12. část

78 3 0
                                    

Jen sem si povzdychla a začla mluvit. ,,Nevím jestli jsem připravená na to ti odpustit.'' ........

Z pohledu Justina:

Od toho ''malého'' incidentu s Amandou, jsem s ní ani nemluvil, skoro ji ani neviděl. Chybí mi. Kdybych jak kokot nepil kvůli mojí matce tak by se nic nestalo. Achjo. Proč mi to dělá tak těžký? Já ji miluju...... Doufám že se to brzy spraví, a dá mi šanci.

Z pohledu Amandy:

Crrr.... Zbudil mě zvuk mého budíku. Vypla jsem ho a podala si mobil. Najela jsem na první hru a začala hrát. Po půl hodině jsem to vypla a mobil strčila na nabíječku. Vstala z postele a namířila si to do koupelny. Rychle jsem se vysprchovala a udělala svoji každoranní rutinu. Hned potom, jsem šla do pokoje a oblékla si šedé legíny, černé tričko a fialovo-červeno-černou mikinu. MObil jsem vytáhla z nabíječky a strčila ho do kapsy. Sešla jsem schody dolů a šla rovnou do kuchyně. Byla tam máma, tak jsem ji pozdravila. ,,Dobré ráno'' jen na mě pohlédla a usmála se. ,,Dobré zlatíčko. Chceš snídani?'' jen jsem přikývla a sedla si naproti místu kde máma seděla. Ona jen vstala a dala mi na talíř palačinku. Poděkovala jsem a začala jíst...

***

Pííp přišla mi smska? otevřela jsem ji a začla číst

Od: Máma♥ - Dojdi dolů! Máme pro tebe novinu:)) -Máma

Vstala jsem a šla teda dolů. Šla jsem rovnou do obyváku odkud se ozývali hlasy. Sedla jsem si na pohovku naproti mamky a čekala až začne mluvit. ,,Nevím jak začít takže to řeknu rovnou ano?'' jen sem přikývla a zvedla obočí že může pokračovat ,,Koupili jsme tobě, a Justinovi nový dům, po tom co mi Pattie říkala jsem usoudila že to co děláte nemusí každý vědět.'' nejspíš narážela na to jak nás slyšela Pattie při tom ,,Takže jsme vám koupili dům. Takový středně velký, je už aji vybavený, je kousek odtud.'' řekla a usmála se. Já jsem jen otevřela pusu, a přemýšlela co ji na to mám jako říct.

,,Je to od tebe hezký, ale s Justinem už nejsme spolu'' 

,,Jakto? Co se stalo?'' typická máma. Vyzvídá.

,,Neřeš. Ten barák můžete nejspíš prodat'' mykla jsem rameny a čekala co mi řekne.

,,Tak to teda ne! Ani nevíš kolik peněz sme do něj strčili. Né že bych tě chtěla nějak vyhazovat, to víš že ne. Ale prostě se pobal a můžeš jít tam. S Justinem se nějak dohodněte a prostě tam budete. Pattie by to dneska nejspíš měla říct Justinovi. Prostě se pobal a jedem. Čeká tě tam další překvapení.'' Znovu se usmála a já už nevěděla co říct.. ,,A-ale jak se mám starat o dům když nemám peníze?'' skoro jsem vykřikla.

,,Peníze ti budu každý měsíc posílat na účet nebo ti je budu dávat. 20 tisíc by ti stačit mělo. Jestli ne tak ti dám o pár tisíc víc.'' řekla jako by to byla jasná věc. Jen jsem přikývla a šla nahoru. Otevřela jsem zprávu a začala psát. 

Pro: Justin - Ty víš o tom co na nás rodiče přichystali?0.o -A

Od: Justin - Jo. Mě to nijak nevadí:D tobě snad ano?:O:( -J

Pro: Justin - Jo mě to vadí. Nechci jít bydlet pryč-_- -A

Od: Justin - A proč tam nechceš jít?:(:O -J

Pro: Justin - Ty se ještě ptáš?! Ty by si snad chtěl být pod jednu střechou s někým kdo tě před necelými 14-ti dny podvedl? Jestli jo tak jseš pěkně divnej. ;) -A

Do You Remember? ''Forever'' ?Where stories live. Discover now