Mia?

132 4 0
                                    

Alice Eve,19 rokov.

Alice Eve,19 rokov

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mia Thomston,17 rokov

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mia Thomston,17 rokov.(sesternica Sarah)

Ležím na posteli a pozerám instagram.Všimla som si,že blízko mojej chaty je moja sesternica Mia.Rozmýšľala som či jej mám napísať alebo nie.Podľa mňa by sa tomu Alice potešila.A určite by si rozumela aj s Suzie.

S:Ahojjj,nešla by si ku mne na chatu?Je tu aj Alice a ešte pár ľudí ale sú v poho.

M:Hej,jasné teším sa.Budem u teba asi tak o 30 minút :D

S:Oki

Odložila som telefón do vrecka a vybrala som sa jej povedať ,že príde Mia. Vyšla som z dverí a do niekoho narazila.Pozrela som sa na dotyčnú osobu.Bol to Lucas.

Nič som nepovedala ale vybrala som sa za Alice a Suzie.Zaklopala som na dvere,z vnútra sa ozvalo:,,Ďalej"

,,Alice,neuveríš čo sa stalo.",,Čo sa deje?"spýtala sa.,,Príde sem za pól hodinu  Mia.",,Jeeeej ja sa tak teším."už sa radovala ako malé dieťa.Z kúpelne sa ozvala Suzie:,,Kto je Mia",,No..to je moja sesternica,podľa mňa si budete rozumieť.",,Koľko má rokov?",,17 rokov.",,jaj a aby som nezabudla čo budeme robiť s tvojimi narodeninami ?",,Predsa viete,že ja ich neslavím!",,Ale nooo."povedala Alice.,,Poďme aspoň na nejakú párty."povedala Suzie.,,Fajn ale žiadne darčeky!",,Dobre,ako myslíš."Potom sme chvíľu kecaly.Potom som už z dola počula zvuk zvončeka.Vybehla som z izby a za mnou aj baby.Otvorila som dvere a tak ju objala,že asi ani nemohla dýchať.To potom zopakovala aj  Alice.,,No  a aby som nezabudla Suzie,Mia a Mia,Suzie."

,,Mia ak ti nebude vadiť budeš na izbe sama.",,To je ok."povedala a usmiala sa.,,Počkaj Loren."povedala a strčila mi do rúk tašku.Pozrela som sa dnu,bolo tak Celvin Klein tričko a voňavka.,,To si nemusela ale ďakujem."objala som ju.Po chvíli dole prišli dole chalani.

Pohľad Shawn:

S chalanmi sme sa rozhodli ísť dole,lebo sme počuli výkriky.Ako keby sa tam niekto zabíjal.Našťastie tam nikto nezomrel,boli to len baby a neviem kto to je.Prišiel som ku nej a pozdravil ju.,,Ahoj.",,Ahoj.",,Ako sa voláš?"spýtal som sa jej to.,,Mia a ty?",,Shawn,teší ma."Iba sa pousmiala a potom sa zoznámila aj s chalanmi.Vyzerá milo,sympaticky a je rozkošná.

Ty ma miluješ ?(Marcus and Martinus)✔Where stories live. Discover now