Kapitel 11-Pizzor,nutella och kakor.

44 1 0
                                    

Ashtons p.o.v (25 januari) kl.22.22.

Vi hade hittat Elizabeth sittandes ensam i mörkret på en parkbänk, jag vet att det hänt något men jag tänkte inte fråga om det just idag. Det viktigaste just nu var att hon skulle få i sig något att äta, vi hade tagit med henne hem till mig och jag hade ringt hennes mamma och sagt vad som hade hänt och att jag tog henne hit så skulle jag skjutsa henne till sjukhuset imorgon för yttligare tester och mediciner.

"Vad vill du ha och äta?" frågade Luke.

"Jag vet inte.." sade hon.

"Men du måste äta något!" utbrast Michael och Calum. Killarna verkade vara väldigt engagerade i detta.

"Men-" "Inga men nu, säg något du är sugen på eller föresten säg allt du är sugen på!" Sade jag. Hon log ett lite halv stelt leende.

"Okej, men om det är för mycket begärt-" "Nej, säg bara nu!" stönade Michael som skulle kunna döda en häst pågrund av att han var så hungrig. Vi hade varit påväg att gå och köpa McDonalds eller något när vi hittade Elizabeth.

"Okej, pizza, chokladglass, choklad kakor och nutella mackor." Sade hon.

"Inga problem jag har allt här utom pizza men det kan vi ju bara beställa." sade jag glatt och log, hon sken upp en aning.

"Vad ska alla ha för pizzor då?" frågade Calum och därefter alla sagt vad dem ville ha så gick Calum, Michael och Luke ner till pizzerian som låg ungefär vid skolan.

Kvar var jag och världens vackraste tjej. Elizabeth, jag skulle kunna drunkna i hennes blåa vacka ögon. Allt med henne var perfekt enligt mig, även om hon själv inte tyckte det.

Jag drog upp henne i min famn och lade en lätt kyss på hennes panna. Hon vände sig mot mig och log. Efter det lade jag en lätt kyss på hennes läppar och när jag drog ifrån så höjde hon huvudet istället för att möta mina läppar istället. Den kyssen blev längre. Sedan drog vi oss ifrån igen och hon sjönk ner i min famn igen.

"Nu måste jag resa mig om du vill ha dina nutella mackor och så vidare." sade jag och log och hon satte sig upp.

Elizabeths p.o.v

Jag hade fått låna 1 av Ashtons T-shirts och ett par gamla mjukisbyxor han hade hemma. Dem var lite stora men det gjorde inget. När Ashton gick ut i köket, kände jag min plötsligt ensam igen, inte som jag gjort på parkbänken men ensam. Jag tänkte på Ed också. Hur kunde han säga så om Ashton? Om han verkligen skulle älskat mig så skulle han inte dragit upp DET och han hade inte sagt så om Ashton. Om han skippat dem 2 grejerna hade jag kanske förstått. Men det gör jag verkligen inte nu. Jag tänkte inte berätta för Ashton idag, men jag skulle göra det. Efter ungefär 5 minuter kom Ashton in med två nutella mackor och två med något som ser ut som svart gegg, och kakor såklart.

"Vad är det svarta gegget för något?" frågade jag.

"Det är vegemite, vill du smaka?" svarade han och log.

"Är det äckligt?" frågade jag och log medan jag rynkade på näsan.

"Nej, annars skulle jag inte äta det." sade han.

"Dåså, kan jag smaka?" Frågade jag.

"Ja, jag frågade ju precis om du ville smaka." sade han och flinade. Jag tog mackan med vegemite utan att släppa Ashton med blicken. Jag tog en tugga och jag vet inte hur jag ska förklara smaken, men det var ingen god smaksensattion. Ashton bara skrattade åt min reaktion.

"Du kan behålla din vegemite, jag kan ju iallafall lova att jag inte kommer äta upp den." sade jag och kollade skeptiskt på mackan.

-

ÄR DET BARA JAG SOM VILL TESTA VEGEMITE BARA FÖR ATT?

Jamen, 2 kapitel i 1 smäll.

Pöss xxx

Love Story (Ashton fanfic)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz