• O N E •

12.7K 439 195
                                    

Ευτυχώς σήμερα δίνουμε το τελευταίο μάθημα των πανελληνίων .Πέρασε γρήγορα ο καιρός και επιτέλους θα απαλλαγούμε από αυτό το τεράστιο άγχος που μας έχει καταβάλει τόσο καιρό .Ελπίζω να περάσουμε όλοι εκεί που θέλουμε και να ανταμειφθούν οι προσπάθειες μας.

Εγώ ,όπως ήδη ξέρετε θέλω να περάσω νομική στην Αθήνα το ίδιο και ο Στέφανος .Ενώ ο Διονύσης θέλει να περάσει στρατιωτικές σχολές ή Γεωπονική .

Σκοπός μας είναι να περάσουμε όλοι στην Αθήνα και να μείνουμε όλοι μαζί .Βέβαια αν γίνει αυτό θα έρθει και η Παυλίνα μαζί μας για να βρει κάποια δουλειά .Είχε περάσει παιδαγωγικά στην Πάτρα αλλά δεν ήθελε να ακολουθήσει αυτό το τομέα και να φύγει μακριά μας .

Με όλες αυτές τις σκέψεις έδωσα την κόλλα μου και βγήκα έξω από την αίθουσα αφήνοντας μια ανάσα ανακούφισης. Τέλος πια αυτό το βασανιστήριο .



Στο προαύλιο συνάντησα τα παιδιά εκτός από το Διονύση που δεν είχε βγει ακόμα .

Στέφανος:«Τι έγινε πως έγραψες ρε  κουραμπιέ.»φώναξε χαρούμενος ενώ με έβαλε στην αγκαλιά του .

Και ναι όπως καταλάβατε με λέει κουραμπιέ γιατί όταν ήμουν μικρή και κοιμόντουσαν οι γονείς μου είχα πάρει το κουτί με τους κουραμπιέδες και παραλίγο να πνιγώ με το αμύγδαλο .Βλέπετε δεν είχα βγάλει δοντάκια ακόμα .Από μικρή γουρούνα.


Αλίκη:«Ελπίζω καλά .»είπε και γέλασα με το υπέροχο χαμόγελο μου.

Κατερίνα:«Αααα να έρχεται και ο Διονύσης .»δήλωσε και κοιτάξαμε όλοι προς το μέρος του .

Στέφανος :«Καλώς τον  καψούρη.»είπε κοροϊδευτικά και γέλασα .

Διονύσης:«Άντε από εδώ ρε .»είπε και τον κοίταξε με μισό μάτι ενώ έκατσε σε ένα παγκάκι.Τα υπόλοιπα παιδιά αφού μας χαιρέτησαν έφυγαν ενώ εμείς κατευθυνθήκαμε προς το παγκάκι που καθόταν ο Διονύσης .

Αλίκη:«Μην τον ακούς ρε βλάκα .Εσύ όποια θέλεις έχεις .»είπα και του έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο ενώ έκατσα πάνω στα πόδια του .

Στέφανος:«Και εγώ έχω όποια θέλω κουραμπιέ.»είπε και με κοίταξε .

Διονύσης:«Ναι για πήδημα μόνο. »είπε και με έσφιξε στην αγκαλιά του .

Στέφανος:«Εσύ ούτε για αυτό δεν την έχεις όμως .»είπε με νεύρα .Ωχχχ διακρίνω μία ένταση.


Αλίκη:«Σκάσε Στέφανε .Ρε χαζούλι μου γιατί δεν της το λες ?»είπα ενώ του χάιδευα τα μαλλιά.

Friends with benefits ?Where stories live. Discover now