Εισαγωγούλααα

991 16 0
                                    

Hey Upper East Siders, Gossip Boy is back. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Δεν ξέρω πραγματικά τι με έπιασε και ξεκίνησα πάλι να γράφω. Σας ευχαριστώ όλους όσους με βοηθήσατε και διαβάσατε την πρώτη μου ιστορία (πραγματικά απορώ με εσάς που την αντέξατε, εδώ την σιχάθηκα εγώ!) Τώρα όμως, μετά απο κόπους και θυσίες είμαι εδώ με κάτι πιο hardcore, έντονο και πιο GAY! Ναι, το ξέρω, όλοι εμείς οι καψεροί λιώνουμε για τον Christian Grey, εσείς που έχετε διαβάσει τα βιβλία θα με καταλάβετε! Αφου λοιπόν ξεροσταλιάζαμε με τα σάλια μας να τρέχουν και την απογοήτευση να μας τρυπάει το στομάχι για το γεγονός πως ειναι στρεϊτ, έρχομαι εγώ να τα ανατρέψω όλα!

Αυτό το story ειναι η εκδίκηση του γκει! Δεν είχαμε τον πατέρα, θα έχουμε τον γιο και μάλιστα θα τον έχουμε ετσι όπως τον θέλουμε! Φτάνει πια με τα γκεϊ story θετών αδερφών που δεν συγκρατούνται, με τα θηλυπρεπή άβουλα αγοράκια (πολύ ρατσιστικό αυτό και δυστυχώς το βλέπω σε πολλές ιστορίες) και γενικότερα τα κλισέ του Wattpad! Θέλουμε άντρα νέο, σαγινευτικό και σέξυ και τον θέλουμε τώρα!!!

Για όσους δεν έχουν δει τις ταινίες ή δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία να ξέρετε αυτό το story είναι κάτι σαν sequel, οπότε αναμένονται σποιλς! Όσοι έχετε διαβάσει τα βιβλία έχετε ένα point παραπάνω, αν και θα προσπαθήσω να μην επικεντρωθώ στα ήδη υπάρχοντα στοιχεία προκειμένου να κάνω το βιβλίο προσβάσιμο και αντιληπτό απο όλους! Σαν Fifty Shades Expert περιμένω όπως πάντα σχόλια και απορίες στα κεφάλαια ή στο inbox.

Ενημερώνω, αν και θεωρείται αυτονόητο, πως η ιστορία θα έχει έντονο ερωτικό περιεχόμενο (OBVIOUSLY!) και γενικότερα όποιος δεν μπορεί τα πολλά πολλά να αποχωρήσει τώρα, όσο είναι καιρός. Για όσους έχουν διαβάσει το συγγραφικό μου σφάλμα G. A. Y. Love, σας λέω απο τώρα πως εκείνο είναι παιδικό παραμύθι ως προς τη βια και το σεξ που έχω βάλει εδώ!

Τέλος, αναφέρω πως τα πρώτα κεφάλαια είναι εισαγωγικά και λίγο boring, αλλά μετά θα σας ταράξω!!!

You know you love me
XO XO Gossip Boy

Another Shade Of GreyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα