his name is Jake

21 2 0
                                    

Pov Jessie

Iedereen is bijna geweest als de jongen voor mij aan de beurt is, ik ben eigenlijk best wel nieuwschierig wat zijn naam is en kijk hem voorzichtig aan. Hij ziet er verveeld uit als de mentor hem aan kijkt en hij zegt vluggig dat zijn naam Jake is en zijn hobby tekenen en dansen is.
Ik betrap mezelf erop dat ik naar Jake aan het staren ben en kijk snel naar Joëlle. Ik wou wat tegen haar zeggen maar ze leek te diep in gedachten dus ik liet het maar voor wat het was.
Na een paar minuten zei de mentor dat we naar huis mochten gaan nadat hij ons rooster had gegeven voor de komende week. We moesten ook nog langs zolder voor onze boeken. Ik las snel het blaadje door en zag dat we de komende week activiteiten hebben en daarna onze eerste les weken.

Joëlle keek me blij aan en zij 'we gaan morgen bowlen!' 'pas om 13:00, dat wordt uitslapen!' Ik pak mijn tas als Jake naar mij toe komt lopen. Ik sta een beetje nerveus aan mijn haar te plukken als hij vraagt of ik mijn nummer wou geven, waarop hij snel zij voor de klassengroepsapp, hij s de beheerder en omdat ik nieuw in de klas ben moet hij mij toevoegen. Ik ga hem mijn nummer en loop naar Joëlle toe. Pratend lopen we naar de boekenzolder als Joëlle zegt dat ze naar de wc moet.

Pov Joëlle

Als ik de wc in loop denk ik aan de blik in Jake zijn ogen. Terwijl de mentor aan het praten was keek Jake op en keek hij mijn kant op, of onze kant, want hij kon ook naar Jessie kijken. Jessie is best knap en is ook slim, maar omdat haar vader vorig jaar was overleden had ze een dip waardoor ze het schooljaar niet heeft afgemaakt. Jessie is er weer bovenop gekomen en zit lekker in haar vel. Ze heeft haar haar aqua blauw geverft en heeft een leuke kleding style. Ik was mijn handen en keek nog snel op mijn telefoon. Daarna liep ik de wc uit.

Pov Jessie

Zodra Joëlle de wc in is sta ik geleund tegen de muur op mijn telefoon te kijken. Ik scroll een beetje door tumblr en pinterest, als...

Cliff hanger....
Dit is een kort hoofstuk volgende is wat langer ^-^
Als je goede suggesties hebt laat het dan achter
Bedankt voor het lezen van het tweede deel^^
Lots of love, Xo me

~ her crush is mine [DUTCH]Where stories live. Discover now