3.

1.8K 69 8
                                    

Rady

Naše poslední orgie se udály před měsícem a od té doby nic. Mám pocit, že nás to změnilo, ale ne k lepšímu, jak by si někdo myslel, ale k horšímu. Často se stydíme na sebe jen pohlédnout. Mnohdy ale nechápu Tomášovy podivné pohledy, jako kdyby zíral na kupóny z McDonald's. Někdy se cítím, jako kdyby mi vypaloval svým pohledem bradavky.

Poklidně si sedím roztáhlý na židli a stříhám video z TikToku, když v tom Honza přiběhne s úsměvem od ucha k uchu a celý vysmátý se posadí na onen černý gaučík plný našeho spermatu. "Hoši, teď mě poslouchejte." nastražili jsme s Tomášem uši. "Zařídil jsem nám pobyt v termálních lázních!" vykřikl s úžasem. Hned jsem si vzpomněl na video, kde mě Honza poléval vodou, ach, bylo to tak sexy. "Hej, Rady." tleskal na mě Honzík, aby mě probral ze svého erotického snění. "Také bych vám chtěl jen říct, že vás mám rád." sklopil hlavu, ale bylo vidět, že se mu ulevilo. "Já vás taky." vyhrkl jsem. "Mám to podobně." usmál se Tomáš a Honzovi ukazováčkem nadzvedl bradu a nám se naskytl jeho šťastný pohled.

MenT

Po týdnu jsme se tedy vydali do lázní mým žlutým mustangem, na kterého jsem si samozřejmě vydělal z Youtube a ne z Redtube. Tom si sedl na místo spolujezdce a Rady zabral všechny místa vzadu. Chci hlavně tímto zájezdem vyznat lásku Radymu. Mám pocit, že si ho nezasloužím, hlavně pro to, co všechno dělá a abych se přiznal, mám radši Radyho než Tomáše. Tom je takové vyžle, to Rady je kus chlapa, což mám rád a neskutečně mě to vzrušuje.

Po několika hodinách jsme dojeli na místo. Jako pravý gentleman jsem vystoupil a otevřel Tomášovi dveře. To samé jsem udělal i s Radym, přičemž jsem ho ještě musel vytáhnout. Byl jako balón zaseklý v úzké uličce. Když se všichni dostali bezpečně z auta, rozešli jsme se k hotelu. Na recepci jsme dostali klíče k apartmánu snů, neboli jedna manželská postel s koupelnou, přece nemůžu rozhazovat penězi za každou věc, jsem jen youtuber. Výtah nás dovezl do čtvrtého patra a divím se, že nás utáhl i s Radym.

x

Vybalili jsme si ze zavazadel a já si všiml, že Tomáš si něco v kufru nechal. "Tomáši?" sklonil jsem se k jeho kufru a vytáhl z něj zelený vibrátor. "No, to je, kdybychom chtěli, no." ostýchavě se přiznával ke svým choutkám. "Ty kocoure." položil jsem vibrátor na místo a laškovně mu zašeptal do ucha, přičemž jsem odešel do koupelny.

Tomáš

Při pohledu na Honzův zakulacený zadeček, který odcházel směrem ke koupelně, se mi zatajoval dech. V tu ránu má chlouba stála v pozoru. Posadil jsem se na postel a s mou narůstající nadržeností si sundal kalhoty i s boxerkami, chytl svůj ztopořený penis do ruky a pohyboval rukou směrem nahoru a dolů. "Hej kluci! Měli byste se jít taky podívat do jídelny!" vtrhl do pokoje Rady a olizoval si prsty. Nehybně jsem zůstal ve své pozici a Rady se ke mně pomalu blížil. "Pomůžu ti." převzal ode mě můj penis a začal dělat stejné pohyby, tak jako já. Po chvilce hand jobu přišel blow job. Radion žalud svým jazykem jemně olízl a potom si ho vzal celý do pusy a mě chytl pocit blaženosti. Vzdychal jsem tak, že se divím, že nepřišel Honza, aby se taky přidal. Věděl jsem, že to na mě už jde a tak jsem chytil Radyho za hlavu a přímo ho svým penisem dávil. Rázem se mé semeno objevilo na jeho jazyku a já se štěstím až zachvěl.

xxx

Zvrhlosti jsou moje :)
Jinak bych vás chtěla také poprosit, abyste jste hlasovali, protože vidím, že to mnoho lidí čte, ale nikdo nehlasuje :)

Vaše milovaná
AssForMenT

Zelená trojka (MenT & Dogg & Rady Fanfiction)Where stories live. Discover now