeg i dit hus?!" spurgte jeg igen. "Det var Emily! Emily har slæbt jer begge hjem!" svarede Niall pludseligt.

Vi kiggede på hinanden. "Emily!" råbte Niall. Hun blev så forskrækket at hun faldt ned af sofaen. "Du skræmte livet af mig!" Grinede hun, men hun stoppede da hun så os.

Emily's synsvinkel:

Louis så sur ud og Niall så sur ud på Louis. "Oh..." mumlede jeg. "Emily, hvorfor er du her?" spurgte Louis vredt. "Nogen skal jo få dig hjem fra byen, når du drikker dig i hegnet med Harry!"

Han kunne tydeligvis ikke li' min sarkasme. "Men jeg vil ikke ha' din hjælp!" råbte han. "Det så ellers sådan ud! Dig og Harry brækkede jer om kap!" svarede jeg provokerende.

"Og lige et venligt råd; Eleanor gør ikke livet bedre, min ven! Ja, jeg så jer!" sagde jeg. Han var meget vred. "Du tror alting er en leg, men det er det altså ikke! Du har det så nemt med din tourné og det hele!" råbte han ind i mit hovede.

Det var dråben. "Tror du jeg har det nemt? Sidste år fandt jeg ud af at jeg var adopteret, efter at jeg havde set min bror slå min søster ihjel med em kniv! 18 stiksår! Nu er det så sådan at min rigtige bror tror, at jeg er fucking en dukke!" råbte jeg tilbage.

Han kiggede chokeret på mig. De andre efterlignede hans blik. "Så styr dig lige, Louis!" svarede jeg roligere. "Stop nu med at skændes! Emily har ikke ændret sig spor! Og Louis, stop med at beskylde hende for noget hun ikke er!"

Niall forsvarede mig. "Hun hjalp dig fucking hjem, Louis! Harry lå og brækkede sig ved vejen, der var Emily sjovt nok også til stede til at holde hår osv! Så stop jeres krig og bliv venner igen! NU!" sagde han.

Wrapped Around Your FingerWhere stories live. Discover now