5

260 8 0
                                    

- LIAM HELL AI DAT DE DRACU'!!!! VREAU EXPLICAȚII CÂT MAI REPEDE!!!! ȘI VREAU SĂ FIE SINCERE!!!! strig coborând scările nervoasa rău de tot.

-...

- Ce ai femeie de strigi așa?!?! mă întreabă el.

- CUM CE AM!?!?!? AI DE DAT NIȘTE EXPLICAȚII!!!! ȘI TU, ȘI TATA, ȘI VLAD, ȘI CRISTI!!!!! CREZI CĂ NU ȘTIU SĂ ÎNTRU PE INSTAGRAM ȘI SĂ VĂD CE POSTEZI!?!?!? Așteptați numa așteptați. Dacă va prind pe tori 4 nici însuși Lucifer nu va mai scăpa din mâinile mele.

Am văzut că îi tremură tot corpul. Este împietrit. Așa îi trebuie. Ușa de la întrare se deschide și pe ea întră mama și tata. Ne vad pe Liam și pe mine și cred ca sunt îngrijorați.

- Ce se petrece aici?! Am auzit pana afară!!! De ce urlați ca nebunii?!?! spune tata.

Eu mă uit la el cu o privire gen Când vă prind sunteți morți!. Tata înghite în sec și impietreste. Îl văd cum tremură tot.

- Voi doi în living! le spun eu celor două statui. Iar tu dispari din casa asta!!! tip eu către Ioana.

Aceasta o tulește pe unde apucă. Tata și Liam se așează pe canapea. Eu îi sun pe Vlad și Cristi și le spun să vină la noi.

Pana vin gemenii toată lumea tace. Mama e în bucătărie. Aud o bătaie la ușă și merg sa deschid. În fața ușii stăteau Cristi și Vlad. Îi poftesc înăuntru și mergem în living unde tata și Liam tot nu au ieșit din transă. Gemenii se așează și ei pe canapea și mama vine lângă mine.

- Vreau niște explicații. Și nu vreau minciuni! le spun eu celor 4.

- Despre ce vrei explicații? întreabă nedumerit Cristi.

Eu mă uit la tata și Liam și cei doi privesc în gol. Nu se mișcă și nu dau nici un semn de viață. Mă apropii de ei și le pun câte o mana pe cap. Ei tresar dae își revin.

- Ce înseamnă asta? îi întreb pe cei trei și le arat pozele de pe Instagram.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Sentimente Distruse: Dragoste Spulberată ✅Where stories live. Discover now