Çikolatalı Mayonez Benzeri Kız Davranışları

15.1K 885 348
                                    

1. "Ay ben yumurta bile kıramam çünkü ben prens Charming'in karısıyım bağırsağımdan geçen bok bile pembe benim."

Bazı kızlar var, elinden mesajlaşmak dışında hiçbir iş gelmiyor. Bir de sanki hayran duyulması gereken bir yetenek gibi ağzını yayarak anlatıyor. Hadi ben erkeğim anlamıyorum ama sen kızsın en azından yumurta pişirmeyi bil. Evlenince her gün kocan seni Starbucks'a götürmiycek orada yer bildirimi yapmayacaksınız, ya da Burger King'e gidip elinde kola bardağıyla fotoğraf çekilip Facebook'a atmayacaksın. O yüzden diğer 'kız arkadaşların' bir iş yaparken kazı yapan kepçeyi izleyen klasik Türk halkı gibi izlemek yerine bir şeyler öğren.

2. "Arkadaşız ama bana seni seviyorum yazdı, kesin bana aşık. Tersleyeyim de hem o üzülsün hemde egomu tazeleyeyim."

Bir erkek sevgisini gösterdiği zaman kızlarımız hemen yanlış bölgelerinden anlıyorlar olayı. İnsan illa aşık olduğuna mı seni seviyorum demek zorunda? Arkadaşımıza kardeşimize diyemez miyiz? Anneme seni seviyorum dediğimde kadın "Ayy kesin aşık slk yha .s.ss" triplerine girip beni azarlamıyor. Bu kadar abartılacak ne var anlamadım. Şu kaşarlığınızı azıcık oturtun. Dünyanın merkezinde siz yoksunuz, size her seni seviyorum diyen size aşık değil. 

Erkeğin söylediği : Seni seviyorum ya gerçekten çok iyi bir arkadaşsın.

Kızın anladığı : Hadi evlenelim, nikah masası hazır, yüzüğü kafam kadar büyük bir şey olarak aldım. İstersen takacağım papyonun rengine de sen kadar ver ve en az üç çocuk yapalım. 

:(

3. "Hemen 'Sen beni sevmiyosun yaaaa' yazıyım da bana seni seviyorum yazsın. Normal olarak dese olmaz çünkü. İşe illa ekşın katıp suyunu çıkartmalıyım çünkü." 

Size birisi "Aşkım sen beni sevmiyosun yaaaaaaaaaaaaa." deyince sevimli oluyorsunuz mu dedi? Sizde kandınız mı buna? Otur normal normal bekle işte. Ne gerek var ağzını pelikan gibi yaparak konuşmaya? Bu hikayeyi okuyan ve sevgilisi olan bir erkek varsa Allah aşkına "Sen beni sevmiyon." yazan sevgilisine "Evet sevmiyorum." yazabilir mi? Lütfen. 

4. "Evet dudağımı büzerek selfie çektim, bunu hemen Facebook'a atıp altına fotoğrafla hiç alakası olmadığı halde açıklamaya 'Ben seçilmem seçerim ;)' yazayım da buradan eski sevgilime diss olsun." 

On üç yaşındaki kız arkadaşımız Starbucks'ta fotoğraf çekilmiş, altına destanlar yazmış. Senin onu yazacak kadar dil bilgin var mıydı? Bir de yazdığı şey o kadar duygusal, o kadar hüzünlü ki olmayan sevgilinin acısını çekiyorum. Starbucks'a gittin ne gördün de o kadar dertlendin? Boyun tezgaha mı yetişmedi yoksa sana ünlülere verdikleri bardaklardan mı vermediler? Ondan mı bu kederin? 

Ya da şöyle bir şey var, kız ergenliğe girmemiş henüz Facebook'a sevgilisiyle öpüşürken fotoğrafını atıyor, bende evde "Kova çekmekten ciğerim soldu." modunda geziniyorum.

5. "Her erkek arkadaşımla çok samimi olayımda bizi sevgili zannetsinler daha sonra da "Sadece arkadaşız canım yani just friends" moduna girip kuul olayım."

İşi Aşk-ı Memnu'ya bağladılar. Kızın bütün arkadaşları erkek, hepsiyle uygunsuz şekilde konuşuyor. En az iki tanesiyle evlilik hayali, dört tanesiyle aynı evde yaşama düşüncesi, iki tanesinden çocuk beklentisi, beş tanesinden çıkma teklifi isteği olan bir kız var ise güneşin kütlesini hesaplayın.

Bu just friends nedir ben hiç anlamadım. Öpüşüyoruz koklaşıyoruz fingirdeşip sevişiyoruz hatta çocuğumuz bile var ama biz sadece arkadaşız. Bu mu? Sen sadece arkadaşıysan bu adamın sevgilisini düşünemiyorum. Olayları 'soran olursa neyse ne ya gören olursa sadece cast fireeeeeeeeeeeend.' mantığına bağlamayın lütfen.

Yeni Başlayanlar İçin Erkek AnatomisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin