12.

48 0 0
                                    

Odehrála se sotva polovina filmu, když mi klesla hlava na Lucasovo rameno. Byla jsem už v polospánku, když jsem ucítila, jak mě dvě ruce objaly a přitáhly na mužskou pevnou hruď.

A nebo to byl sen?

+++

Probrala jsem se a při pohledu na strop zpanikařila. Tohle není strop u mě v ložnici! Než jsem ale začala jančit, vybavily se mi události včerejšího dne.

Filip. Svatba. Útěk. Motorka. Lucas. Jídlo. Iron Man. Gauč... To už jsem se ale znovu probrala. Jak se stalo, že jsem v posteli? Vždyť jsem usla na gauči!

V ložnici jsem byla sama. Bylo vidět, že tu bydlí kluk. Oblečení naházené na židli, papíry všude na nočním stolku. Vyhrabala jsem se z postele a stále v oblečení Lucase jsem vyšla do obýváku. Lucas tu ležel zkroucený na gauči, přikrytý tenkou dekou. Asi to nebylo nejpohodlnější, ale nechala jsem ho spát a šla do kuchyně. V ledničce toho moc nebylo, ale na toasty to stačilo. Začala jsem si k tomu pobrukovat a sem tam u toho udělala i pár tanečních kreací. A když jsem byla v nejlepším, ozvalo se za mnou zakašlání. Okamžitě jsem se otočila a zírala na smějícího se Lucase.

,,Na takový pohled bych si zvyknul," usmál se snad ještě víc. Vyplázla jsem na něj jazyk a zatímco on si sednul ke stolu, já se vrátila k přípravě snídaně.

Wedding? No, thanks! Where stories live. Discover now