bölüm 20:temel elementer kolyeleri

60 0 0
                                    

hepimiz elimizden geldiğince hedefimize ulaşmayı planlıyorduk ve bunu yaparken çok ciddi olmaya çalışıyorduk.en sonunda duke'ün bulunduğu konuma vardık ve kanatlarımız bile açıktı. Duke yine bize kızan ve şaşkın olan yüzü ile bakıyordu. Bizim sıradan olacağımızı sanmasına rağmen biz ona farklı bir şekilde dönmüştük.bir adımlık öne atıldım.bu sefer hepsinden de sinirli hissediyordum kendimi."bu oyuna artık bir çözüm bulmama engel olmaman gerek duke!
Durup seni bekleyecek hâlim olamaz benim!inanmıyorsun değil mi bana?"

Kimseden bir ses yoktu.

Bir anda duke arkamda çıktı.

Hemen elimi tutmasıyla merilda'yı çağırmam bir oldu."merildaa! Onu yakaladım.büyüyü yapabilirsin."
merilda tam da büyüyü yapacağı anda
duke birden ayağa kalktı. ve kara elementer kolyesini harkete geçirdi.
"Selly sairan,ama kara elementer kolyesini ve bütün elementer'ları da hesaba koyman gerekmez mi?biliyorsun kayıp ve bulunamayan kolyeler de olmadan tam elementer gücünü alamazsın."sinirli bir şekilde oklarımı elime aldım ve hedefsizce atış yaptım. Bir yandan ok atıp diğer yandan da koşuyordum. Bir anda kay benim yanımda destek oldu. Ondan da fazlası olmuştu aslında. Elementer takımı üyelerinin hepsi bana yardım ediyorlardı. Böylece iyilik daha kolay bir şekilde yayılabilirdi. Bir anda herkeste olan güç sadece benimkinden çıktı ve duke'e isabet aldı.ARTIK BAYILMIŞTI!ama olan bana olmuştu. Ben de gücün ağır bayıltma sihrine katlanamadan bayılmıştım.

Baygınken hissettiklerim...
sanki suyun içinde kalıp derinlere batıyormuş gibi geliyordu bana.
bir elin yüzümü tuttuğunu hissederken çok derin olan bir göle
Daldım.gözlerim sanki suyun altındaki minik ışık demetlerinin bir ifadesi olduğunu söylüyordu.tamamen hızlanıp ışık demetinin dibine geldim.su elementer kolyesi oracıkta duruyordu.(temel elementer kolyelerini selly burada keşfeder.)temel kolyeyi tam alacaktım ki beni içine çekti.yeni elementer kolyelerinin toplanacağı zamana gelmişti.kolyemi aldı ve tamamen benim için güçlendirdi."kolyeler demek bu döngü sayesinde iyiliği yayabilmeyi hedef alıyor." (Elementer kolyeleri(kayıplar dahil)+temel elementer kolyeleri= tam elementer güçleri.)kolyenin içinden çıkınca hemen yanıma alıp elimden geldiğince çabuk olup sudan çıktım.

Arkadaşlar bir dahaki sefere sayıyı arttırmak için uzun yazacağım
Ve son bölümleri uzun yazmayı planlıyorum sayısını isterseniz yazabilirsiniz.

ROBO"T"RENLER 2:elementer MacerasıWhere stories live. Discover now