new school

20 2 0
                                    

Dit is mijn eerste boek, dont judge me for it.

Pov Jessie

'Jessie, wakker worden!' Ik draai me langzaam om en zie tot mijn schrik dat het al 7:30 is. Snel app ik Joëlle dat ik me verslapen heb en of ze 10 minuten later kan komen.
De zomervakantie is net voorbij en ik zit in een nieuwe klas omdat ik ben afgestroomt. Ik ken alleen Joëlle wat op de basisschool mijn beste vriendin was, maar we zijn nu uitelkaar gegroeit. Begin de vakantie had ik weer contact met haar opgenomen toen ik er achter kwam dat ik bij haar in de klas kwam.
'JESSIE SCHIET OP, JOËLLE IS ER AL' hoor ik mijn moeder roepen. Die heeft zeker niet op haar telefoon gekeken dacht ik zuchtend. Ik schreeuw snel wat terug en doe snel mijn haar goed. Als ik naar beneden loop zie ik Joëlle om de hoek staan. Zodra ze mij ziet glimlacht ze en trekt ze me in een knuffel. Ik kijk voorzichtig naar en zie dat ze veel knapper is geworden. Op de basisschool werd ze altijd gepest en was ik haar enige vriendin. Ze was heel onzeker over zichzelf en was ook niet de dunste.
Als Joëlle stopt met de knuffel zegt ze 'we moeten nu echt gaan, we praten wel bij op de fiets.' Ik glimlach naar haar en zeg snel gedag tegen mijn moeder.
Ik heb de hele rijs met Joëlle gepraat als we de school zien. Plots vraagt Joëlle of ik een vriendje heb, ik zeg nee en vraag aan haar of zij al een vriendje heeft. Ze zegt dat ze er geen heeft, maar wel iemand heel erg leuk vind.
We parkeren onze fietsen in het rek en lopen de school pratend in. Vandaag hebben we de kennismaking met klas en de mentor en krijgen we onze boeken. Als Joëlle en ik in de klas aan komen gaan we zitten en wachten we tot de rest van de klas er is. Onze mentor (ik denk dat het onze mentor is) staat al voor de klas en wacht tot de laatste leerlingen komen. Zodra iedereen er is begint hij met zijn praatje en kijk ik verveeld om me heen. Mijn oog blijft rusten op een jongen met bruin krullig haar met blaw groen achtige ogen. Ik blijf een paar seconden naar hem kijken als hij zich ineens omdraait en mij recht in mijn ogen aankijkt. Ik draai me snel weg en begin te blozen.
Mijn mentor begint een namen rondje en we moeten allen een voor een onze naam zeggen plus hobby. Als ik aan de beurt ben zeg ik snel dat ik Jessie heet en dat mijn hobby kleding maken is.

Hey guys dit was het eerste deel, heeft iemand een goede naam voor de jongen? Zeg ook dingen die in het verhaal kunnen gebeuren zodat ik samen met jullie een boek maak! Bedankt voor het lezen^^
Lots of love, xo me

~ her crush is mine [DUTCH]Where stories live. Discover now