15

113 3 0
                                    

- Hei, ce sa întâmplat?

- Iubitul meu...

- Iubitul meu ma înșelat cu cea mai buna prietenă. spun și o alta lacrimă falsă mi se rostogolește pe obraz.

Derek ma ia în brate și îi răspund la îmbrățișare. Ma freacă pe spate cu scopul de a mă liniști, dar eu am capul pe umărul lui și zâmbesc încontinuu.

Piesa de rezistență!! îi trimit lui Liam telepatic și aud cum ușa se deschide.

Îl aud pe Liam cum înjura de toți sfinții pe cineva inexistent și ma pufnește râsul. Ma departez de Derek și încep sa ma țin de burta din cauza râsului. Îl aud pe Liam cum începe și el să râdă. După ce îmi revin din criza de râs merg lângă Liam și batem palma în stilul nostru. Ma întorc către Derek care ne privea de parca vedea doi psihopați scăpați de la spitalul de nebuni.

- Ce...

- Dacă chiar credeți ca am fost înșelată de iubit, te înșeli. Mai degrabă eu la omorât după ca a aflat ca ma săruta cu cel mai bun prieten a lui. spu cu mâinile în san.

- Tocmai ai fost victimă a experimentului Hell. spune fratele meu și mai batem o data palma.

- Nu îmi vine sa cred ca tocmai am simțit pe pielea mea cum e farsa frățiilor Hell. spune Derek și se ridica de pe bancă.

- Scuze fraiere dar nici moarta nu as fi fost cu un înfumurat ca tine. Ciao Amiga. spun și plec cu Liam din sala de sport.

Mă schimb în hainele mele obișnuite și îmi iau geanta cu haine de sport și merg cu Liam în parcarea liceului unde erau doar două grupuri de copii. Băieții răi și curvele (prima data când am scris curvele mi-a dat curele) lor și cei din clubul de literatură.

Merg cu Liam la mașinile noastre care sunt una lângă alta și îmi arunc geanta de sport cât și cea de școală în portbagajul Lambo-ului.

- Unde ai chef sa fugim? îmi întreb fratele care sta sprijinit de mașină lui.

- Ce zici sa mergem în portul vechi? spune el cu mâinile în sân și picioarele încrucișate.

- Neah... Nu am chef de curse. spun și ma pun în același poziție ca Liam.

- Atunci antrenamente?

- Sigur. Dar unde lăsăm mașinile? Nu vreau sa pierd mașina după câteva zile în care am "primit-o". spun și ma uit la fratele meu care are ochii închiși și buzele țuguiate semn ca se gândește și pe mine ma pufnește râsul.

- Nu mai râde! se face el rănit și eu rad și mai tare.

După un minut îmi suna telefonul și vad ca e Vlad. Răspund și dau pe difuzor.

C.T.

- Ce faci fha? se aude Vlad la capătul celalalt de fir.

- Stau cu frate-miu la mașină și vezi ca ești pe difuzor.

- Salut barosane! îl saluta Vlad pe Liam.

- Ce faci boss? spune Liam.

- Ui' acas'. Planificăm petrecerea de majorat. Veniți nu?

- Normal ca venim.

- Cum sa ratăm petrecerea secolului?

- Bine. Mai vorbim. Și Andreea?

- Zăi!

- Fain Lambo.

- Ms fain.

- Hai ceaw.

- Ceaw.

C.T.Î.

- De unde știe nebunu' asta de mașină?

- I-am trimis o poza acum câteva săptămâni cu mașina și na.

- Bine.

Ne urcam în mașini și mergem acasă. Când întra pe poartă, îl vedem pe Oliver antrenând vreo 20 de copii cu vârstele cuprinse între 13 și 18 ani. Văd o fată roșcată cu păr scurt care se transforma în lup de mărimea unui lup normal. Ies din mașină și merg cu Liam lângă Oliver care scria ceva pe o fișă.

