#11 2Won (Monsta X)

618 26 2
                                    

Hyungwon szemszöge:

Mindig van az ember életében olyan személyek, akiket a legjobb barátjának mondhat, de annál kevesebb az esélye, hogy bele is szeret az egyikbe és még kevesebb annak, hogy viszonozza ezt az érzelemét, amit felé közvetítesz. Na hát ugyan ez történt az én esetemben is. Heten vagyunk a mi kis csapatunkban Shownu, Minhyuk, Kihyun, Jooheon, Changkyun, Wonho és jó magam. A mi kis bandánkban Kihyunnal, Shownuval és Wonhoval szoktam megbeszélni a legtöbb problémámat, de van egy titkom, amit csak Kihyun tudd, ami nem más, mint hogy meleg vagyok. Ezzel még nem is lenne akkora baj, de a probléma ott kezdődik, hogy akibe beleszerettem (mert igen bele szerettem) nem más, mint a legeslegjobb barátom Wonho. Bárhova mentünk a mi párosunk volt az, amit sose lehetett elválasztani. Mindig egymás mellett ültünk, egymás kajáját ettük és ittuk.  Számunkra ez normális dolog volt. Ám egyik napról a másikra a kötelék kettőnk között eltűnt. Nem keresett vagy ha mégis összetalálkoztunk a tekintetét véletlenül sem vezette rám és nem is ült mellém. Nesze neked 13 év barátság.

Teltek a hetek és már lassan két hete ment ez a „balhé". Éppen péntek volt és az utolsó órámon ültem az az irodalmon és még 5 perc van vissza az órából. Eldöntöttem, hogy ma beszélni fogok vele összeszegtem a gondolataimat és fel sem tűnt, hogy mindenki pakolni kezdett. Gyorsan bedobáltam a cuccaim a táskámba majd a folyosóra rohantam hátha észreveszem régi barátom hatalmas vállát. Amikor megláttam elkiabáltam magam egyszer mire elég sokan hülyének néztek, de nem érdekelt. Nem állt meg. Még egyszer elkiáltottam magam mire megint nem állt meg. Utána rohantam megragadtam a karját és magamféle fordítottam mire ideges tekintettel nézett rám.

-Mi van? – förmed rám ijesztően sötét szemekkel.

-Mi van? Tényleg?? Ezt érdemlem 13 év barátság után egy mi van-t? Tisztában vagy te azzal, hogy kétszer szóltam mert nagyon meg kellene beszélni mi a faszom lett velünk!? Sőt velünk...

-Velünk? Velünk semmi csak veled. -fülemhez hajolt majd belesuttogott. – Remélem szétteszed a lábaid valami vén fasznak. – mondta szomorú tekintettel majd tovább ment hátra se nézve.

-Mi van? – motyogtam halkan. – Kihyun.... Faszom- túrtam bele hajamba. – KIHYUN!- üvöltöttem el magam mire mindenki kérdő tekintettel nézett rám majd odébb léptek utat nyitva az említett személyhez.

-I..igen? – kérdezte enyhe félelemmel hangjában.

-Gyere velem és kérlek ti is. – néztem a többiekre. Mire csak bólintottak.

-Mi a fenének mondtad el neki? Csak TE tudtál róla! Miért? – Néztem rá könnyes szemekkel.

-Hyungwon...- Nem tudta befejezni mert Minhyuk es Jooheon egyszerre vágtak a szavába.

-Mi a fészkes fenéről beszéltek?

-Tessék itt a lehetőség Hyungwon, avasd be a többieket is.

-Most nehogy engem hozz ki rossznak mert te nem tartottad be a szavad, hogy nem mondod el senkinek.

-Mondjátok már el! – szólt már közbe Shownu is.

-Te vagy én – Nézet rám Kihyun.

- Én! – mondtam majd nagyot sóhajtva leültem a tetőn lévő egyik tégla kerítésre. – meleg vagyok.

-He? – szólaltak fel a többiek egyszerre. – És te ettől fostál, hogy megtudjuk? Hát kössziii- mondta nevetve Shownu.

-Nem...csak... aaaah! Szerelmes vagyok Wonhoba. – Néztem fel a kék égre.

-Na ezt már így megértem. – ült le mellém Changkyun.  – De ő most honnan tudta meg?

-Én azt nem tudom... - mondtam halkan. Majd fejbe vágtam magam a felismerés gyanúja miatt. – Azt hiszem megvan. Kihyun sajnálom, hogy kiabáltam veled... Én vagyok a hibás. Basszus... - túrtam bele hajamba.

TILTOTT SZERELMEK     Kpop Yaoi One Shots [Hun] SZÜNETELTETVEWhere stories live. Discover now