1.

3.1K 63 13
                                    

MenT

Zrovna jsem dotočil kvalitní sérii originálního kontentu. Mnoho úchylek se mi samotnému zalíbily, ale před lidmi bych mou vášeň nemohl ukázat. Přiznám se, dokud se mnou bydlela Sára, potají jsem vytahoval její vlasy ze sprchy a mazlil se s nimi. Bohužel už spolu nechodíme, protože mě podezřívala, že kouřím Radymu. Ano, párkrát se to stalo, ale už nikdy víc. Víckrát bych ty pohledy odsuzujících lidí nemohl snášet.

Momentálně jsem tedy nezadaný, ale čistě heterosexuální s občasnými choutkami. Mnohdy, když vidím pěkného kluka, mám chuť po něm skočit, a takové emoce cítím k Tomášovi. Řekl bych, že to není pouhé zadovádění si, ale i něco víc, možná láska. Naneštěstí má přítelkyni, a proto mu nechci své city vyznat, nevím, co by na to řekl. Každý večer sním o jeho nahém těle, jak se mi kroutí před očima, klekne si a začne vykonávat ruční prácičku, o tom, jak mi nacpe roubík do úst, opatrně vklouzne do mého análního otvoru a bičíkem mě pobízí a nakonec spolu usneme v náručí toho druhého, ale to jen v mých nesplnitelných představách.

Z mého rozjímání mě vyrušil Radionův nepřekonatelný hlas. "Hej, Honzo, pojedeme do toho Mekáče?" naléhal a jeho tučnou rukou mi mával před obličejem. "Jo, jasně." ihned jsem vyskočil ze židle, ale mé myšlenky, ne a ne se utišit. Ucítil jsem v dolních partiích mírný tlak. Postavil se mi. Co bych měl teď dělat? Snažil jsem se, co nejrychleji najít svou bundu, ale nikde nebyla. "Rady? Kde mám bundu?!" zachvátila mě panika. "Tady?" přinesl mi ji a jeho oči si to namířily k mému poklopci. "To není tak, jak to vypadá." snažil jsem se vymyslet nějaký kompromis pro mou neutuchající erekci. "Vím, co s tím udělat." začal se ke mně pomalu přibližovat, avšak jsem odvrátil tvář. "Ty to snad nechceš?" jemně mě pohladil po mé bouli v kalhotech. "Jen, kvůli téhle věci mě opustila Sára." zatopily se mi oči slzami.

V tu chvíli se rozletěly dveře od bytu. Stál tam Tomáš s plnou taškou z McDonald's. Zíral na nás. Netušil, co má říct. "Co tady děláš?" odskočil ode mě Rady. "Spíš bych se měl ptát já vás." opřel se o futra a nadrženě na nás pohlédl. Moje erekce se ještě zvětšila. "A proč jsi přinesl jídlo? My jsme měli v plánu tam dojet." ohrazoval se Rady. "Řekl mi to při obědě Honza." poukázal na mě a já stál jako opařený. Zapomněl jsem na to, chtěl jsem si s Tomášem udělat pěkný večer, plný burgerů a sexu. Dneska měl nastat ten den, kdy mu to řeknu, ale tato situace se vymkla kontrole.

Tomáš jen přikývl a vešel bez dovolení dovnitř, bylo to jako splněný sen, když kolem mě prošla ta jeho sladká prdelka. Všichni jsme vešli zpět do studia a posadili se na černý gaučík. Byli jsme tam hodně namačkaní, ale samozřejmě mi to nevadilo. "A co je tohle?" nadzvedl Tomáš obočí a zkousl si ret při pohledu na můj ztopořený penis namačkaný v kalhotech. Neodpovídal jsem a pustil se do nugetek.

Všichni jsme nějak tušili, že s námi není něco v pořádku.

xxx

Po dlouhé době jsem zase něco sepsala. Není to žádná lovestory, jak jsem taky zamýšlela. Tuto fanfiction plánuji asi na 3 části, jde tu totiž jen o dospěláckou zábavu :)

Vaše milovaná
AssForMenT

Zelená trojka (MenT & Dogg & Rady Fanfiction)Kde žijí příběhy. Začni objevovat