11

130 3 0
                                    

Vrea sa spună ceva doar că suntem întrerupeți de băieți. Cu ei îi văd și pe cei 2 de azi dimineață. Ma uit la Axel și și el se uita terifiant la încheietura mâinii drepte. Îi văd pe cei 2 de azi dimineață cum se uita și ei la încheieturi și atunci îmi pică fisa.

- Hei sper că nu va supărați dar Darius și Lana vor venii la noi. spune Liam.

- Bine. Acum vom merge așa: Axel și Lana; Darius și Den; Lans, Rouge și eu; Liam, Cat și Adam. În mașini cu voi.

Intram în mașini și pornim spre castel. Ajungem în 10 minute deoarece mergeam încet la rugămințile prieteniilor noștri. Urcam fiecare în camere și fetele stau cu mine în camera mea și băieții în camera lui Liam. Ne așezăm pe pat cum putem și începem sa vorbim despre băieți care-de-care mai sexoși și mai plini de mușchi.

- Și Andreea de ce ai pus-o pe Den în mașină cu Darius? întreabă Lana.

- Din același motiv din care te-am pus pe tine cu Axel. Credeți că nu am văzut ca sunteți suflete pereche? Sunt vârcolac! Normal că am ochi ageri și simțuri ascuțite! spun eu repede.

- EȘTI CE?!?!?!?! tipa toate inafara de mine și Den.

- Exista vârcolaci?! întreabă, cu o urma de frica în glas, Lana.

- Da exista. Și nu numai vârcolaci. Exista și vampiri, spirite, demoni alungați, îngeri căzuți, elfi, vrăjitoare, și chiar și vânători. Dar sa nu spuneți la nimeni. Altfel va omor!

- Nu le mai speria așa. spune idiotu de frate-miu care a apărut de Dumnezeu știe unde.

- Voi de unde ați mai apărut? îi întreb pe idioți.

- OH stai sa vezi. Suntem extratereștri născuți pe soare, am crescut pe Marte și acum am venit pe planeta voastră sa va ucidem pentru mâncare. spune Idiotul De Liam sarcastic.

- Haha! Am uitat sa râd. îi răspund la fel de sarcastică.

- Ăștia sunt mereu așa? se aude Lana.

- De cele mai multe ori. îi răspunde Axel.

- Nu-i adevărat! spunem eu și Liam la unison.

- Iar încep. spune Den și Axel exasperați.

- Nu ma mai imita!

- Eu? Tu nu ma mai imita!

- Bine! Atunci tac eu!

Liniște.

- Spune dracu ceva! ne rastim noi la unison.

- Ști ceva? Eu am plecat! spunem și ieșim din camera mea la unison.

Lana pov.

- Doamne ce oameni. spunem eu și Fratele meu la unison.

- Nu suntem oameni! se aud nebunii de jos.

- Scuze! le răspundem înapoi.

- Frații ăștia. spune Den exasperată.

- De parca tu nu ai avea o sora sau un frate! se rățoiește unu' Lans.

Andreea pov.

Trebuie sa scap cumva de nervi pe care îi am. Acasă mergeam la bibliotecă pentru a ma relaxa dar aici nu cunosc nici măcar un loc. Cred ca am sa merg la curse.

Zis și făcut. Iau niște chei random și merg în garaj. Încerc cheia și aud un bip de mașină afară. Ma uit la chei și văd că am luat cheile de la Lamborghini Gold. Nu cred ca se va supăra dacă îi "împrumut" puțin mașina. Ies afara și ma urc în mașină și pornesc motorul. Ambalez puțin motorul și îi văd pe toți ieșind din casa agitați. Turez motorul și ies repede pe porțile castelului. Accelerez și ajung pe autostradă, care e surprinzător de goală. Accelerez și mai mult. Dau volumul muzicii la maxim și deschid geamul. Adrenalina îmi curge prin vene și ma simt minunat. Ajung la pistă și întru cu un drift perfect. Deschid portiera și ies cu stil. Toate perechile de ochi sunt pe mine și ma privesc cu gelozie, dezgust, superior etc.

Merg la Alex și îl vad flirtând cu o roșcată focoasă. Cum ma vede o alunga de lângă el și se întoarce tot un zâmbet spre mine.

- Ia uite cine a decis sa ne facă o vizită. Da' a cui este frumusețea asta?

- Am împrumutat-o de la un prieten fără sa ii cer voie. spun cu un ton superior.

- Vrei sa te înscrii?

- Care e premiul azi?

- Mașinile tuturor pierzatorilor câștigătorului plus un milion de dolari. Azi trebuia sa vina King sa concureze dar se pare ca nu are chef.

- Cred și eu ca nu are chef sa mai piardă o data în fata mea. spun cu o voce îngâmfată.

- Ai vrea tu! se aude o voce din spatele nostru și când ne întoarcem o vedem pe Lana.

- Hei Alex! Am auzit ca azi vine Queen înapoi. spune un băiat înalt, blond cu ochi albaștri spre Alex.

- Cred ca glumești! Asta vine doar când vrea ea!? Crede ca aici poți face ce vrei?! spune Alex super nervos.

Un alt băiat vine la Alex și ii spune sa o înscrie pe aceea Queen în următoarea cursa și atunci îmi vine o idee nebuna în cap.

- Hei Alex!

- Ce-i?!

- Vreau sa particip la cursă!

- Ești nebună?!?!?! striga toți cei de față.

Stau un minut pana îmi revine auzul și ma rasteac la ei.

- Au nebunilor! Am urechi și aud!! Nu trebuie sa urlați ca din gura de șarpe!

- Scuze. spun toți.

- Și da! Da, sunt nebuna. Vreau sa particip. Sub numele de Joker. spun și plec la mașină în același timp cu Alex, care merge sa înscrie participanții.

Ma așez la linia de start și aștept sa se de-a startul. În stânga mea apare un BMW R8 negru mat. Nu pot vedea cineva e la volan din cauza geamurilor fumurii. Îmi îndrept privirea spre dama de companie din fata noastră. Duce steagurile deasupra capului. Turam motoarele. Duce steagurile în fata împreunate. Turam din nou motoarele. Duce steagurile în lateral și turăm iar motoarele. Izbește steagurile de pământ și accelera cu toții. Îi întrec pe toți si un zâmbet de drac îmi apare pe buze când în fata se ivește o curbă de 360°. Toți încetinesc doar eu accelerez și acul indica 500km/h. Trec cu brio și încetinesc puțin până la 400km/h. BMW-ul negru vrea sa mă depășească dar nu îl las. Sta în spatele meu și lasă încet. Crede ca îi cad în plasa și îi las cale liberă. Știu schema asta. Chiar Liam și tata o practică.

Se deplasează spre stânga și accelerează dar pune frână brusc. Ma incrunt pentru ca nu cunosc schema și accelerez din nou la 600km/h. Mai vine o curbă dar trec și de aceasta repede și trec linia de finish. Opresc în fata prieteniilor mei și las geamul în jos. Un Darius nervos și încordat la maxim vine spre mine și pot sa prevăd ca nu va ieși bine.

-...


Îmi pare rău că nu am mai postat dar mi-a fost o lene. Mda... Am reușit pana la urma sa postez și asta e cel mai important. Nu? Nu?!... Nu? Ah ok.

P.s. La media îl aveți pe Liam.

Sentimente Distruse: Dragoste Spulberată ✅Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum