Where the fuck do you live?

36 3 0
                                    

S povzdechem se podívala kolem, jestli Jughead není nikde poblíž a pomalu vešla dovnitř. Nebylo jí překvapením, když se na ni všichni hosté i pracující okamžitě otočili.

Otáčeli se vždycky, když Charlie nebo Jughead přišli, jelikož společně vládli celému jejich gangu. Charlie se rozhlédla po místnosti a potom se zamlklou hospodou vydala přímo k baru, kde spatřila tvář chlapce, se kterým by si moc ráda popovídala.

,,Rád tě zase vidím, Cha-Cha." Usmál se na ni kudrnáč a poklepal na místo vedle sebe. Charlie si tedy s povytaženým obočím sedla vedle něj na otočnou židli a věnovala mu jeden ze svých chladnokrevných pohledů.

Chvíli přemýšlela, jestli má na přezdívku vůbec reagovat, ale nakonec se rozhodla, že to nechá plavat. ,,Co ty tady, dobráčku?" Zatočila se na židli a opřela se o bar.

,,Nech si toho." Zasmál se Tyler a upravil si koženou bundu. ,,Lucy dělá scény, tak jsem radši utekl z domu, protože když se naštve, tak je jako atomová bomba." Uchechtl se. ,,Co ty tu děláš tak brzy odpoledne? Většinou se objevuješ v noci, když je to tady v plném proudu." Maličko se ušklíbl, ale potom zase nasadil úsměv.

Charlie se zasmála a rozbalila si jedno ze svých třešňových lízátek. ,,Můj milý kamaráde..." Začala. ,,To je opravdu dlouhý příběh." Kývla hlavou a strčila si lízátko do pusy.

Chlapec vedle ní protočil očima, ale ponechal si usměvavý výraz. ,,Kolik je vlastně hodin?" Zeptal se najednou. ,,Co já vím? Čtyři?"

,,Sakra, musím domů." Sykl Tyler ne moc nadšeně a seskočil ze židle. ,,Doprovodím tě." Nabídla se Charlie a už stála kousek od něj. ,,Teď jsi přišla." Tyler se už po několikáté zasmál a zakroutil hlavou.

,,Tak zase odejdu." Charlie pokrčila rameny a vytáhla si lízátko z pusy. ,,Hlavně už pojď." Pokynula mu a sama se vydala ven z baru. ,,Počkej přece chvíli!" Tyler si ještě na rychlo sundal bundu a pověsil si ji na jeden z věšáků.

Zanedlouho se zase s Charlie střetl před budovou a podíval se na ni. ,,Můžeme jít." Usmál se.

Dívka se tedy bez dalších slov rozešla, ale po chvíli se v chůzi jakoby zasekla. ,,Kde vlastně bydlíš?" Zeptala se potom se zvědavostí v očích. Až teď si uvědomila, že nemá ani tušení, kde stojí dům Huxleyových, taky proto byly pádné důvody.

Tyler se zachechtal a ukázal na druhou stranu. ,,Pojď za mnou." Pobídl ji a vydal se správným směrem. ,,No samozřejmě, ty jsi vlastně ze severu, podfukáři." Ušklíbla se Charlie a doběhla ho.

,,Nejsem podfukář, pouze mám šílenou rodinu a neskutečně podezřívavou tetu." Vysvětlil kudrnáč a zašklebil se. ,,Proč u vás bydlí tvoje teta?"

,,Protože můj otec se jeho sestřičky nedokáže vzdát." Mávl rukou Tyler. ,,Celá moje rodina je pošahaná a dostali se do hlavy i Lucy." Charlie se při zmínce jeho sestry znechuceně podívala stranou a odfrkla si. ,,Ta je zkažená až do morku kostí. Vsadila bych svou bundu na to, že to není tvou rodinou." Řekla potom ostrým tónem hlasu.

Tyler si povzdechl, i když jeho sestra dokázala být zlá, měl ji opravdu rád. ,,Není tak příšerná. Každý má přece i dobrou stránku." Povzbudivě se usmál.

,,Pravda. Promiň." Přiznala Charlie a na chvíli se odmlčela. ,,Je hezká a zkažená." Opravila se. ,,Ale notak!" Její společník se poprvé po dlouhé době zamračil. ,,Dej jí aspoň šanci."

Charlie protočila očima. ,,Tylere...." Začala potom. ,,Máš snad ten pocit, že by Lucy dala šanci mně?" Zeptala se s povytaženým obočím a trpělivě vyčkávala na odpověď. Tyler zamrkal a nakonec rychle sklopil pohled ke svým nohou, věděl, že má Charlie pravdu.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 21, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

New age [pozastaveno]Where stories live. Discover now