Yalnız Erkek Manifestosu

22.4K 1.2K 851
                                    

Dünyada neden bu kadar yalnız insan var? 

O kadar işsiz bir insanım ki dünya nüfusunu, kız erkek oranını ve erkek başına düşen kız oranını hesapladım arkadaşlar. Türkiye'de erkek başına 3 kız düşüyor, dünyada ise bir erkeğe 5 tane kız düşüyor. Şimdi geldik can alıcı soruya? NEREDE BU KIZLAR?

Kızlar; büyük ihtimalle 'popi' diye adlandırdığımız Justin bozması arkadaşlarımızın peşinde geziyorlar. Ki ben böyle arkadaşlardan çok rahatsız oluyorum. "Beğenin meleklerim, yakın arkadaşlara alın prenseslerim." tamamen primcilik bu. Justin'in tarzını benimseyebilirsiniz buna saygım sonsuz, ama onun gibi davranmaya çalışmayın. Kızları ötekileştirmeyin, insanlara 'hayranlarım' muamelesi yapmayın. Siz nerenin süpermeni oldunuz da biz duymadık? Kızlar böyle erkeklerde ne buluyor zerre anlamıyorum. Twitter'da, Facebook'ta vb. bir sürü internet sitesinde o sevdiğiniz arkadaşın sizi görmesi için uğraşıyorsunuz ama o sizin farkınıza bile varmıyor. Kızlar zaten aşırı duygusal, evde dondurma bitmiş desen ağlayacak kadar narin kızlar var. Sevdiği insan tarafından beklediği değeri alamayınca doğal olarak üzülüp ağlıyorlar. Beni sinirlendiren de bu zaten. Bizde popi olmayan erkekler olarak sadece bakıyoruz o ayrı dava. Yani erkek başına 3 kız düşüyorsa, popi bir erkeğe en az 100 kız düşüyor. Bu da demek oluyor ki %33.333333333 tane erkek arkadaşımız sap kalıyor. (Sayıyı okumadan geçmeyin lan. )

Erkeklerin neden yalnız kaldığı konusuna gelirsek, Türkiye'nin en büyük gençlik problemlerinden birisi fake hesaplar. Facebook'ta fake hesapları temizlemeye kalksalar kullanıcıların yarısı gidecek Mark parasızlıktan banklarda uyuyacak. Benim fake arkadaşlara bir lafım yok, ama sen giderde oraya Acacia Clark fotoğrafı koyup "Nasılım yeni çekildim :)" yazarsan o fotoğrafın altına bir sürü Türk erkeği gelir.

Çok güzelsin yavrum

İsteği kabul edermisin?

Köpeğin olayım çişe çıkar beni

Neden cevap vermiyorsunuz?

Orospu

Genel olarak bu böyle arkadaşlar. Bununla beraber götü tavanda olan kızlar var, ifşa etmenin kuğul olduğunu zanneden bir nesil yetişiyor, kız feyki açmış, gariban bir erkek gelmiş "Çok güzelsin :)" diye mesaj atmış. Kız tenezzül edip görüldü bile yapmıyor arkadaş. Adam sana azimle her gün merhaba yazmış birine cevap vermemişsin, en sonunda adamın zoruna gitmiş bir küfür edivermiş. Sende gelmiş capse alıp adamla dalga geçmişsin. Görünce ben üzülüyorum yapmayın :/

Birde havadan bile nem kapan kızlar var, söylediğiniz cümleyi bambaşka diyarlara taşıyan en nefret ettiğim kız türü. Siz gider dersiniz ki "Karıcığım yemek çok tuzlu olmuş" o anlar ki "Ben seni artık sevmiyorum yeter siktir git evimden boşanalım seni aldatıyorum, hatta kaçak et kestim iş kazasıyla bir çocuğum bile var."

Tüm bu kargaşada erkek kendini şaşırıyor, kime nasıl davranacağını şaşırıyor çünkü en fazla 10 değişik erkek türü varsa 9856324798745963215941 değişik kadın türü var. ( Sayıyı okuyun lan )

Bu denklemde erkeklerin yanlışı yok mu? Tabi ki var. Mesela kız yüz vermeyince kedi ulaşamadığı ciğere mundar der hesabı kızlara hakaret eden, sen çok çirkinsin diye kızları dışlayıp üzen erkekler Türkiye nüfusunun çoğunluğunda. (Genel olarak gördüklerimden yola çıkarak yorum yapıyorum.)

Birde Türk erkeklerinin yaptığı en büyük hatalardan birisi, ilk başlarda söylediğim gibi Türkiye'de bir erkeğe üç kız düşüyor buraya kadar çok güzel ama bazı arkadaşlarımız o üç kızın üçüyle de aynı anda çıkmaya çalışıyorlar. Sonra yiyorlar Osmanlı tokadını oturuyorlar aşağıya, ondan sonra abi kızlar çok karmaşık çok garip falanda feşman. Anlamıyorum bir kere bir erkek nasıl üç kızı aynı anda idare edebilir? Bunu yapan arkadaşın zekasına olan hayranlığımı buradan dile getiriyorum. Biz daha birini idare edemezken adam kombo yapmış. Mesela düşünsene o kızların aynı ortamda olduğunu? 1 numara ile gezerken yolda 2 numarayı gördüğünü? Ya da 2 numarayı öperken 3 numara bunu görürse? Hepsini geçtim, bu kızlar senin Facebook'ta paylaştığın durumun altında buluşursa? Mesela bir durum paylaşırsın 3 numara altına "Haklısın aşkım :)" yazar, 1 numara bunu görür kavga çıkar sonra 2 numara araya girer "Siz kimin sevgilisine halleniyorsunuz lan?" diye. Yazarken bile aklım karıştı, içimde garip bir şeyler oldu, yaşayan arkadaşları Allah kurtarsın.

Ayrıca bunu Türk erkekleri çok iyi bilir; Türk kızları feat. Trip - Git O Fotoğrafını Beğendiğin Kızı Öp.mp3

Trip atan kızlar hakkında konuşmak istemiyorum zaten en kötüsü bu. Kızlarda her şeye trip atabilme potansiyeli var. Cansız varlıklara bile.

"Ya telefon sana inanmıyorum nasıl şarjın bitebilir şu an kendimi en güzel hissettiğim an ve ben selfie çekemiyorum, şu an çok güzelim ama beni kimse görmüyor Berke'de görmüyor beni, çünkü bakmıyor sen başka kızlara bak Berke peki tamam ben kimim ki zaten ya dimi haklısın."

Tüm bunların yanında birde ne istediğini bilememe durumu var. Kız yazmışki "Erkek değil misiniz hepiniz aynısınız." Beni Francisco Lachowski ile bir tuttuğun için nasıl seviniyorum bir bilsen. 

Bir diğer kız arkadaşımızda "Erkeklerin hepsi birbirinden farklı hepinizden nefret ediyorum." yazmış. Ben naptım sana ben evde yatıyorum bütün gün naptım ben?

Doğal olarak kafamız karışıyor, "Ben şimdi Francisco Lachowski'yle aynı mıyım değil miyim?!" tarzında bir düşünce oluşuyor. İç ses "Sen kim Francisco kim aq" deyince doğal olarak erkek arkadaşlarda bu tür ünlülere benzeme çabasına giriyorlar. :/ 

Son yıllarda Türkiye'nin genel durumu; 

1. yıl: Sarışının adı esmerin tadı.

2. yıl: Ya abi ben kumral seviyorum.

3. yıl: Mavi gözlü olursa güzel olabilir.

4. yıl: Pembe nüfus cüzdanı varsa benim için tamam.

5. yıl: Abi nefes alsın yeter.

Bu şartlar altında Türkiye'de nasıl sağlıklı bir ilişki kurulmasını bekliyorsunuz? Mesela erkek hoşlandığı kıza çıkma teklifi ediyor. Bu durumda kızın yapabileceği şeyler:

1. Nazikçe reddeder.

2. Kabul eder ve güzel bir ilişkiye başlarlar.

3. Erkeğin beğenmediği, davranışları, fiziksel, duygusal özelliklerini gömerek "Sen kimsinde bana çıkma teklifi ediyorsun hanzo?" tarzında karşısındaki kişinin kalbini kırarak sertçe başından kovar.

Bu durumda bir Türk erkeğinin yapacağı şeyler.

1. "Sorun değil" diyerek durumu kabullenir.

2. Kabul edene kadar teklif etmeye devam eder.

3. Kızın kafasına odunla vurur.

Ben genelde ilk seçenekteki gibi yapan erkekle karşılaşmadım. Genel olarak ikinci seçeneği görüyorum, kızı bıktırana kadar durmuyorlar ama sonu yine ayrılık oluyor. Üçüncü seçenek için yorum yapmak bile istemiyorum. Odunla başlayan bir ilişki nereye kadar gidebilir?

Küçük bir yazar notu: TÜRKİYE'DE ERKEK BAŞINA DÜŞEN ÜÇ KIZ VAR BENİMKİLER NEREDEYSE KİMDEYSE GERİ GETİRSİN LAN 

Eleştiriye açığım, görüşleriniz önemli.

Yeni Başlayanlar İçin Erkek AnatomisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin