6.

178 9 0
                                    

Z pohledu Jimina:

Už se těším až s Kookiem půjdu do kina a na večeři. Po chvíli mě z mého neustálého myšlení na Kooka vytrhnul fakt, že bych si měl vybrat něco na sebe. Došel jsem ke skříni, ale absolutně jsem nevěděl co si vybrat. Musím se mu přece líbit! Nemůžu si vzít jen tak ledajaké oblečení co tu mám. A pak, jakoby mě osvítilo sluníčko, a taky že jo, mě napadl Hoseok.

Me: Ahoj Hobi^^
Mám prosbičku.. Pomůžeš mi vybrat oblečení na dnešní rande s Jungkookem? <3

Mysunshine🌞: Ahoj Jimine, to už tě pozval na rande? Jde na to rychle :D
Ale pomůžu ti, tak za 10 minut jsem tam. Zatím pa<33

Me: Děkujuu, paa<33

Po 10 minutách se přesně na čas ozval zvonek. Rychle jsem doběhl otevřít Hobimu dveře. ,,Ahoj Hobi.. Ty jsi běžel?“ zasmál jsem se když jsem si všiml jak je udýchaný. ,,Čau.. Tak samozřejmě, že jsem běžel. Musel jsem! Však ty si neuvědomuješ, že je to tvoje první rande! Potřebuješ být pořádně oblečený takže se jdem podívat co máš ve skříni" řekl, vyzul se a vyběhl nahoru do pokoje. Jen jsem ho se smíchem následoval. Hned co jsem přišel do pokoje tak Hobi spustil: ,,Jimine, to co máš ve skříni je příšerné. Bez protestů jdeme na nákupy. A hned.." zamračil se a podíval se na mě. ,,V sedm mám být v parku tak ale musíme hlídat čas.." dodal jsem a pak jsme se vydali do obchodního centra, které bylo od mého bytu naštěstí jen 5 minut.

Když jsme dorazili do obchoďáku tak jsme si to téměř okamžitě zamířili do obchodu Gucci.

Když jsme dorazili do obchoďáku tak jsme si to téměř okamžitě zamířili do obchodu Gucci

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mezitím u Jungkooka...

Nejdříve se musím domluvit s NamJin, aby mi vyzdobili dům. Rychle jsem popadl mobil a napsal Jinovi.

Me: Ahoj Jinnie. Máš teď čas? Potřeboval bych, aby jste mi s Joonem vyzdobili dům do romantického stylu než přijdeme s Jiminiem z kina. A ještě bys nám mohl uvařit něco dobrého😇

EommaJin🧡: Ahoj Kookie. Jasně že ti s Jooniem pomůžeme. Anebude  problém ani s uvařením :))
V kolik máme vyrazit?

Me: V sedm mám sraz v parku s Jiminem tak pak ti napíšu až budeme na cestě do kina. A Jine, prosím ať mi Joon nezabije Chimmyho.

EommaJin🧡: Tak to ho budu muset asi dát na bezpečné místo :D
Něco vymyslím a držím ti palce ať ti to s Jiminem vyjde a budeš konečně šťastný<33
Zatím Paa

Me: Děkuj moc Jinnie, vážím si toho<33
Paa^^

Když jsem odeslal poslední zprávu tak jsem se podíval kolik je. 12:00, tak to mám ještě spoustu času na přípravu a vyvenčení Chimmyho.
Došel jsem nahoru do pokoje, abych se mohl vykoupat. Po uklidňující koupeli jsem se oblékl do bílého trička, černých upnutých kalhot a černého kabátu. Když jsem byl hotový tak jsem vzal Chimmyho ven, aby s ním nemusel Jim.  ,,Chimmy, pojď sem. Půjdeme ven, co říkáš?“ zeptal jsem se Chimmyho s úsměvem a odpovědi se mi dostalo jen jako veselé zaštěkání. Došel jsem pro vodítko, abych si mohl Chima připnout. Když jsem mu připnul vodítko tak jsme vyrazili do parku. Super, nikdo tu není. Pomyslel jsem si a Chimmyho pustil na volno, aby se mohl trochu více proběhnout. Naše velká zahrada mu holt nestačí. Já se zatím posadil na lavičku a hlídal ho, aby mi neutekl. Začal jsem trochu přemýšlet nad tím, co se za ten jeden den událo. [ poz. Autorky: myšlenky budu označený hvězdičkami, např: *asi jsem se zamiloval *]
* Včera jsem byl v kavárně a má nálada nebyla nejlepší. Ovšem pak tam přišel nádherný kluk zhruba ve stejném věku jako já. Momentálně m v hlavě otázku.. Existuje láska na první pohled? Protože já mám pocit, že jsem do něj blázen už asi tři roky a to jsem ho poznal včera. Nechci to unáhlovat nebo nějak zakřiknout, ale.. Doufám, že nám to spolu vyjde. Doufám, že nebudeme jenom kamarádi.*

