6. část

119 5 0
                                    

Párty je v plným proudu. Mám teď v sobě už asi 12 panáků, 4 zelený, a nějakou tu whisky jsem už měl taky. Dnes se pořádně ožeru!!!!!!

Ráno:

Shine bright like a diamond

Shine bright like a diamond

Find light in the beautiful sea

I choose to be happy  /budík/

Začal mi zvonit budík, tak jsem ho hned vypl. Bože mě bolí hlava. Že jsem vůbec včera nějak chodil?!! No ale do školy musím.. Bohužel. Tak jsem tedy vstal a šel do koupelny, tam jsem vykonal ranní hygienu. Oblékl se, a šel do kuchyně. Vzal jsem si čistou vodu a prášek proti bolesti hlavy, snad to v tom ústavu pro choré vydržím. K snídani jsem si vzal jabko. Nemám na nic chuť. A to doslovně.

Až jsem dojedl jablko, tak jsem se šel obout, obul jsem si svoje fialové Supry, a vzal si batoh, skontroloval jsem jestli mám všechno. Zavřel jsem a zamčel dveře. Vytáhl mobil a napsal Rickovi Smsku.

Pro: Rickouš;D : Čekám před barákem, tak pohyb :):D -Juss

Když jsem to odeslal tak mi snad do 5-ti sekund došla zpráva. 

Od: Rickouš;D : Už vyrážíme, ale musíš počkat. Ženám to vždycky trvá-.-'' :D :D 

Ten to vystihl na plný čáře.....

.....

U školy:

Když jsme vystoupili, tak se hned strhl pohled na nás. Po chvíli mi to došlo. Amanda! Sice, jsme se s ní minulý týden bavili, ale nebylo to nic extra, jen s námi byla na obědě. Od úterý chtěla chodit pěšky. Všichni sme ji říkali že ne, ona jak tvrdohlavec chtěla jít pěšky....

Když jsme došli do školy, tak se všichni rozešli ke svým skříňkám. Já jsem si rychle vzal učebnice a šel za Amandou. Když jsem k ní došel, tak jsem se opřel o skříňku vedle.

,,Justine, co chceš?!'' Zeptala se.

,,Nic. Jen se chci zeptat proč si minule tak vystartovala když jsem si za tebou sedl?'' Zeptal jsem se ji s klidem.

,,Něco jsem si uvědomila. A teď mě nech být.''

,,Amm? Co jsem ti udělal?'' Odpověď jsem už ale nedostal. Ona jen práskla skříňkou a odešla. Chtěl jsem ji chytit za ruku a přitáhnout si ji zpět. Ale nechci si to u ní zhoršit. Za ten týden, co jsem se s ní bavil, mi přišla fajn, je kurevsky sexy. Vždycky když si vzpomenu na ten 'menší' incident jak tam byla polonahá, musím si zkousnout ret. Co ona semnou sakra dělá?!?! 

Crrr.. Nemůže to být trošku potichu?! Furt mě bolí ta hlava sakra! Všichni se rozešli do svých tříd, no tak já šel taky. Když jsem došel tak jsem si sedl, a hlavu si položil na své ruce které byli na lavici. Ani nevím vedle koho sedím. Snad vedle někoho normálního, a né moc hlučného. 

1. hodina:

,,Pane Biebere?!'' zařvala učitelka. Ta ku*va mě probudila. Za to zaplatí. ,,Co je?'' zeptal jsem se ji poměrně s klidem. 

,,Jak si můžete dovolit, spát v mojí hodině?'' Zase zařvala. Bože mě buchne hlava z ní.

,,No dovolil no. Máte s tím problém?''

Do You Remember? ''Forever'' ?Место, где живут истории. Откройте их для себя