66. Bölüm: Karmakarışık

1K 56 16
                                    

helööö... geç kaldığım için çok özür dilerim ama bölüm içime sinmediği için beklettim. daha fazla sizi bekletmek istemiyorum bu yüzden içime sinmeyen kısımları görmemeye çalışıyorum.. umarım beğenirsiniz bölümü...

bölüm şarkısı; Gökhan Türkmen - Dene... belirttiğim yerden itibaren sonrasını şarkıyla okuyunuz.

multide; Ezgi ve Emrah var...

bölüm ithafı bizelayse oyların için teşekkür ederim. umarım hikayemi okumaya devam edersin...

***********

SİMAL'DEN

Eve geldiğimde Fatma ablaya Alaz gelirse kesinlikle ona kapıyı açmamasını söyleyip odama çıktım. Alaz'a gelmemesi için mesaj atmak istediğimde telefonumun olmadığını fark ettim. Çünkü biliyordum ki Fatma teyze onu eve almasa bile o balkondan yine gelirdi. Sinirle elimi saçlarımı sol tarafıma doğru attım. Alt dudağımı ısırırken çalışma masama ilerleyip bir kağıt çıkardım. Kalemi alıp üstüne 'Alaz yalnız kalıp biraz rahatlamaya ihtiyacım var. Beni anlayacağını düşünüyorum.' Yazdım. Çekmeceden bant alıp balkona çıkıp kapının üzerine yapıştırdım. Odama geri girip kendimi banyoya attım. Sıcak su bedenimi zannettiğimden daha çok rahatlatırken saatlerce banyoda kaldım. Bornozumu giyip banyodan çıktım. Dolabımdan pijama takımımı aldım.

Alaz'ın beni korumasını biraz abartmıştım galiba. Hatta biraz değil fazlasıyla abartmıştım kabul ediyorum. Ama ne bileyim bir an kendimi tutamamıştım. Düşününce kendimi aptal gibi hissediyordum. Odamın kapısı tıklanınca düşüncelerden sıyrılıp "gel" diye seslendim. Babam odaya girince ona baktım hemen. Yanıma oturdu yavaşça.

"kızım?"

"baba" diyerek ona sarıldım hemen. O da bana sarılırken saçlarımı okşadı. "seni aradım ama açmadın. Sonra Alaz iyi olduğuna dair mesaj attı merak etmemem için ama benim içim rahat etmedi. Hemen eve geldim ve Fatma teyzen üzgün olduğunu söyledi." Ben sessiz kalarak ona biraz daha sarıldım. "Alaz'la bir şey mi oldu?" babamdan yavaşça ayrılıp derin bir nefes verdim.

"baba ben Alaz'a haksızlık ettim." Dedim pişmanca. "sonra sinirimi kontrol edemeyip ona ayrılmamızı ima ettim..." gözlerim dolarken "baba ben ondan ayrılmak istemiyorum." Derken tekrar bana sarıldı.

"şşşt. Sakin ol kızım." Diyerek saçlarımı öptü. Ağlamamak için kendimi tutarken babamda sakinleşmem için sessizce bekledi. Gözyaşlarımı geri gönderip ondan yavaşça ayrıldım. "beni korumak istedi yine. Ve ben bunu fazla abartıp çok ileri gittim."

"sana bir şey sorabilir miyim peki?"

Başımla onaylayıp babama bakmaya başladım. "düşün ki senin bir yere gitmen gerekiyor. Ve o gideceğin yerde Alaz'ın %1 ihtimalle zarar görme ihtimali var. Onun seninle gelmesine izin verir miydin?"

"Asla. Asla onun gelmesine izin vermezdim." Dedim hiç düşünmeden.

"şimdi Alaz'ı anlıyor musun peki?"

ben gerçekten bir aptaldım. Küçücük bir meseleyi ta nerelere çekmiştim. Ki bende onun yerinde olsam aynısını yapardım. "baba ben ne yapacağım?"

"Alaz ne yaptı sen gidince?"

"peşimden geldi. Ama bana yetişemedi. Fatma teyzeye de Alaz gelirse kapıyı açmamasını söyledim."

"ah benim asi prensesim." Diyerek bana sarıldı. "o zaman sıra sende. Sen peşinden gideceksin bu sefer."

"ama nasıl?"

Kuzey Yıldızı (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin