• S I X •

10.4K 415 107
                                    

Σε λιγότερο από δύο ώρες ,βραδάκι πλέον , είχαμε φτάσει στο κέντρο της Αθήνας και ψάχναμε να βρούμε την πολυκατοικία που είχαμε νοικιάσει .

Διονύσης :«Νομίζω είναι στο επόμενο στενό .»είπε και ο Στέφανος έστριψε δεξιά.

Και όντως εκεί ήταν η πολυκατοικία που θα μέναμε .Πάρκαρε το αμάξι από κάτω και η Παυλίνα κατέβηκε για να χτυπήσει το κουδούνι και να βγει ο ιδιοκτήτης για τα διαδικαστικά .

Από ότι ξέρω την πολυκατοικία την έχει μία γυναίκα με τον γιό της .Με αυτή μίλησαν και οι γονείς μας και κανόνισαν να μείνουμε εδώ .Κυρία Φωτεινή την λένε αν δεν κάνω λάθος .

Αφού στεκόμαστε και οι τέσσερις έξω από την εξώπορτα ο χαρακτηριστικός ήχος της πόρτας που ξεκλειδώνεται ακούγεται και εμείς περιμένουμε να δούμε την ιδιοκτήτρια .

Καθώς ανοίγει η πόρτα αντικρίζουμε έναν νεαρό στην ηλικία μας μόνο με μία φόρμα χωρίς μπλούζα αφήνοντας τους κοιλιακούς του σε κοινή θέα .

Μπορώ να πω ότι είναι μαναράκι και έχει και κορμάρα .Εντωμεταξύ τον κοιτάμε τόση ώρα εγώ και η Παυλίνα και είμαι σίγουρη ότι μας πέφτουν τα σάλια .

Αλίκη:«Γειά σου .Είναι εδώ η κυρία Φωτεινή ? Είμαστε αυτοί που έχουν νοικιάσει τα τρία διαμερίσματα .»είπα και αυτός με κοίταξε χαμογελαστός .

?:«Γειά και σε εσένα κούκλα .Είμαι ο γιός της ,ο Άρης .Δεν είναι εδώ αυτή την στιγμή αλλά μπορώ να σας εξυπηρετήσω εγώ .»είπε και χαμογέλασε αφήνοντας την λευκή οδοντοστοιχία του να φανεί.

Αλίκη:«Τέλεια .Περίμενε να φέρουμε τα πράγματα μας .»είπα και κάνοντας νόημα στα παιδιά προχωρήσαμε προς το αυτοκίνητο .

Τα διαμερίσματα ήταν επιπλωμένα οπότε είχαμε να κουβαλήσουμε μόνο τα ρούχα μας .

Φτάσαμε στο πορτ-μπαγκάζ και βγάζαμε μία μία της βαλίτσες που είχαν στριμωχθεί η μία πάνω στην άλλη .

Πρώτα πήρε τις αποσκευές η Παυλίνα και μετά ο Διονύσης .Εγώ είχα πάρει τις πιο μεγάλες βαλίτσες και ήταν στο κάτω μέρος .

Παυλίνα:«Μαλάκα τι μανάρι είναι αυτό ??»είπε και κοίταξε προς το μέρος του .

Στέφανος:«Εντάξει το καταλάβαμε ότι σας άρεσε το κοιτάγατε και οι δύο λες και ήταν λουκουμάς .Και στο κάτω κάτω σιγά τον άντρα .»είπε ελαφρώς τσιτωμένος ενώ κατέβαζε τις βαλίτσες .

Αλίκη:«Εεε όχι και σιγά τον άντρα .Κοίτα μόνο πόσο γυμνασμένος είναι .»είπα και αναστέναξα για να τον νευράσω .

Friends with benefits ?Where stories live. Discover now