7.

1.1K 91 17
                                    

Pozoroval jsem překvapeně Jina.
"Od doby co jsi odešel. Se začel chovat divně. S nikým nemluvil. A když jo, tak byl nepříjemný. Často byl agresivní... Yoongiho dokonce pořezal na ruce." vůbec jsem nepobral co mi teď řekl. Vážně se Kook takhle změnil? "Musel jsem nějak zasáhnout... Naštval se až tak, až odešel. Nevzal si s sebou nic." Jin začel plakát. Musel jsem ho obejmout. "To bude dobry Jin-hyung" oplatil mi objetí a pohladil mě po zádech. "Tak běž do svého pokoje... Tedy... Heh. Noo..." Jin se poškrábal na zátylku. "hm?" díval jsem se na něho.

"Z tvého pokoje se stalo hudební studio pro Yoongiho a Namjoona... Musíš do Jungkookovo pokoje..." jenom jsem kývl a vydal se do jeho pokoje. Vyběhl jsem schody a zabočil do leva. Úplně poslední dveře. Došel jsem k nim a díval se na ně. Byl na nich papírek. ZÁKAZ VSTUPU.
Papírek jsem sundal a zmuchlal. Vzal jsem za kliku a otevřel. Bylo tam uklizeno.. Zavřel jsem za sebou. Vonělo to tu po Jungkoovo voňavce.

Na stole ležela fotografie. Mě a Kooka.
Nademnou bylo srdíčko.. Asi ho to dost vzalo... Fotografii jsem vzal do ruky a divák se na ni. Byla vyfocena na moje narozeniny. Usmál jsem se.
Začeli mi téct slzy. "Promiň mi to... Že jsem odešel Jungkookie" pohladil jsem fotku prstíkem. Fotku jsem položil zas na stůl a sedl si na jeho postel. Pohladil jsem povlečení. Tady jsem s ním trávil hodně času... Usmál jsem se. Utřel jsem si mokrý tváře a oči.

Stoupl jsem si a šel otevřít okno. Ať tu je čerství vzduch. Okno jsem tedy otevřel. Měl bych se asi převléct.
Šel jsem tedy ke skříní a vytáhl nějaké černé tričko a černý tepláky.

Po převlečení jsem si lehl do postele.
Někdo zaklepal na dveře. "Dále!"
Dveře se ote reli a v nich Namjoon.
"Tady máš nějaké věci... A Hoseok zatím zařizuje prodej tvého domu... Heh... Jo a... Měl si tam rozbité dveře."
Poškrábal se nervózně ve vlasech. Zasmál jsem se. "Jojo, v klídku Namjoone" usmál se, věci mi položil ke skříni a zas odešel.

O 3H POZDĚJI

Už bych možná měl jít spát. Jelikož už je 23:08
Zhasl jsem tedy lampičku a přikryl se. Okno nechám otevřené. Vždy ho mám otevřené. Zavřel jsem oči a chystal se jít spát. Jenže mi někdo položil něčí ruku na mou pusu. Rychle jsem otevřel oči. Ta maska. ZAS ON.
"Co tady děláš?" huh? Zeptal se úplně normálně... Ani teď z jeho hlasů nejde strach...sundal mi ruku z úst. "Chtěl jsem se vrátit..."
"Proč jsi v tomhle pokoji?" zamračil jsem se. "Co tě to zajímá?! Můžu tu být."

Hi baby ❤️ / VKOOK/Where stories live. Discover now