Táááááákže

124 13 30
                                    

Tento nápad vznikol z toho dôvodu, pretože sa veľmi nudím a nejdú mi robiť postavy a keď už tu máte mať postavy, tak budete o nich rozhodovať. No ako tak. Pretože som big sviňa a keď nebudeš hlasovať a čítať, tvoja postava umrie :D

Jedná sa o postavy ku knihe, ktorá bude na mojom profile už po tretie (myslím).

Spolok Padlí Rytieri sa dávajú dokopy. Vlajky na ktorých sa vynímajú dva prekrížene meče, ktoré drží v drápách ohnivý drak. Planie. Ľudia sledovali čierne pozadie. Spolok, kedysi obávaných rytierov povstalo z popola. Dračí rev sa ozve dedinou zvanou Hangria. Vlajky stoja vysoko na dlhých stĺpoch. Skrývajú sa v čiernych oblakoch. Na vysokom kopci stál hrad z čierneho kameňa. Z čiernych okien vychádzalo jasné žlté svetlo. Občas tadiaľ prešiel tiel vojak v čiernej zbroji. Ich červené oči svietili na kilometre ďaleko. Krajina začala pustnúť.

Na druhej strane, v elfských lesoch vznikol spolok Janský Rád. Ide o rád tých najlepších bojovníkov a čarodejov. Vašou úlohou je jediné. Zničiť Padlých Rytierov a nastoliť mier. To však nebude tak jednoduché. Nič nie je jednoduché.

Veci, čo mi napíšete do sz:

Meno.
Vek- 21-39
Druh- človek, elf,
Zaradenie:
bojovník- popis zbrane (sekera, meč, šabľa, luk, kuša) Nekočno
mág:
Mocný mág- len jeden môže mať to šťastie, pretože jedného už mám rezervovaného a druhý je hlavná postava
Stredný mág: štyria
Novic: štyria
Určenec: zameraný na jednú vec (teleportácia, vytváranie zbraní, oheň, voda atď) nekonečno. Žiadne OP veci
Slabina
Povaha- prosím rozpísať.
Minulosť
Vzhľad- Tiež rozpísať

Snáď všetkému rozumiete. Tak gl :D

Jo, ešte som zabudol, že si môžete vybrať na koho strane ste. Upozorňujem, že tí, čo sú u Padlých Rytierov budú sa menej objavovať, alebo budú mať špeciálne kapitoly keď si ich odhlasujete. 

Úsmev mŕtvychWhere stories live. Discover now