bölüm 14:aramızdaki bağ

63 1 0
                                    

göyaşlarıma hakim olamayarak mağardan koşarak çıktım. herkes mağara girişindeydi ve kay kolumdan tutmuştu beni."selly, nerelerdeydin?seni her tarafta aradım ama bulamadım. sesin de mağarada yankı yaptı."kay bana o kadar önem verirdi ki ki bazen tartışmalar yaşardık. ama her zaman bana kıyamaz,beni her zaman yanına alıp biraz sarılırdı. yani aramızdaki sevgi düğümünü kimse açamazdı.*utanarak kay'e sarılır.*"sadece orada bir ışık kaynağı vardı, ona bakabilmek için acele etmiştim.bilmiyorum kay!"bir anda beni zemine itti."benimle konuşma o zaman!"
konuşma bittiğinde kay'in bakışları benimkilere dönüktü ve bisikletiyle hızla gitmişti."k-k-k-kay..."bisikletime binip son pedala kadar yola devam ettim.kay ona ulaştığımı anlamıştı."selly, neden geldin buraya kadar?"

cevap vermedim.🙄

kay de benim adıma üzgün olunca 2 kişi olup bir kenara geçtik.ikimiz de birbirimizi sayıklıyorduk."ben onu seviyorum."uykumu tam alabilmiş değildim.kay bana dayanamadı ve üzerime sıcak bir battaniye örttü. çimlerin üzerinde de 4 tane mini minder vardı."beni affettin mi kay?" kay beni dudaklarımdan öptü."tabi ki. ama kıyamadım."sıkıca birbirimize sarılarak geceyi o marildy ormanında geçirdik.
ve o gece olanları hiç unutmadım.

ROBO"T"RENLER 2:elementer MacerasıTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon