В любовта и войната всичко е позволено "

9 1 0
                                    

Отворих бавно очи и срещнах две изумрудени очи. Станах рязко и от това махмурлука се включи и то сякаш някой разряза главата ми две. "Мамка му!"
- Хари?
- Моля? - чух непознат мъжки глас и погледнах към човека зад мен, момче което не познавам. Момче със същите очи като на Хари, но в тях нямаше онзи пламък, който запалваше тялото ми като клечка кибрит бензин.
- Господи! - изстенах аз и се хванах за главата.
Момчето лежеше голо до мен, боже! Погледнах себе си, слава богу бях облечена. Стигаше ми само смучката на Хари, не исках отново да предам Ник, но ясно осъзнавах, че всеки път щом помислих за Хари го предавах най - долно! Мразя се, мразя и това чувство, което ме тегли все към любовника на майка ми!
- Кой си ти? - попитах момчето до мен и го завих с чаршафа, не ми бе приятно да гледам щръкналия му член!
- Хоан - усмихна ми се той, а аз само сбърчих вежди.
- Какво по дяволите правиш до мен гол?
- Ами щяхме да правим секс, но видях смучката ти, а аз чужди момичета не пипам! - той повдигна рамене, а не мен ми се повдигна. Ето пак това глупаво значение на смучката, което ненавиждам.
- Аз не съм притежание на някого! - изсъсках срещу непознатият Хоан, а той се подсмихна. Посочи смучката ми и каза:
- Синьото петно на врата ти показва съвсем различно нещо - отново се усмихна и стана от леглото, като остави на показ задника си.
- Прикрий се! - извиках аз и отново някой невидим чичка разряза главата ми на две!
"Повече няма да пия!" - заклех се мислено, но с Хари Стайлс нямаше как да не пия.
Станах бавно от леглото, игнорирай ги голия Хоан и излязох от стаята. Свеж въздух ме обгърна, вероятно в стаята ми мирише на скункс. Стаята на майка ми винаги е миришела на алкохол и цигари. Особено след като Хари дойде имаше случаи, в които целият коридор смърдеше. Колко мразех пияните жени, а миналата вечер се бях превърнала точно в това, което мразя и то само за да забравя поне за няколко часа за господин Стайлс.
И ето пак, ето пак той се появи в мислите ми. Спомени от предишния ден изникнаха в главата ми, той искаше да замени Ник и не се съмнявах, че щеше да успее, но Ник бе различен и Хари никога не би могъл да бъде като него. Той никога не би бил толкова спокоен или да се задоволи само с няколко целувки. Предполагам Хари винаги ще иска да упражняваме креватно джудо, ще си мисли че на мен това ми стига, но аз не искам такава връзка. Да може би бях хлътнала по Хари, може би, но той нямаше да ми даде това спокойствие като Ник, нямаше да бъде сигурна с него. Сигурна съм, че ако бях с Хари постоянно щях да мисля дали не спи с някоя, защото ... Той е с майка ми, а иска да бъде с мен. Но тогава, щом ме е страх да бъда с Хари, щом съм толкова сигурна, че ще е горчива нашата любов, защо все към него ходя, защо все за него мисля?
Разтърси глава, като въобще бях забравила за махмурлука. Отново силна болка, карайки очите ми да се насълзят. Как мразя да пия!
Вече бях на долния етаж, в празния и огромен хол, когато се позвъня. Звук, който сякаш раздра мозъка ми, карайки ме да настръхна. Притичах до вратата и я отворих преди отново да бъде натиснат звънеца, щеше да бъде направо убийство! Отворих вратата.
- Хелън?
- Ник?
Господи! Бе свършено с мен, смучката, а и голия Хоан, какво за бога правеше тук Ник?!
- Какво правиш тук?
- Какво правиш тук?
Последва смях, винаги казвахме нещата едновременно, но той се засмя весело,а аз притеснено, дали бе усетил притеснението ми или страха, който бавно си проправяше път по цялото ми тяло. Умирах бавно, не исках да нараня Ник, обичах го, Хари е глупава грешка нали? Или не е, не знам, мразя да не мога да отговоря на въпрос, а и този въпрос бе важен, наистина важен!
Ник понечи да каже нещо, когато кола профуча зад него, а след това се спря вдигайки прах. Вратата на шофьора се отвори и щръкнали кърдици се показаха, карайки сърцето ми да спре да бие! "Мамка му!"
- Хелън това е Хари! - чух шептенето на Кейтлин, която се бе появила до мен. Господи, какво щях да правя.
- Кейтлин помогни ми! - изписках паникьосано и тя се засмя.
- Разбира се! - тя скокна навън и със самоуверена походка се запъти към Хари. Аз я наблюдавах, докато дланите ми се потяха обилно. Ник все още гледаше учудено Хари. Кейтлин вървеше към него, а той просто се усмихваше невинно.
- Здравей любовнико! - извика тя и се метна върху Хари целувайки го. Ченето ми падна, както и това на Ник. Сериозно ли това измисли? Да го целуне, тук пред Ник, при положение че той знае кой е Хари? Край, тотално бе свършено с мен! Погледнах към Ник, който се бе вторачил в целуващите се Кейтлин и Хари и аз използвах момента. Обърнах косата си на една страна, така че да прикрия смучката. Той се обърна към мен, слава богу след като я бях прикрила.
- Кейтлин и Хари са заедно? - попита ме той учудено, а аз се засмях.
- Да, всъщност не знам, трябваше днес с Кейтлин да говорим по тази тема - усмихнах се леко.
- Но нали е с майка ти?
- Ами той не е само с майка ми, а и майка ми не е само с него - какво за бога ми ставаше? Дори не можех да измисля някоя достоверна лъжа!
Аз се отдръпнах от вратата и направих път на Ник да влезе. Той се наведе и ме целуна, обичах сладостта на устните му, но аз жадувах за нещо друго, жадувах за страстните целувки на Хари. "Хелън стегни се! Ник ти е гадже!" - наистина трябваше да се стегна, но как? Този Стайлс ме преследваше навсякъде!
- Ммм - измрънках аз, боже колко бях долна!
Ник ме погледна, очите му бяха толкова красиви и все пак аз се нуждаех от зелените ириси на Хари.
- Искаш ли да излезем и да оставим любовниците насаме? - попита той.
- Да, да - бузите ми почервеняха. - Добре - двамата се засмяхме, а аз се заизкачвах по стълбите.

Double crossWhere stories live. Discover now