4.část

154 5 0
                                    

Přeskoříme z pondělí na sobotu:DDD Je to velmi nutné:) Nikdo nic nenapsal na názor na minulou story tak musím takhle pokračovat:)

Ráno (sobota!):

Poklidně jsem ležela a civěla do mobilu. Byla jsem na facebooku, když v tom byla rána jak prase. Šla jsem se teda podívat co to bylo. Když sem došla do kuchyně tak jsem tam uviděla Justina jak podpírá Ricka aby nespadl.. Vcelku vtipné to bylo.

,,No, co tady děláte? A proč se tu takový randál?!''

,,No, my jsme s Rickym byli v baru, no a Ricky to jak si nevychytal a vcelku dost se ožral no. A randál? se zeptej toho debila! Já nevím proč zhodil vázu.'' Řekl tak nevinně. Ale nevinný to teda nebylo.

,,Hmm, jasně, kdo to bude uklízet?!''

,,Ty, jo a mimochodem, teď ti to fakt sluší.'' Až teď jsem si uvědomila že jsem si nedala ani tričko takže jsem před Justinem byla jen ve sportovní podprsence a kalhotkách. Fakt super! Rychle jsem běžela nahoru se oblíct. Vzala sem si černé legíny k tomu modrý tričko a šla do koupelny, tam jsem vykonala ranní hygienu a jen lehce si nanesla řasenku na své už sami o sobě dlouhé řasy. A šla dolů, když jsem došla do kuchyně tak tu nikdo nebyl, tak jsem šla do obyváku, kde už seděl Justin a koukal na fotbal. Sedla sem si na druhou stranu pohovky a sledovala to s ním.

,,Jo a máš dobrou prdel'' Opravdu Bieber? Holky spíše chtějí od kluka slyšet něco jako dnes ti to sluší, nebo máš hezké oči, či hezký úsměv, ne že máš hezkou prdel, to pro mě není moc lichotivý.

,,To měla být lichotka?'' 

,,Joooo'' 

,,Že mi to moc nelichotí'' řekla sem mu a vstala.

,,Máš hlad?''

,,Záleží co mi uděláš!''

,,Hele já ti něco donesu a buď to sníš ty nebo já'' odpověděla sem mu a šla do kuchyně.

V kuchyni nebylo zatím žádný pečivo. Mamka s taťkou jsou ve firmě a vyplňují papíry, takže neměl kdo pro ně jít. Tak jsem vzala lupínky, nasypala je do dvou misek, zalila je mlýkem, vzala dvě lžičky a šla. Když jsem došla tak tam Justin seděl, a pozoroval mě.

,,Na co tak čumíš?''

,,Na nic.'' řekl a já mu dala misku před sebe. ,,A žer!''

,,Tak hnusně?'' Ještě se ptej ty debile!

,,Jo, buď rád že jsem ti dala něco k jídlu za tu tvojí lichotku''

,,Tobě to jako fakt nelichotilo?'' řekl a svěšil úsměv.

,,Ne, a teď mě nech najíst'' řekla sem mu a přepnula si to na Simpsonovi, a snídala.

Když jsem dosnídala, tak někdo zazvonil. Šla jsem teda otevřít. Když jsem otevřela tak sem myslela že mi spadne pusa až dolů, stála tam Madison s Travisem, a nějakou holkou. Madison ke mě přišla objala mě se slovy ,,Ahoj Amm'' řekla to tak kamarádsky až bych ji aji sežrala to že mě má ráda... Travis řekl jen ,,Čau'' a šel do obyváku. No a ta holka proklouzla za Madison. Tak jsem teda zavřela a došla tam. Jediný místo který bylo volný tak bylo vedle Justina.. Tak sem si vedle něj sedla.

,,To ty jsi je pozval?'' Zašeptala sem blízko něj.

,,Ne, já ani nevěděl že příjdou'' Zašeptal mi nazpět a šáhl rukou na mé stehno. Já mu jen ruku dala dolů, on otočil hlavou a nadzvedl obočí. Dal zpátky svojí ruku na moje stehno, ale já mu ji dala zpátky na jeho nohy. 

Do You Remember? ''Forever'' ?Where stories live. Discover now