5.část

124 3 0
                                    

V minulé části:

Jeho vlasy byli úžasné. Zase si někdo musel najít tu debilní chvilku a zakašlat. Tentokrát to nebyl Travis ale...............

Tentokrát to nebyl Travis, ale Madison. Hned když jsem to zjistila jsem se vytrhla od Justina a šla k baru. U baru už byla Kate, která se plazila po tom klukovi co s ní tančil. Ta musela být totálně na sračky.

..

..

RÁNO:

 Poklidně jsem si spala, ale začal mi zvonit budík. POČKAT, takhle nezní můj budík. Rychle jsem se zvedla, a koukla se vedle sebe. Nebyla jsem u sebe v pokoji ale u Justina. Jak sem se semka sakra dostala?!

,,Justine? Co tu dělám?'' zeptala sem se ho a zvedla obočí.

,,No, včera si byla totálně na sračky, a pak si mi říkala že nechceš jít domů, že by tě Rick zabil, tak si šla semnou.'' když to dořekl, tak myknul rameny, vstal a odešel do koupelny. Začala týct voda, tak sem usoudila že se šel osprchovat. Měla jsem na sobě šaty ze včerejška, takže sem si oddychla, že jsem neudělala zase tu stejnou hloupost jako minule. Sedla sem si na postel a koukla se na mobil. Měla jsem 2 zprávy, jen od Rickyho.

Od: Ricky: Ségra kde jseš?!! Je 11 a ty nejseš doma-.- Zavolej;) -R     Usmála sem se nad tím jak se o mě stará. Ale je to někdy až dotěrný, nikam nemůžu jít, bez toho aby mi Riky nepsal kde jsem.

Od: Ricky: Doprdele Amando kde jseš?!!!!!!? Čekám tu jak debil už 2 hodiny?! Kde zase lítáš? Okamžitě mi zavolej!      To zase bude průser.

Pro Ricky: Byla jsem s Justinem, a Madison v klubu. Prej se tě ptali a ty jsi nechtěl, tak jsem šla;) A nebuď nasranej! Když ty jsi v p*či tak mi taky nezvedáš mobili, a neodpovídáš na smsky, takže jsme si kvit bráško-,- -Amanda!     

Když jsem to odeslala tak z koupelny vyšel Justin, jen v ručníku. Zkousla sem si ret. Byl tak sexy. A ty jeho tetování. Nádhera.    Amando probuď se! Je to hajzl!    Řekla jsem si a se koukala do mobilu. Chvíli jsem hrála Poua, ale vyrušil mě Justin který si sedl vedle mě. Vstala jsem a jen mu řekla ,,Justine, já jdu domů, ahoj'' a odešla. Rovnou jsem šla Domů, když jsem přišla tak jsem se šla osprchovat. Když jsem se osprchovala, tak jsem si šla vyčistit zuby. Hned po vyčištění zubů, jsem se šla obléct. Oblékla jsem si černé legíny, bílé tričko a červenou baseballovou mikinu/media/, do mikiny jsem si dala mobil, a odešla se nasnídat. V kuchyni už seděl Ricky. Nevšímala jsem si ho, a udělala si tousty. Sedla sem si naproti němu a snídala. 

,,Kde si byla?'' Zeptal se, poměrně v klidu.

,,Psala sem ti to v té zprávě, s Madison a Justinem v klubu. Říkali mi že ty nikam nechceš jít, tak jsem šla.'' On je fakt totální sklerotik.

,,Sakra Amando, oni se mě ani neptali! Myslíš si že bych nešel do klubu?'' Měl pravdu. Ale co to na tom teď změní?

,,Mě to přišlo divný, ale mlčela jsem. Promiň'' odpověděla jsem mu, a vstala, talíř jsem dala do dřezu, a šla do obyváku. Zapla jsem telku, zrovna tam byla Futurama tak sem se koukala. Pííp... Smska mi přišla.. 

Od: Justin: Co je? Proč si ráno tak vystřelila a odešla? Co jsem udělal špatně?:( -J

Pro Justin: Nic. Jen jsem si něco uvědomila.:) -Amanda

Z pohledu Justina:

Ráno jsem se zbudil už v 7, potřeboval jsem na záchod. Tak jsem šel... Když jsem přišel tak jsem si zpět lehl vedle Amandy. Chvíli jsem ji pozoroval. Byla roztomilá, a sexy zároveň. Ani jsem nevěděl jak dlouho jsem ji pozoroval, ale najednou mi začal hrát budík. Bleskurychle jsem ho vypl, aby nezbudil toho anděla vedle mě. 

,,Justine? Co tu dělám?'' zeptala se.

,,No, včera si byla totálně na sračky, a pak si mi říkala že nechceš jít domů, že by tě Rick zabil, tak si šla semnou.'' Mykl jsem rameny, a odešel se vysprchovat. Když jsem došel do koupelny, tak jsem se vyslíkl a šel se umýt. 

... 

Až jsem se dosprchoval, tak jsem si ještě vyčistil zuby. Skontroloval ručník aby nespadl a šel se oblíct. Je mi jedno že je tam Amanda. (:D)  Když mě uviděla tak si zkousla ret. Miluju když si holka zkousne ret. Hned se ale otočila a něco dělala na mobilu. Já si teda vzal boxerky, a chachi kalhoty a oblékl se. Byl sem otočený tak aby nic neviděla. Pak jsem potichu došel k ní a sedl si. Ona hned vstala, předtím něž odešla mi ještě řekla  ,,Justine, já jdu domů, ahoj''  Ani AHOJ jsem ji říct nemohl. Neřešil jsem to, pak ji napíšu, šel jsem teda dolů, a začal si chystat snídani. Udělal jsem si palačinky, namazal jsem je Nuttelou a marmeládou. Až to bylo hotový, tak jsem začal jíst.

....

Zrovna se koukám na nějaký film v televizi, ani nevím co dávaj, furt mám v hlavě tu Amandu, když si něco uvědomila, tak proč hned tak rychle šla domů? Nebudu to řešit.

Večer:

Zrovna se chystám do klubu. Ano, zase jdem pařit, tentokrát i s Rickym, ale Amanda jít nechce! Proč? To nikomu neřekla. Všem je jedno proč tam nechce, jen Madison to vadí. Nikdo nechápe proč?! Amandu vždycky nesnášela.. Oblíkl jsem si teda chachi momma kalhoty, bílé tričko, a na to černou mikinu s bílím nápisem. 

.....

Párty je v plným proudu. Mám teď v sobě už asi 12 panáků, 4 zelený, a nějakou tu whisky jsem už měl taky. Dnes se pořádně ožeru!!!!!!

Pokračování příště:)) Snad se líbí :):*

×omlouvám se za chyby×

Do You Remember? ''Forever'' ?Where stories live. Discover now