Podíval jsem se kolik je hodin. 14:00, to jde. Zavolal jsem na Chimmyho, když přiběhl tak jsem si ho zase připnul na vodítko a vydali se domů. Když jsme přišli tak jsem se podíval kolik je a bylo 15:00. Tak to mám ještě furt spoustu času na to, abych tu trochu poklidil, aby NamJin neměli moc co na úklid a mohli se hned pustit do výzdoby. Taky bych měl Chimmyho dát na bezpečné místo kvůli Joonovi, aby mi ho nezranil. Tak ho dám do obýváku ten se zdobit nebude.

Vše jsem měl hotové kolem 18:00. Ale teď už musím vypadnout, abych stihl do sedmi dojít na místo setkání. Už jsem byl kousek od parku. Když jsem se podíval z dálky k místu setkání uviděl jsem Jiminieho jak tam čeká. Zrychlil jsem krok a za chvíli už před ním stál v celé své kráse. ,,Ahojky Jiminie.. Doufám, že tu nečekáš moc dlouho“ řekl jsem lehce nervózně a objal ho. ,,Ahoj Kookie, ne.. Čekám jen chvilku“usmál se a nastalo trapné ticho. Jak já tohle nesnáším. ,,Tak.. Jdeme do toho kina? Jo a.. Na co půjdeme?“zeptal se po chvíli s nadějí v hlase, že mu to řeknu. ,,Jo, tak půjdeme. Vybral jsem film "Jak vycvičit draka 3", protože mi Jin řekl, že nemáš rád horrory" řekl jsem a čekal na jeho reakci. Na tváři se mu objevil nadšený výraz. ,,To jsi nemusel.. Ale moc děkuji Kookie" ,,Ale jo, musel. Jenom.. Já teď ještě musím něco napsat Jinovi a pak půjdeme..“ řekl jsem a Jiminie jen kývl v souhlas.

Me: Jine, už můžete. Máte na to hodinu a půl a až ta pohádka skončí tak ti napíšu, aby jste vypadli než přijdeme.

EommaJin🧡: Jsi milej noo -_-
My už vyrážíme tak si to tam užijte<3

Na to už jsem neodpověděl, otočil se zpět k Jiminovi a kývnul na cestu, že jdeme. Cestou jsme si povídali o všem možném. Krásně se mi s nim povídá. Náhle však ztuhnul když jsem omylem narazil slovně na jeho rodiče. ,,Promiň..  Neměl jsem se ptát“sklopil jsem hlavu, ale on zavrtěl hlavou. ,,Ne, to je v pořádku. Řeknu ti to..“odpověděl klidně, já jen překvapeně zvednul hlavu a on začal: ,,Před pěti lety rodiče letěli z dovolené domů. Když pak jeli autem z letiště tak jsem volal matce, která řídila. Vzala mi to i když řídila, ale už nedávala takový pozor na cestu a.. Srazila se s protijedoucím autem. Oba zemřeli na místě. Jsi jedem z mála lidí, kterým tu říkám Kookie.. Tak prosím.. Drž jazyk za zuby. Není to věc, kterou bych se chtěl chlubit “posmutněl a já si ho přitáhl do objetí. ,,Neboj, nikomu nic neřeknu..“ je mi ho tak líto. Nejradši bych ho už nikdy nepustil.

[Tady máte Kookieho jak se oblěkl na nahoře v médiích máta štěňátko Kookieho

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

[Tady máte Kookieho jak se oblěkl na nahoře v médiích máta štěňátko Kookieho. 😊]

-Caramel Macchiato- (Na Dobu Neurčitou Pozastaveno)Where stories live. Discover now