bölüm 16: tek bir hamle yeterli.

59 1 0
                                    

5 saat sonra...

gözlerimi zar zor açmaya çalışıyordum ama olmuyordu. ne kadar baygın olduğumu bile bilmeden kendime gelmeye çalışıyordum.sanki annemin sesi geliyordu. ama sanki suların altından gelen bir ses gibiydi."selly, iyi misin? uyam kızım."tamamen yeşil gözlerimi açınca,karşımda dikilen bir sürü yüz vardı.(duke bile dahil. çünkü benden hoşlandığı eskilerden beri var.kötüleşmesinin nedeni de 2. kitapta
geçiyor.)hiçkimseden kıpırtı yoktu ama sorun kalbimdeki hasardı."neler oldu bana? bana birisi açıklasa olur mu?"hafızam sadece bayılma anında ne olduğunu hatırlatıyordu bana.kay en son benim için çok endişelenmişti ve yatıştırmak için de sıkıca sarıldı. biraz olsun gözünden yaşlar iniyordu."selly, iyi misin? senin için o çok endişelendim."yemyeşil gözlerimden birden yaşlar aktı."ben iyiyim kay.seni çok iyi anlıyorum."duke aramıza girmek istemesine rağmen onun kolyesine güçlerden birisini kuvvetlice atarak kolyeyi tamamen temizledim."hayııırrrrr!"
ortadan kaybolması bile buna değerdi.
annem ve genie olan herşeyi baştan anlattı.merilda kalbime giren gücün sadece bir kolyeden geldiğini, bu güç eğer çıkarılmazsa tamamen kalbim durabilirmiş.(allah korusun.)ve bunun panzehiri mirtan gölüymüş."anladım."
herkes yola hazırdı. hızla göle gittik ve ne yapılacaksa onu yaptık.

ROBO"T"RENLER 2:elementer MacerasıWhere stories live. Discover now