Kapitel 12- My heart wants to come home.

31 0 1
                                    

Ashtons p.o.v (25 januari) kl.22.45.

(Låttips: Beside You- 5 seconds of summer)

Det såg så gulligt och roligt ut när Elizabeth prövade Vegemite. Jag hade inte direkt trott att hon skulle gilla det, men hennes reaktion var det sötaste jag någonsin sett. Plötsligt kom Luke, Michael och Calum med pizzorna.

"PIZZAN ÄR HÄR!" Sade Luke ljudligt så man skulle kunna tro att hela höghuset vaknade.

"Äntligen!" Utbrast Elizabeth. Calum ställde ner pizzorna på bordet och slängde sig i en fåtölj, Luke gjorde samma sak och Michael satte sig till vänster om Elizabeth och alla började äta på sina pizzor. Efter det hämtade jag glass och vi satt på Luke och Elizabeths favorit film, Mean girls. Jag vet inte hur många gånger Luke tvingat oss att se den med honom, men denna gång tittar jag med nöje för Elizabeths skull. Om jag säger att jag kan alla repliker så förstår ni.

(Efter filmen i Ashtons p.o.v)

Vi sade hej då till Calum, Michael och Luke som skulle gå hem. Och sedan gick vi tillbaka till soffan igen.

Elizabeth lutade sitt huvud mot min axel och jag drog upp henne i mitt knä.

"Jag älskar dig jätte mycket.." Viskade jag i hennes öra.

"Jag älskar dig mer och du förstår inte hur glad jag är att ha någon vid min sida igen.." Viskade hon.

"Du verkar trött, vi kanske ska gå och lägga oss." Sade jag.

"Okej.. Vart ska jag sova?" frågade hon och jag såg förvånat på henne. Ville hon inte sova vid mig?

"Du får ta sängen som du vill, jag tar soffan." sade jag kort och titta ner i golvet.

"Ashton, jag sade att jag älska dig, vill du inte sova vid mig?" frågade hon mjukt och log ett snett leende.

"Jo, jag var bara-" "Du behöver inte vara osäker för att du borde veta att jag vill ha dig vid min sida hela tiden." sade hon och jag log stort och sedan slängde jag armen över hennes axlar och sedan gick vi mot sovrummet. Jag drog av min tröja och slängde iväg mina jeans och hoppade ner under täcket. Elizabeth stod och stirrade på mig med ett leende på läpparna.

"Gillar du vad du ser?" frågade jag och flinade. Hon nickade försiktigt, hon var säkert riktigt trött, annars skulle hon säkert lagt in ett motargument men inte denna gång. Hon lade sig försiktigt bredvid mig och jag lade en arm om henne och drog henne närmare. Jag placerade en kyss på pannan och sedan somnade vi båda i armarna på varandra.

Elizabeths p.o.v (När dem somnat)

-Flashback dream-

"Jag och Ashton är typ tillsammans.." sade jag och kände hur mina kinder hettade till. Jag såg ner i golvet och jag log så stort att det mer såg ut som en grimas. Jag tittade upp mot Ed igen och leendet som tidigare varit på hans läppar var ut suddat, som om det inte ens existerat.

"Jag gillar verkligen inte Ashton." sade han tillsist.

"Finns det någon anledning?" frågade jag. Vid detta tillfälle hade mitt leende suddats ut helt.

"ett, jag har hört att han är värsta playern" Det gjorde så sjukt ont "två, jag vill inte att du blir sårad igen" Ed hade redan sårat mig vid det här laget "tre, jag är kär i dig" Vänta vad? Jag kände hur ilskan steg inom mig. Hur kunde han säga så? Hur kunde han dra upp DET igen!? Vad tänker han med!? Skulle det vara en fras som får folk på fall!? Jag kokade över nu, jag var för arg för att ens se på hans röda hår..

-Flashforward Back to reality-

Jag vakna plötsligt upp efter som en flashback från det som hänt för bara några timmar sedan. Jag kollade på klockan. 03.11. visade den. Jag låg snyftandes på rygg och kände hur tårarna började rinna. Plötsligt kände jag hur någon tog tag i min hand. Det var Ashton, jag hade nästan glömt att Ashton var här.

"Vad det än är så kommer det bli bättre, det är bara att berätta när du är redo, jag kommer finnas här då." Sade han med en nyvaken raspig röst. Jag nickade och han drog in mig i hans varma famn. Något bättre sätt kunde man inte somna på.

-

NYTT KAPITEL. Hoppas ni gillar :D

Som ni ser så är jag inte värsta författaren men jag älskar och skiva såååå. Men det är väl bra att utveckla sitt skrivande :)

Pöss xxx

Love Story (Ashton fanfic)Där berättelser lever. Upptäck nu