La mulți ani, iubito!

637 31 20
                                    

Atenție!Capitol +18!

   Stăteam în camera de hotel, mâncând înghețată și uitându-mă la un film.Ce mai zi de naștere...Nu am făcut nimic toată ziua în afară de mica mea întâmplare cu Cole.Cei trei nici nu și-au adus aminte că e ziua mea.Așa că au plecat la club fără mine deoarece am refuzat să merg.M-a durut faptul că iubitul meu nici nu s-a deranjat să mă convingă să merg.Nu am avut niciodată parte de o zi de naștere normală.Și se pare că nici de majoratul meu nu o să am.
    În timp ce îmi înecam amarul în înghețată îmi sună telefonul.Mă uit la numele apelantului și văd că e Cheryl.Stau câteva secunde să mă hotărăsc dacă să răspund sau nu și decid să nu răspund.După câteva clipe primesc un mesaj de la Cheryl.
,, Sună-mă! E urgent!"
Deschid telefonul și o apelez.După al doilea sunet răspunde.
- Ce vrei?întreb supărată.

- Cole...spune respirând greu.

- Ce s-a întâmplat cu Cole?întreb speriată și mă ridic de pe pat.

- Cole...Nu e bine.Nu e bine deloc.spune supărată.

- Ce s-a întâmplat?Unde sunteți?Vin acolo.spun repede.

- Îți trimit adresa imediat.spune și închide.

   Au trecut câteva minute până să îmi trimită adresa dar mie mi s-au părut ani.Imediat cum primesc adresa, îmi trag pe mine o pereche de blugi negri, un tricou gri și geaca de piele.Mă încalț cu tenișii, îmi prind părul într-un coc lejer, iau telefonul și banii și ies din cameră.Nici nu știu exact când am ieșit din hotel și când am găsit un taxi.Mă întrebam dacă e departe clubul.Eram foarte neliniștită.Dacă i se întâmplă ceva lui Cole, mor.Până să ajung la destinație mi-au trecut prin cap tot prin ce am trecut cu el și lacrimile încep să curgă ușor.Ajunsă în fața clubului plătesc și cobor din mașină.Muzica puternică de auzea de aici.Intru în clădire fără să mă uit în urmă și înaintez pe holul lung.O iau la dreapta și deschid două uși mari.Muzica se oprește brusc și lumea din club se uită mine ca la o ciudată.Ei bine, aveau toate motivele să mă privească așa.
     În club mirosea a lăcrămioare și era ciudat pentru că ar fi trebuit să miroase a tutun și alcool.Baloane roșii în formă de inimioară erau agățate pe pereți și pe jos erau petale de trandafiri.Hopa!
      Dintr-o parte, oamenii care erau adunați în grup, s-au dat la o parte, făcând o cărare liberă.Aud un sunet de tocuri și în fața mea apar Cheryl și Kevin cu un tort mare în mână.Cheryl îmi face semn să mă apropii și o fac.Ceea ce mi-a atras atenția a fost citatul de pe tort.
,,Am să te iubesc până la sfârșitul lumii!"
Lacrimile încep să curgă mai tare.
- La mulți ani!strigă Cheryl si Kevin la unison.
    În club începe să cânte melodia Photograph de Ed Sheeran.
- Uită-te în spatele tău!strigă Cheryl pentru a acoperi melodia.

    Mă întorc și aproape fac infarct.În fața mea stătea Cole într-un genunchi cu un buchet mare de trandafiri într-o mână și cu o cutiuță roșie de catifea în cealaltă.Din cutie strălucea cel mai frumos inel văzut vreodată.Lacrimile încep să curgă șiroaie pe fața mea și mă acopăr cu palmele.

- Caitlyn Alexis Grace, vrei să mă faci cel mai fericit bărbat din lume, căsătorindu-te cu mine?

Mă gândesc puțin și răspund.
- Da!Mă mărit cu tine!strig printre lacrimi.

    Fără să îmi dau seama când, Cole îmi pune inelul pe deget și îmi înmânează buchetul mare de trandafiri.Mă uit la el printre lacrimi și nu îmi vine să cred că se întâmplă asta.

- La mulți ani, iubito!

Își lipește buzele de ale mele într-un sărut tandru și mă strânge în brațe.Vreau să rămân în brațele alea toată viața.Printre săruturi începem să ne mișcăm corpurile pe ritmul melodiei.Mă durea mâna de la greutatea buchetului dar nu l-am lăsat din brațe.Mulțimea din club ne aclama și aplauda.
- Te iubesc!spun printre lacrimi.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 12, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

 FORBIDDEN LOVEWhere stories live. Discover now