17

113 4 0
                                    

- Și? Vreo idee cum putem sa ne apară sau sa îl distrugem pe Wood? ma întreabă Liam în timp ce își ia paste cu sos de roșii și mai știu eu ce drăcii își mai ia ăsta.

- Nici o idee. Dar vreau sa merg mai târziu la un magazin de animale. Avem nevoie de un "bodyguard" pentru Cat. Nu vrei sa riști sa se întâmple din nou asta, nu?

- Aici ai dreptate.

Ca să va explic sa înțelegeți. Acum suntem la cantină la școală. Ieri după ce am vorbit cu Scott, am decis sa lăsăm sa para ca nu știm nimic și încă cautam indicii.

- Anyway. Ce ore aveți după pauză? îi întreb pe prieteni mei.

- Eu am istorie cu un boșorog afurisit. spune Darius.

- Și eu am tot istorie doar că, cu un fotomodel. spune Adam și Lana confirma faptul ca are același oră.

- Eu am sport 4 ore și după gata. spune Axel și se pare ca gașca de nebuni sunt la același ora cu același prof.

Ca să va lămuresc puțin. Axel, Liam, Den și cu mine suntem gașca de nebuni. Noi avem un cod cum ca dacă se întâmplă să ne pui chiar și doi într-o clasă, trebuie neapărat sa facem ravagii și sa întră-m în bele. Ne poți trimite la detenție de câte ori vrei ca noi tot nu ne învățăm minte.

- Partea buna e ca avem sport cu Klaus. Asta ne cunoaște chiar foarte bine deci orice am face nu ne va spune nimic. spun eu și toți 4 plecam în sala de sport.

Ne schimbam în haine de sport și mergem în sala de sport unde îi găsim pe băieți pe saltele și eu ma arunc pe spate și ajung cu capul în poala lu' frate-miu. Vorbim numai ce ne trece prin cap și când apare profu' ne punem și noi în rând. Începe sa facă prezenta și când ajunge la Axel se uita după noi și când ne vede împreună își face cruce și trece mai departe.

- Faceți 30 de abdomene și după băieții la sacii de box și fetele la alergat! spune profu' după ce termina cu prezența.

Noi mergem într-un colț mai retras și facem grupele. Liam și Axel fac primele 30 de abdomene și după Den și cu mine. După ce terminăm, în loc sa mergem băieții la box și fetele la alergat, mergem la Klaus și zâmbim inocenți. Când ne vede sta puțin pe gânduri apoi spune.

- In ring cu voi! Primii vor face Andreea contra Liam și apoi Denisa contra lui Axel. spune și eu și Liam ne urcam în ring.

- Am să te iau ușor bro. îi spun și parca vad cum își face cruce și se roagă sa fie cum am zis.

Când spun ca iau pe cineva ușor defapt îl/o iau super tare. De aceea nu ar trebuii sa te pui cu familia și prietenii mei. Nu ști cata putere se ascunde într-un corp ce pare firav ca al meu.

- Te rog nu da tare. Nu vreau vreo coasta sau un os rupt. spune cu voce temătoare.

Mi-e mila de el asa ca chiar am sa îl iau ușor.

- Sa te vad ce poți! spun și acesta sare la atac.

Ma feresc și îi dau un pumn în stomac dar nu prea tare. Vreau sa îi dau un pumn la coaste dar îmi anticipează mișcarea și îmi prinde piciorul. Ma arunca într-un perete de al sălii și parca am auzit cateza pocnitori. Încerc sa ma ridic dar o durere îngrozitoare ma lovește direct la coaste și la ceafă. Stau 5 minute și încerc iar sa ma ridic dar același val de durere ma cuprinde. Liam, Axel și Den vin lângă mine alarmați.

- Andreea ce sa întâmplat? De ce nu te ridici? întreabă Axel și eu încerc sa ma întorc pe spate.

- Liam mi-a rupt cred ca câteva coaste și ma doare îngrozitor de tare ceafa. spun cu greu și Axel și Liam ma iau pe sus și mergem la Klaus.

Când acesta ma vede le spune celorlalți din priviri cum că putem pleca. Zis și făcut. Mergem în parcarea școlii dar am uitat ca am venit cu motocicletele.

- Am în geanta telefonul. Dați-mi-l va rog. spun și Den îmi da telefonul meu.

Îl iau și deschid la GPS. Chem una din mașinile căști ate acum câteva zile și vine în 5 minute. Liam și cu mine mergem cu mașina și Den și Axel ne aduc motoarele.

Liam pov.

Cum pot sa fiu atât de retardat încât să îmi rănesc propria soră?! Dacă cumva i-am făcut ceva, nu am să mi-o iert niciodată. Ea, Den și Axel sunt singurele rude pe care le mai am. Dacă cei 3 ar afla ca părinții noștri au murit, nu știu dacă voi mai avea puterea de a-i privii în ochi.

O urc pe Andreea pe bancheta din spate și eu fug la volan. Pornesc motorul și demareze în tromba până la spital. Conduc ca un maniac dar pentru sora mea aș fii în stare sa și mor.

Ajungem la spital și o iau repede în brațe. Îi observ pe Den și Axel cum parchează motoarele în spatele mașinii. Fugim în clădire și strigam disperați după o asistentă.

- Aici! striga o asistenta cu o targa și o pun pe Andreea cu grijă pe targă. Ce sa întâmplat? întreabă asistenta.

- Făceam box și dintr-o data a căzut la pământ din cauza coastelor. spun repede și scurt întâmplarea din sala de sport.

Atunci mă uit la mine și văd că sunt în hainele de sport.

Asistenta aia o duce la ecografie. Am vrut sa intrăm dar nu ne-au lăsat.

- De ce a trebuit sa o lovesc asa tare? spun cu voce sugrumat și mă las în jos pe un scaun de lângă salon.

********************************

Stau de 4 ore afurisit pe holul asta afurisit. Au mutat-o pe Andreea în alt salon după ce și-a pierdut conștiința din cauza durerii. Am întrebat pe oricine ce are sora mea dar nimeni nu îmi răspunde.

Mă ridic de pe scaun și întru în salonul surorii mele mai mici.

- De ce...

Sentimente Distruse: Dragoste Spulberată ✅Where stories live. Discover now