• S I X T E E N •

9.5K 438 305
                                    

Μεριά Αλίκης :

Έχουν περάσει 2 εβδομάδες από τότε που τσακώθηκα με τον Στέφανο και είμαι χάλια .Δεν μου λέει ούτε καλημέρα .Καμία φορά μου μιλάει μόνο για να με προσβάλει και να με  μειώσει.



Κάθε βράδυ φεύγω από το σπίτι καθώς φέρνει συνέχεια καινούργιες γκόμενες και πηδιούνται ασύστολα .


Εντάξει δεν λέω ήταν player αλλά τώρα τελευταία το έχει παρακάνει .

Εγώ πάλι θέλω τον κολλητό μου πίσω .Δεν μπορώ να είμαι έτσι με τον Στέφανο και πονάω όσο τίποτα άλλο .

Όσο και να θέλω να του πω την αλήθεια δεν μπορώ .Γιατί με παρακολουθεί ο μαλάκας και θα τον σκοτώσει.

Για όλα φταίει εκείνο το γαμημένο πάρτυ .Εκείνο που μου στέρησε την παρθενιά με το πιο εξευτελιστικό τρόπο .Εκείνο που μου έμαθε να προσέχω ποιούς έχω γύρω μου γιατί δεν είναι όλοι όπως φαίνονται. Εκείνο που αποκάλυψα μισό μεθυσμένη τα πραγματικά μου αισθήματα για τον Στέφανο. Εκείνο που έδωσα το πρώτο μου και το καλύτερο φιλί στην ζωή μου με αυτόν που ήμουν και είμαι  ερωτευμένη .Και εκείνο όμως που μου στέρησε την ελευθερία μου και με στοιχειώνει ακόμα .



Για όλα φταίει αυτός ο πούστης ,ο Κώστας .Όταν ακούω το όνομα του δεν νιώθω τίποτα καλό παρά μόνο αηδία και μίσος .Δεν μισώ γενικώς ανθρώπους στην ζωή μου απλώς είναι κάποιοι που δεν συμπαθώ .Αυτόν όμως τον μισώ με όλη την δύναμη της ψυχής μου .


Βλέπετε ο Κώστας ήταν ένας συμμαθητής μας στο Λύκειο .Από μικρός φαινόταν ότι δεν θα γινόταν ποτέ ένας κανονικός άνθρωπος .Είχε ακουστεί ότι μαζί με τον πατέρα του που ήταν πρεζόνι και αλκοολικός είχαν σκοτώσει την μητέρα του.Στην αρχή όμως δεν το πίστεψα μέχρι που με έβαλε στο μάτι και έμπλεξα μαζί του και κατάλαβα ότι δεν κολώνει πουθενά. Σκοτώνει τους πάντες .


Ο Κώστας λοιπόν με γούσταρε αλλά εγώ δεν του έδινα σημασία .Έτσι στο πάρτυ προσπάθησε να με μεθύσει άλλα εγώ δεν έπινα .Μέχρι που έβαλε ένα άλλο παιδί να μου προσφέρει ένα χυμό που είχε ρίξει ο ίδιος μέσα μία ουσία που με έκανε να ζαλίζομαι και μετά με έκανε να φαίνομαι μεθυσμένη .Έτσι με ανέβασε σε ένα τραπέζι και εγώ χωρίς να καταλαβαίνω τι έκανα άρχισα να πίνω. Εκεί ήταν που έκανα και κάτι σωστό. Είπα στον Στέφανο τι αισθάνομαι για αυτόν και τον φίλησα .




Όμως με εκείνη την σκόνη που μου είχε δώσει ο μπάσταρδος εκείνη την ώρα μου ήρθε να κάνω εμετό έτσι έτρεξα μακρυά από τον Στέφανο για να προλάβω να απομακρυνθώ και να μην γίνω ρεζίλι .



Friends with benefits ?Where stories live. Discover now