16

116 4 0
                                    

Ma sprijin de ușa camerei mele și ma mai uit o data la Lana care dormea. Am fost sunată de Axel cum ca nu poate veni deoarece dacă mai lipsește o data trebuie sa repete anul. Am încercat sa îl sun pe Darius dar am primit același răspuns. Ăștia țin mai mult la școală decât la iubita/sora lor.

Am încercat sa o sun pe prietena cea mai buna a Lanei, dar nu îmi răspunde.

Acum stau de două ore și o supraveghez pe viitoarea mea cumnată și caut un indiciu să aflu cine a încercat sa o violeze pe Cat. I-am spus lui Liam ca ma ocup eu de asta și el sa aibe grija de perechea lui.

- Ai găsit ceva? întra Jane în camera mea.

- Nu. Parcă nici măcar nu a fost aici. Zici ca mai degrabă a fost o fantomă. Cum dracu sa dispari așa dintr-o data fără sa lași vreo urmă?! tip exasperat și ma las pe spatele scaunului de la birou.

- Poate e ceva în camera fratelui tău. Cine știe? Ai verificat?

- Nu. Dar am sa verific atunci când Cat se va liniști și am sa pot întra în cameră. Am verificat cipul lui Cat și nimic. Parca a văzut o fantomă.

"Parcă a văzut o fantomă"

"A văzut o fantomă"

"Văzut o fantomă"

"O fantomă"

"Fantomă"

Asta e! Cum de nu mi-am dat seama!?

"Liam! Știu ce sa întâmplat cu Lana și Cat!"

" Ce sa întâmplat?"

"Wood!"

"Cum dar... Parca numai tu aveai codul!"

"Ai uitat că am fost prieteni la cataramă?"

"Și înainte să ne trădeze, i-ai dat codurile!"

"Exact!"

"Și ai fost super ocupata și ai uitat sa schimbi parolele!"

"Ce frate deștept am! Mulțumesc Doamne!"

Am încheiat conversația cu fratele meu și am zbughito în dressing. Mi-am luat repede niște colanți negrii, un tricou negru, o jachetă de piele neagra și bocancii mei negrii și am ieșit val-vârtej din cameră. În fata camerei l-am văzut pe Liam îmbrăcat la fel ca mine și amândoi am pornit spre garaj. Am întrat în mașinile cele mai rapide de acolo și am ieșit în viteză din castel. Accelerăm până la 500km/h și facem slalom printre mașini. Ajungem la un bloc de 10 etaje și oprim mașinile fix în fata blocului. Coborâm din mașini și mergem umăr la umăr pana în clădire. Nu ne stresăm cu liftul și fugim pe scări pana la ultimul etaj. Mergem pana în capătul holului și întra în ultima camera de pe partea dreaptă. Cum întra vedem o groaza de oameni care lucrau la calculatoare. Ne îndreptăm spre ultimul calculator la care lucrează un băiat blond cu ochelari și ochi verzi.

- Da-te! răsună vocea lui Liam în încăpere și cred ca toți fac acum pe ei de frică.

Băiatul pleacă de la calculator și ma pun eu în locul lui. Întru în baza de date a mafiei Dragon și tastez cu viteza luminii un cod.

- Fuck! spun nervoasa când îmi respinge parola.

- Da-te. spune iar fratele meu și eu îl las la monitor.

Acum ai încurcat-o Wood. Te-ai pus cu cel mai bun Hacker din lume.

Liam tastează ceva și vad cum o bifă mare și verde apare pe tot ecranul.

- Yes! spunem noi și Liam mai tastează ceva.

După câteva minute, vad o alta bifă mare și îmi dau seama ca a mai spart un cod. Îl vad pe luam concentrat și îi urmăresc mișcările pe monitorul cel mare.

- Aici! îl opresc pe Liam și îi arat cu unchia un fișier care era denumit: chip.

Intră și vedem mai multe videoclipuri și ultimul mi-a atras atenția. Liam da click pe el și acesta se deschide. Prima imagine este atunci când Cat și Lana stau și vorbesc. Liam derulează și apare imaginea pe care o vedea Cat cu mine, Liam, Oliver și Profesorul. Imaginea se întoarce brusc și vedem un om mascat, băiat după corp, care are ochii albaștri exact ca oceanul pacific.

- Stop! spun și Liam pune direct pauză. Mărește aici! spun și îi indic gatul ăluia.

- Un dragon cu o coroana si corpul încolăcit în formă de infinit. spune Liam rânjind și baga un stick în Pc-ul computerului.

Copiază video-ul și baga stick-ul înapoi în buzunar. Închide tot și plecam înapoi în parcarea blocului și ne urcam rapid înapoi în mașină. Demaram în tromba și accelera pana la un depozit vechi în mijlocul pădurii. Coborâm și ne îndreptăm spre întrare dar două matahale proaste ni se pun în cale și nu ne lasă să intrăm.

- Ce cauta o păpușă atât de frumoasă pe aici? Ști ca te poți trezii cu un glonț în cap în fiecare secundă? spune matahala proasta numărul 2.

- Asculta aici păpușel. Sunt mai mult decât conștientă ca aici e sediul unei mafii. Asa ca mai bine te-ai da la o parte și ne-ai lasă să intrăm sau poți sa îți iei adio de la viață.

- Dar ce crezi ca poți să ne faci? Cu brațele alea atât de subțiri, tu vrei sa ne omori? Pff te rog. spune matahala proasta numărul 1.

- Liam, tu iei matahala proasta numărul 1 și eu iau pe matahala proasta numărul 2.

Liam și cu mine ne punem în fața matahale-lor și le rupem gâtul. Lăsăm corpurile neînsuflețite la ușă și intrăm. Cum punem piciorul înăuntru toți ne privesc curioși, scârbiți, cu frică, nervoși, indiferenți sau amuzați. Înaintăm spre etajul 2 al clădirii și intrăm în ultima camera de pe holul lung. Când intrăm îl vedem pe Scott Stilinski gata să i-o tragă unei curve. Noroc ca mai avea pantaloni pe el.

Liam îi ia pistolul din spatele blugilor și îl îndreaptă spre pachetul ala de plastic.

- Dispari de aici! tună vocea fratelui meu și păpușa Barbie dispare imediat.

- Hai frate serios? Nu am mai avut parte de putina distracție de o săptămână! spune dragul de Scott și își ia pe el tricoul negru.

"Dacă o săptămână înseamnă mult timp, eu îl cer pe Darius sau pe tine în căsătorie" îi trimit lui Liam prin telepatie și îl vad ca abia se mai abține sa nu izbucnească în râs.

Îi dau un cot în burta lui Liam și acesta izbucnește în râs. Scott e gata sa se pună la biroul său dar îl aude pe fratele meu râzând și se întoarce imediat.

- Da râzi! Da' crezi ca eu nu știu ce faci tu în fiecare seară? spune Scott și se pune la biroul său.

- Acum gata cu gluma. Avem nevoie de ajutor. spun eu serioasa și îi trântesc stick-ul lui Liam pe birou lui Scott.

- In ce bele ați mai întrat?

- Wood...








Wood cine? Ce naiba e asta și ce vrea de la Liam și Andreea? Oare ce cauta ei într-un loc plin de mafioți gata sa tragă în ei din moment în moment? Cine e acel Scott Stilinski? Ce dracu se întâmplă? Cine a atacat-o pe Cat?

Toate astea le veți afla în următoarele capitole.

P.S. La media îl aveți pe Darius.

P.S.2. CARTEA SE APROPIE DE FINAL!

Sentimente Distruse: Dragoste Spulberată ✅Where stories live. Discover now