" Разкрити чувства "

4 0 0
                                    

Отворих рязко очи, в хола бе тъмно, погледнах към стенния часовник пред мен 4:30 сутринта, въздъхнах. Обля топла, а след това и студена вълна, с тях дойдоха  и спомените. Хванах се инстинктивно за главата, когато усетих рязка болка. Боже, какво бях направила? Мразех се, не трябваше първият ми път да бъде с Хари, не трябваше! Представях си как Ник ще бъде този, които ще ме люби за първи път, каква съм глупачка дори не мога да си помисля думата ‘секс’, звучи ми мръсно. Нима аз не бях мръсна? Този проклет Ник и неговите тежки думи, майната му!

Аз Хелън Джордж правих секс с Хари Стайлс, аз се чуках с него, аз го галех, той ме галеше, аз го докосвах, аз го докосвах. Ние правихме секс!

Вдишах и издишах, широка усмивка се разкри на лицето ми, няма да отричам той бе добър, дори прекалено добър. Не веднъж съм казвала, че само с външността си предизвиква оргазъм, но когато е в леглото е истинска бомба. Какви ли не чувства преминават през тялото ти, докато неговите нахални, меки и красиви устни са навсякъде по теб. Погалих разголените си гърди, той ги бе докосвал, усмихнах се, държах се като глупачка – влюбена глупачка, но сега не ми пукаше. Той докарваше екстаз на тялото ми, сякаш бе дрога, а може и да беше. Той е просто един играч, играч с добри мръснишки хитрини и палави ръце. Картите ми бяха разкрити и ме бе победил, но и за това не ми пукаше, защото дори и победена аз пак спечелих, спечелих хубаво чувство в стомаха, нежни и страстни целувки и малко любов от Стайлс познат още като любовника на майка ми.

Малко объркан живот имам.

Започнах да търся банята, имах нужда от душ. Минавах през някакъв коридор и вдях огледало, огледах се. Таза ми бе широк, а бедрата ми леко едри, но ги харесвах, защото това ме правеше различна. Забелязах лека промяна у мен, изглеждах щастлива, може би да си с Хари Стайлс не е толкова зле, колкото си бях мислила. Усмихнах се и забелязах, че смучката бе станала по – ярка, отново Хари се опитваше да покаже онова значение на това проклето петно.

Радостта ми се стопи, когато се сетих за Ник, този проклет Ник ме накара да се чувствам като парцал, но аз не бях. Да спах с Хари, но след като с Ник скъсахме, може и да имах смучка, но нищо повече.

Усмихнах се, аз не бях курва, а просто момиче което изживяваше една малка своя мечта, а именно първият и път да бъде незабравим – е моя никоганяма да го забравя.

Double crossWhere stories live. Discover now