- Fata aia, ce rasă e? se aude Liam din stânga mea.

- Ce vrei sa spui? spune Oliver nedumerit.

- E vârcolac, nu? Asta înseamnă că trebuie să fie de o rasă. Mai ales ca e cât un lup obișnuit. spun eu pe gânduri.

- Care e treaba cu rasele? întreabă Profesorul care a apărut din spatele nostru.

- Orice vârcolac are o rasă. Eu sunt Royal și Andreea e Hunter. spune Liam și eu ma concentrez mai mult pe fata vârcolac.

- De ce nu sunteți aceeași rasă? se face auzit Oliver.

- Din cauza părințiilor. Tata e Hunter și mama e Royal. Asta înseamnă că trebuie ca copii sa fie aceeași rasa ca părinții. spun eu și o vad pe micuța lupoaică cum se transforma înapoi și se uita înspre noi.

"De ce se uita ciudați ăștia la mine?"

Strâmb din nas la cuvintele auzite și pot sa citesc nelămurirea de pe fetele lui Liam, Oliver și a Profesorului.

Un miros înțepător îmi invadează nările și din instinct ma transform sa miros mai bine. După ce îmi dau seama ce e, Liam și cu mine mârâiem grav. Fugim în castel și mergem rapid spre camera lui Liam și dintr-o data se aud două țipete îngrozite. Ma uit repede la Liam și îl vad pentru 2 secunde împietrit și după sa îl vad cum sprintează spre camera lui și aproape sa îl dărâme pe Lans. Fug și eu după fratele meu îngrozit și îl văd încercând sa deschidă ușa. Cum nu reușește se împinge cu umărul stâng și ușa cedează. Când întra în cameră nu vedem nimic.

- Cat! Lana! spunem noi doi la unison.

- Aici! se aude din baie și din șifonier.

Liam fuge spre șifonier și eu către baie. Ușile nu vor sa se deschidă și atunci ne împingem cu umerii în uși și aceasta cedează imediat.

O văd pe Lana ghemiuta cu genunchii la piept în spațiul dintre cada mare și dulapiorul cu prosoape.

Fug către ea și o scutur sa își revină. Îmi sare la gat mult prea brusc și eu ma pun în poziție de apărare dar simt ceva umed pe umărul drept și o aud suspinând. O strâng și eu în brațe și o frec pe spate cu scopul de a o liniști. După ce se liniștește mergem în camera lui Liam și îi văd pe Liam și Cat îmbrățișați stand turcește pe patul lui Liam. Ne așezăm și noi și fetele încep sa povestească.

- Ne uitam la un film și am auzit două motoare. M-am uitat pe geam și am văzut ca sunteți voi. Eu am rămas pe balcon și ma uitam la voi când am simțit o mana de bărbat pe umărul meu. M-am tras ca strafulgerată și am văzut un bărbat cu o mască pe față. A vrut sa ma sărute dar am fugit și ma prins de mana din cauza durerii am țipăt și atunci l-am văzut sărind de pe balcon și eu și Lana am fugit pe unde am apucat am închis ușile cu cheia și eu m-am ascuns pentru a nu ma vedea nimeni. spune cat și Liam o ia în brațe liniști-n-do.

Am ieșit din camera lui Liam cu Lana și am mers în camera mea. Am pus-o pe Lana în pat și am învelit-o până în gât. Am stat și am privit-o până am fost sigura ca a adormit și atunci mi-am luat telefonul și am ieșit din camera cat de silențios se poate. L-am apelat pe Axel și i-am spus sa vina cat de repede se poate înapoi și să vină în camera mea. După ce a spus ca vine imediat, am închis și am vrut sa deschid camera lui Liam dar mi-am amintit că el și Cat sunt înăuntru și am vrut sa le dau intimitate.













Cam atât cu capitolul acesta.

P. S. LA MEDIA E LANA

Sentimente Distruse: Dragoste Spulberată ✅Where stories live. Discover now