Kapitel 7- ett extra stöd

48 4 0
                                    

Melines(Elizabeths mamma) p.o.v (24 januari) kl.15.48.

"Beth! Jag är hemma nu!" Ropade jag mot övervåningen och Elizabeth kom springande ner för trapporna med en kille efter sig.

"Hej." Sade hon och omfamnade mig i en kram. Jag tittade bara på pojken som såg ut som ett frågetecken. Det gjorde nog jag med.

"Det här är Ashton.." Sade hon. "Han flyttade hit till London för några veckor sedan." Lade hon till. Jag tog i hand och han log. Han var rätt söt faktist, skulle inte förvåna mig om Elizabeth skulle få en liten crush. Jag tog i hand med Ashton. Han var en trevlig pojke. Elizabeth skulle verkligen behöva lite mer stöd än från bara mig och Edward.

Jag drog med mig Elizabeth för att få prata privat en minut. Hon sade åt Ashton att gå upp och vänta på hennes rum.

"Mamma snälla men-" "Det är lugnt Elizabeth, gumman. Han verkar som en trevlig pojke som du kanske kan behöva just nu."sade jag och log.

"Åh.."började hon. "För jag tror jag älskar honom." Hade hon till sist och jag log och lade en puss vid hårfästet.

"Det är helt okej, gumman." Sade jag.

"Men hur visste du?" Sade hon.

"Mammor vet mycket när ändringar är pågång.." Sade jag. "Gå upp nu han väntar säkert på dig." Lade jag till. Och hon log och kramade om mig hårt innan hon gick upp igen.

Ashtons p.o.v (24 januari) kl.16.01.

Jag undrade vad dem prata om när hon var där nere, om mig kanske.. Och om.. Var det positivt eller negativt? Och om det var om mig var det nog positivt efter som Elizabeth kom upp med ett leende på läpparna.

"Jag saknade dig, kom här.." Sade jag och drog in henne i en kyss. Först blev hon chockad men sedan slappna hon av och besvarade kyssen.

Efter att vi båda dragit oss tillbaka drog jag ner henne i mitt knä i soffan och omfamnade henne och kysste hennes panna.

Elizabeths p.o.v (24-25 januari) kl.19.34.

(Låttips: snape to malfoy manor- Alexander Desplat)

Vi hade precis ätit mat och vi hade bestämt oss för att Ashton skulle sova över på soffan i mitt rum. Mamma verkade vara glad att jag hade en "pojkvän" om man nu kunde säga det? Ashton och jag gav oss upp till mitt rum igen och satte oss och kolla på film i mitt rum. Det var så tryggt i hans famn och till slut somnade jag.

(Mardrömmen upprepar sig)

Han slog ner mig på marken och skar sår under fötterna, handflatorna..

Han föll på knä för mamma och sade att det bara var en olyckshändelse men mamma såg bara på honom med sorgsna tomma ögon. Han tog fram kniven igen när hon vände ryggen till och då..

(Tillbaka i nuet)

Jag vaknade i Ashtons famn och jag grät och han såg på mig med ett oroligt ansikts uttryck. Han omfamnade mig och lade en kyss på pannan och torkade bort mina tårar med hans tumme.

"Vad är det?" Frågade han. "Vill du du prata om det nu?" Lade han till och jag skaka på huvudet. Så istället kramade han om mig och bar mig till sängen.

"Ashton" pep jag.

"Vad är det" frågade han och satte sig på knä framför sängen.

"Kan du inte stanna?" Frågade jag och han förstod vad jag menade och lade sig på andra sidan sängen. Sedan lade han en arm runt om mig, vilket fick mig att känna mig trygg och jag somnade direkt.

-

Vad tyckte ni om detta kapitel dååå?

För att vara min första fanfic är jag ganska nöjd.

Men iaf helg nuuuuu.

See ya later My little ponieeees :D

Love Story (Ashton fanfic)Where stories live. Discover now