#19 LuWoo (NCT)/part 2

469 29 2
                                    

Ééééés itt van♥️. Picit fura és lagymatagnak tűnik (nekem😥) az eddigiekhez képet, de igyekszem. Jó olvasást és ha van, amin változtatnál vagy van valami észrevételed kérlek ne habozz leírni kommentbe. (valakisssshhhh itt a folytatás remélem elnyeri a tetszésedet ez a rész is.♥️✌🏻)

Lucas szemszöge:
-Miért kell pont a tanárjának lennem, Kun? – kérdeztem a telefonba legjobb barátomat.

-A legjobb kérdés az az, hogy te miért szerettél bele?  -sóhajtott.

-Na igen. De nem tehetek arról, hogy ezalatt a két év alatt még tanítottam addig minden mozdulatát megfigyeltem érted? Minden apró mimikájáról és mozdulatáról képes vagyok megmondani, hogy milyen hangulata van. Te az ének tanára vagy veled kommunikál és képes egy új oldalát megmutatni. De nekem, a tesi tanárának? Olyan kedvetlen mindig, amikor bejön néha látom táncolni és ennyi. Szó nélkül megcsinálja a feladatkat, amiket kérek tőle. Hallottad mit mondtak róla a tanáriban?

-Mit?

-Hogy mindenkinek visszaszól és nevet. De nálam semmi. Egyszer találkoznánk úgy, hogy nem ismer fel az annyira jó lenne.

-Ha jól tudom abba a meleg bárban van Markkal.

-Mivan? Ezt honnan tudod?

-Láttam őket bemenni. – mondta teljesen nyugodt hangon.

-Na ne szórakozz velem! – pattantam fel a fotelemből. – Itt van tőlem bő 20 percre erre csak most mondod?

-Letettem. Menj mert szerintem inni fog. Szia! – válaszra sem várva letette. Összeszedtem magam majd mentem is. A többit már úgyis tudjátok. Ma megajándékozom valamivel, ami nem szex lesz, hanem valami olyasmivel, amit soha senki másnak nem akarok csinálni. De a kérdés az az, hogy miért is egyeztem bele az éjszakába? Magam se tudom biztosan. De azt igen, hogy mindennél jobban magamnak akarom ezt a csoda fiút. Ahogy beszélt velem nem törődve azzal, hogy nem ismer. Bár majdnem lebuktatott Mark de szerencsére időben letudtam inteni. Mikor félrehívott kicsit meglepett, de tényleg arra kért, hogy vigyázzak rá mert megint nem tudta hol a határ, amit ezer örömmel be is tarok neki.

-Az egy fasz volt. Itt leszek, együtt fogunk reggelizni, jó? – kérdeztem tőle. Már ha reggel képes lesz a szemembe nézni miután felkelt.

-Igen! – Hajolt ajkaimra. Alkohol íze nagyon érződött puha ajkain, de ahogy mozgatta őket a fellegekben jártam. Visszacsókoltam és hogy véletlenül se ejtsem le a babámat erősen fogtam combjait. Felvittem a szobámba majd az ágyra fektettem. Mire csókunkba kuncogott.

-Mit kuncogsz. – pusziltam nyakába.

-Még senki nem volt velem ilyen finom kezű.

-Hát most lesz. – mondtam majd megszívtam nyakát. Ujjaim pólója aljával kezdtek játszani. – ezt most levesszük. – mondtam majd elkezdtem felfele húzni így megszabadítva őt pólójától. Javartan oldalra fordította fejét mire nekem mosolyognom kellett. Mellkasához hajoltam és ajkaim közé vettem bimbóit.

-Nehh. – nyüszögte mikor szívtam rajta egy aprót. Elmosolyodtam majd a másikra hajoltam, ahol megismételtem előbbi tettem. Rávezettem tekintetem és láttam, hogy ajkait harapdálva csukott szemmel és hátra vetett fejjel próbál eltűnni párnáim között. Édes. Abbahagyva a gyötrését apró puszikat adtam neki ahogy haladtam egyre lejjebb. Kigomboltam farmerjét majd addig csúsztattam lefele míg farkát ki nem tudtam szabadítani. Megragadom szerszámát. – Basszus. - Lassan mozgatom a kezem és minden felfele húzásnál szorítok egyet tagján. – Gyere ide kérlek! – kérésének eleget tettem és mellé feküdtem, de kezem továbbra is mozgásban tartottam. Oldalra dönti a fejét, hogy közel legyen hozzám. Ajkamra hajol és az a csodás nyelve megint a számba kéri a bejutást, amit meg is adok neki. Egyből heves mozgásba kezdett mire a csókunkba nyögtem. Farkából szivárgott a nedve, ami elősegítette, hogy könnyebben mozogjon rajta a kezem. De nem csak az ő farkából szivárgott a váladék. Alsónadrágomon már biztos nagyobb foltot hagyott farkam. -El...elfogok menni! – motyogja alig elválva ajkaimról. – Oh azt még nem hagyhatom. Utolsót húzva lüktető tagján térdeltem fel a matracon. Nem tetszését eléggé a tudtomra adta egy mély hörgés szerű hanggal.

TILTOTT SZERELMEK     Kpop Yaoi One Shots [Hun] SZÜNETELTETVEWhere stories live. Discover now