bölüm 9;onun için endişeliyim

69 1 0
                                    

merilda yanıma geldi ve benim kucağıma başını koydu."biliyorum selly,ama kay'in bu tür durumları unutmaması seni bazen üzebilir. sen sadece onun tamamen iyi olacağına güven.bu sana tamamen iyi gelecek."
ben yine yaşlı gözler içinde yüzüyordum."ama merilda, bunu asla çözemezsek ne olur bur düşünsene!senin dediklerini yaparım ama sadece onun için endişeliyim."emrilda sonunda kay'in zihnini kapattı ve ani bir anda yine tapınakta kendimizi bulduk.kay uyandığı anda durumu acilen öğrenmek istedi."selly, neden böyle olmuş buldunuz mu?"herkes meraklı gözlerle bana bakıyordu."arkadaşlar, durumu açığa kavuşturduk ama nasıl söylesem bilemedim.üzgünün kay,ama eskilerdeki bir bölüm seni zayıf duruma atmış."kay şaşkındı ve 'sahiden mi?'dermiş gibi bana bakıyordu.bu göz iletişimi beni her anda annemin kızgın olduğu zamanlardaki bakışlarına götürürdü.
ama ben o kadar utanırdım ki... baştan ayaklarıma titreşim dalgası yayılırdı.(bende de etkili şarkılarda bu durum söz konusu oluyor.mesela let her go ve time to grow gibi.)merilda kay'in başına özel bir merhem hazırlıyordu."neredeyse hazır.bu merhem senin o bölümü bir dahaki sefere unutup eskide bırakmanı sağlar. hem böylece eski haline kavuşursun."merilda gerçekten haklıydı. bu sayede ben de kay'in zihin egzersizlerinden yararlanabilirdim.becky bir anda bilgisayarı açtı ve duke'e ait olan kara elementer hakkında olan bilgileri bana gösterdi."beckyy!"fredy de korkak bakışlarla benim ayağıma sarıldı."fredy, korkma o ekrandakiler, sadece bilgiler."fredy sonra da ekrana gitti."fredy?"merilda merehmi uygun derceye koydu ve kay'in alnına sürdü."sanırım işe yaradı.etkisini bitazdan gösterir.merak etmeyin."
kay aniden anının kafasında hisseti ve
bunun olamayacağını anladı."hayır,merhem!kay!merilda bir şeyler yap nolur!kaaayyy!olamaz!"
merilda benim böyle olmamı asla istemezdi ama olmuyordu!DUKE HAİNİ YÜZÜNDENDİ!kay onun yüzünden böyleydi.o gün her zamankinden feci bir şekilde ağladım.
meyn yanımda bana sarılmıştı.gözlerim kan çanağına dönmüştü."selly, bende böyle olacağını bilmiryordum.ama yapma öyle. kay seni çok seviyor ve bunları sen kendini üzme diye yapıyor.katlanmak zorundasın, bilirim durumu.ama kendin ol!uyan kızım.annen lila seni böyle görse çok üzülürdü."meryn'ın sözleri bana yaramadı.sonunda patlamıştım.meryn'a yapmak istemezdim ama itiraz etmek zorunda kaldım."meryn!ama bunu denedim,olmadı!merilda önerdi,yapmadan olmadı!ben napabilrim açıklar mısın lütfen?!"ARTIK İYİLİK BİR ŞEYİ ETKİLEYEMEZDİ!"ben bu görevi bırakıyorum meryn.bunların hiçbir anlamı yok!"merilda bana asla yardım edemezdi.(üzgünüm kay, ama asla merilda'ya ve size güvenemem.)
kiran meydanına gittim ve duke'ü uyandırdım."beni öldürebilirsin duke.
asla ben görev alamam."(çok üzgünüm kay ama zamanı geldi.elveda herkese.)

ROBO"T"RENLER 2:elementer MacerasıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin