4. világ 5. rész ~Ez elég égő!~

120 19 4
                                    

Ayato szemszöge

Másnap az iskolában mindenki Mido"rejtélyes" eltűnéséről beszélt. Sokan azt állították, hogy beteg lett, mások azt hogy felmondott. Az egészben a legjobb az, hogy én tudtam egyedül, hogy mi is történt vele valójában. Na de! Épp a folyosón sétálgattam, mikor beleütköztem valakibe. Egy alacsonyabb diák volt, hosszú, fekete hajjal. Ő felém fordult, én pedig lesokkoltam.

-B-bocsánat! Nem akartam az útban állni!-kért tőlem elnézést Taeko-chan. Én csak meghajoltam és remegtem.

-É-én kérek elnézést! N-n-n-nem akartam beléd menni Taeko-chan!-kértem bocsánatot.

-Ugyan semmiség! Én voltam figyelmetlen!-védekezett Taeko. 

-Hé! Taeko-chan~!-szólt közbe valaki. Egy másik fiú hangja volt. 

-Oh, szervusz Ronshaku-San! Mi járatban?-érdeklődött Taeko. Én is a fiú irányába néztem. Ugyan azt az egyenruhát viselte, mint én, a derekánál viszont egy világoskék melegítőfelső volt megkötve. Rövid, szőke, hátra fésült haja volt, amiben egy tincs barackszínűre volt festve. Világoskék szemei voltak, pont mint Musuménál. 'Vajon mi lehet itt a neve? Musumo?' gondoltam magamban.

-Ugyan Taeko! Nem kell a vezeték nevemen szólítanod, habár elég büszke vagyok rá. Hívj nyugodtan Musuko-nak!-ajánlotta fel a srác. Musuko, hát...egy betű hiba. 

-O-oké!-dadogta Taeko.

-Hé! Azt ne mond hogy ezzel a....szerencsétlennel lógsz együtt!-nézett rám Musuko fintorodva. 'A te pofáddal is lehetne kezdeni valamit. Mondjuk egy szép kés jól mutatna benne.' mondtam magamban.

-I-igazából csak összefutottunk! De...Ayato egész kedves is néha!-próbált Taeko védeni. Cuki.

-Oh, igazán?-érdeklődött Musuko, miközben rágyújtott egy cigire. 

-Ugye tudod hogy a suliban tilos dohányozni?-kérdeztem tőle. Musuko szívott egyet a cigiből, majd a füstöt az arcomra fújta. Fúj.

-Na és? Én ezt be szoktam tartani. A suli mögött gyújtok rá általában, de most egy kicsit....ingerült lettem, tudod.-magyarázta ki magát Musuko. 

-Musuko-kun! Az egész iskola területén tilos rágyújtani!-pontosította Taeko az állításomat.

-Cöh! Egyébként Yamada-chan! Ma is segíthetnél nekem a tanulásban! Tudod....rosszul állok bioszból. Nagyon 'széépen' meghálálnám neked!-fordult Musuko Taekóhoz.

-A-az nem fog menni! Az öcsém-

-Ah! Mindig csak az öcséd Taeko! Most komolyan, hány éves is? 13? 14? Csak kibír nélküled egy-két órát. Ne légy már ilyen! Ez gáz!-mondta Taeko. 'Ő legalább törődik valakivel!' gondoltam. Taeko sóhajtott egyet, majd beleegyezett.

-Hé! Musuko! Már megbocsáss, de ha tudod hogy Taekónak vigyáznia kell az öccsére, akkor miért nem egy tanárt kérsz meg, hogy korrepetáljon?-kérdeztem Musukót, ezzel próbálva Taekót megvédeni.  

-Már megbocsáss, 'Aishi'! De te mi a f*szt szólsz bele a dolgomba?! Törődj a magad dolgával, 'szörnyeteg'!-mondta Musuko, az utolsó szót a fülembe súgva. Most komolyan, mi baja volt ennek? Elenyésztette a sok cigifüst az agyát vagy mi? Ezért világosodott ki a haja? Mert ha igen, akkor már érthető az az egy, árva barackszínű tincs a hajában.

-Ha lány lennél, azt tanácsolnám hogy hagyd abba a cigizést, met olyan vagy így, mint valami házisárkány, ami folyamatosan fújja magából a füstöt, bár a te esetedben ez sincs másként, 'Ronshaku'!-súgtam neki vissza, amire egy kicsit morgott, majd Taeko mellé sétált.

Utazás a Yandere SzimulátorbanTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang