Aquapark

130 4 0
                                    

Dnes je posledný deň na chate.Je mi to moc ľúto bola tu zábava.Teraz máme na pláne ísť do aquaparku.Stačí sa už iba zbaliť a môžme ísť.Cesta prešla úplne v pohode.Bola som šťastná,že nešiel s nami v aute Marcus.Za pár minút sme už stály pred vchodom.

Ja  a babi sme sa išli prezliecť.Zabudla som,že som si nechala plavky v aute.Išla som naspäť za Martinusom.Išla som ku chalanským šatniam.Bol otočený chrbtom.Prišla som ku nemu a objala ho.,,Láska,nechala som si v aute plavky,môžem kluče od auta?"povedala som.,,Ehm..sorry ale ja kluče nemám."povedal až som dostala zimomriavky.Nebol to Martinus ale Marcus.Stála som tam ako obarená ale po chvíli som sa spamätala.,,Nevieš kde je Tinus?",,On už je pri stánkoch.",,Tak diki.."už som utekala zo šatní.


Blúdila som všade možne až som ho nakoniec uvidela.Pribehla som ku nemu a pobozkala ho na líce.,,Môžem prosím kluče?Nechala som si plavky v aute.",,Jasné tu máš."Zobrala som si plavky a išla naspäť.

Dnešok som si užila.Už ideme na cestu späť domov,škoda ale to nevadí.Teraz ideme v aute ja,Tinus,Alice,Susane,Marcus.No a čo sa týka dnešného večera,napustím s vaňu a budem pozerať serial.

Ty ma miluješ ?(Marcus and Martinus)✔Where stories live. Discover now