Sevgiliye 1 Nisan Şakası

31.7K 1.4K 360
                                    

Şaka bir yere kadar kabul edilebilir. Ama eşek şakasına dönüşünce iş boka sarıyor. Arkadaşa yapılan şaka ne kadar abartı olsa da eğlenceli olduğundan çok göze batmıyor. Ama sevgiliye yapılan şakalar sonucu kafanızda klozet parçalanabilir. Çünkü taraflar birbirlerine aşırı değer verdiği için şakalar boktan bulaşık bir duruma geliyor.

Benim, her zaman olduğu gibi yine, bir sevgilim vardı. (Lan erkek orospusu muyum neyim, gerçi bu yaşadığım bir saatten kısa ilişkilerde orospuluk yapacak kadar zaman olmuyor :/ )

Sevgilimle beraber dışarıda güzel güzel geziyorduk. Bu arada ben 1 Nisan şakası falan hiç hoşlanmam tersine rahatsız olurum. Kimseye de yapmam. Hani 1 Nisan'ın benim için diğer bir günlerden farkı yoktur diyerek kısa kesiyorum. Sevgilimle gezerken, süs havuzunun kenarına gidip oturduk. Sonra kız manyak gibi bana bakmaya başladı.

"Ne var?"

"Ne?"

"Kızım ne bakıyon?"

"Lan mal ne"

Kız en sonunda elimi tuttu.

"Atilla, ben hamileyim."

Ney??? Ne zaman yedik biz o haltı? Ben bir şey yapmadım valla. O an ben bir saniye kızın suratına baktım sonra kaplan gibi üzerine atladım. Beraber havuza düştük. Herkesin içinde kızı suya batırıp çıkarmaya başladım. Hani tavuklar yumurtlamasın diye suya sokup çıkarıyorlar ya, kızlarda da yumurta var hani regl falan. Anlayacağınız yine sıçıp sıva yaptım. Kız boğuluyordu.

"Aşkım..... şaka ..... Atilla" çığlıklar, yuttuğu suyu tükürme çabası. En son ben durunca etrafa baktım. Herkes bize bakıyordu, kadının biri de küçük çocuğunu 'Bakma bakma' diye azarlıyordu. Kızın üzerinden indim, yanına oturdum.

"Lan kızım sen manyak mısın? Ben seni siktim mi de hamilesin? Tek hücreli canlı mısın sen kendi kendine mi üredin mal"

"Ya Atilla 1 Nisan diye şaka yapmak istemiştim ben."

"Sikerim senin şakanı" diye atarlanıp havuzdan çıkıp gittim. O gün bir de beyaz tişört giymiş mal, akşama kadar orada oturup beklemiş, karanlıkta saklana saklana eve gitmiş. Bana şaka yapmanın zararlarını kötü bir şekilde öğrenmiş olduk.

Ama yazdıklarımı düzenli okuyanlar bilir ki, ben bir şeyin her zaman bokunu çıkarır, vur deyince öldürürüm. 1 Nisan yaklaşırken, yine zaman belirtmiyorum, bir sevgilim vardı. (Evet yine :/ ) Ama bu sefer bir aya yakın çıkmıştık, kendi rekorumu kırdım yani. Çok iyi bir kızdı, sakin, sessiz iyi falan. Üstelik gerçekten seviyordum da, neyse. Ama şakalardan nefret eder. Üstelik benide defalarca uyardı şaka yapma falan diye. Zaten yapmadığımı da bildiğinden fazla konuşmadık bunun hakkında.

Biz çıkmaya devam ederken 1 Nisan geldi çattı 3:) Ben normalde şaka yapmayacaktım ama gece tam yattım saat 4'te aklıma muhteşem ötesinde süper harika bir şaka fikri geldi. Mertcan'ı aradım, hayvan köpek uyumuyormuş, o da çok beğendi fikri.

1 Nisan'dan bir gün önce dışarı çıktık, şaka dükkanına gidip yapay kan aldık. Ben sevgilime mesaj attım 'Yarın annemler saat 5'te yemeğe çıkıyor evde tekim, gelsene Supernatural izleriz' (Supernatural'a zaafım var) Kabul etti.

Bu arada ben Gizem'i aradım, olayı anlattım. Ben, Mertcan ve Gizem. Welcome to İbneler Kulübü.

Gizem, makyaj malzemelerini getirdi, ben kameramı buldum, Mertcan ortamı hazırladı. Her neyse, ben soyundum, deniz şortumu giydim. Gizem kollarıma sanki kesmişim gibi bir şeyler yaptı. Sonra ölü gibi görüneyim diye beyaz pudra gibi bir şey sürdü. (Adını bilmiyorum)

Mertcan küveti sıcak suyla doldurdu. Aldığımız yapay kanı küvete boşalttık. Tıraş jiletlerimden jiletleri çıkarıp küvetin kenarına koyduk. (Çıkarmaya çalışırken elimi kestim, çok fena kesiyor lan) Mertcan banyonun köşesine havlulardan yığın yapıp kamerayı içine sakladı. Gizem gidip bahçe kapısıyla ev kapısını açtı. Sonra Gizem camın önünde oturup kızın gelmesini bekledi. Kız bahçeye girince Gizem'le Mertcan bir yere saklandılar, nereye bilmiyorum, bende gidip küvete yattım. Ama ciddi anlarda o kadar çok gülesim geliyor ki alttan alttan... Kafamı küvetin kenarına koydum, kolumu da küvetten sarkıttım. Bir de arada işedim çaktırmayın. Kız eve girdi, bana seslendi. Bende gülüyorum, birkaç odanın kapısından içeri baktı sanırım kapı açılma sesi duydum çünkü. Banyonun kapısından bakınca öyle bir çığlık attı ki, bir zombi boynumdaki damarları parçalarken, birisi damarlarımı çekerek sökerken, gözlerime çatal saplayıp çıkarırken, bacaklarımı ayırırdıktan sonra benzin döküp üzerime kibrit atsalar yine de öyle bağıramam.

Yanıma oturdu ağlamaya başladı. Sonra telefonunu çıkarıp 112'yi aradı. Bende kafamı kaldırıp kızın suratına gülmeye başladım. Kız kafasını kaldırıp öyle bir seri katil bakışı attı ki kalbim tekledi içim ürperdi. Gizem'le Mertcan'da gelip gülmeye başlayınca ben küvetten çıkıp gülmeye devam ettim. Kız "Böyle şaka mı olur salak köpek" deyip ağzıma vurdu. Sonra hiç konuşmadık, ama şaka iyidi bence niye terk ettin ki beni? 

Bu arada videoyu tekrar tekrar izleyip anırıyorum, YouTube'a atmayı düşüyorum, ama eski sevgilime sormam lazım, çığlık atıp ağladığı videonun internete atılmasını ister mi bilmiyorum.

Sevgilinize şaka yapmayın, ciddiyim. Çok fazla önemsiyorlar. Eğer erkekseniz bu şaka sonunda en azından bir tokat yiyorsunuz.

Eleştiriye açığım, görüşleriniz önemli.

Yeni Başlayanlar İçin Erkek AnatomisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin