Κεφάλαιο 10

21 1 2
                                    

Μεριά του Πάρη (έκπληξη)

Μπήκα διστακτικά μέσα ακολουθώντας την, η μυρωδιά των ιδρωμένων σωμάτων του αλκοόλ και του τσιγάρου εισχώρησε στα ρουθούνια μου έντονα. Ξερόβηξα. Πολλοί ήρθαν κοντά μας για την χαιρετίσουν, πολύ λογικό αφού οι πάντες την γνωρίζουν. Μαζεύτηκα και συνέχισα να προχωράω από πίσω της νιώθοντας πολύ άβολα για το ότι δεν ξέρω απολύτως κανένα. Καθώς προχωρούσα κουτούλησα σε μια ντουλάπα.... μάλλον έναν ντουλάπα, διπλάσιο από εμένα. ''Χίλια συγγνώμη..'' του είπα σχεδόν από μέσα μου και συνέχισα χωρίς να περιμένω απάντηση.

''Πάω να μας φέρω ποτά'' μου είπε η Άλεξ ενώ κουνιόταν στον ρυθμό της έντονης μουσικής.'' Δεν πίνω'' της είπα χαμηλώνοντας το βλέμμα άθελα μου ''Καλά θα πιω εγώ το δικό σου'' μου είπε βγάζοντας μου την γλωσσά ενώ προχωρούσε προς την κουζίνα υποθέτω του σπιτιού.

Μετά από αρκετή ώρα που έχει αργήσει αποφάσισα να πάω να την βρω μιας και ήμουν όλο μόναχος, Πέρασα όλα τα ιδρωμένα και γαντζωμένα σώματα ώστε να φτάσω εκεί που είχε πάει... Κοιτάω από εδώ κοιτάω από εκεί πουθενά. Με άφησε μόνο μόνο...Τέλεια!

Βγήκα από την κουζίνα και πήγα στον χώρο που ήταν όλοι, βρήκα μια άδεια θέση σε ένα καναπέ και κάθισα. Είχα συρρικνωθεί γιατί διπλά μου έκατσε άλλη μια ντουλάπα του πάρτι. Παρατήρησα ότι έβριζε το κινητό του

 ''Απλά πάτα αυτό κλείστο και ξανά άνοιξε το και θα είναι μια χαρά'' του είπα σταθερά αλλά ντροπαλά ''Θενξ μπρο!'' είπε μόλις το έκανε με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.''Δεν κάνει τίποτα'' είπα ανταποδίδοντας το χαμόγελο ''Γιάννης χάρηκα'' έτεινε το χέρι του για χειραψία ''Πάρης'' είπα και έδωσα το χέρι, που εκείνος ψίλο κοκάλωσε

 ''Ο γνωστός;'' με ρώτησε υπεροπτικά. Ο γνωστός;Τώρα τον γνώρισα και δεν νομίζω να ξέρω κάνα φίλο του. ''Τι εννοείς;'' τον ρώτησα τελικά μετά από κάποια δευτερόλεπτα σκέψης, με κοίταξε παραξενεμένος '' Εσύ δεν είσαι αυτός που έδειρε ο Μάνος γιατί την έπεσες στην Άλεξ; Πάντως μπράβο μπρο έχεις κότσια για της την πέσεις είναι ζόρικη'' είπε λες και έλεγε κάτι τόσο λογικό '' Όχι όχι έγινε κάποια παραπληροφόρηση μάλλον...'' ''Παίξατε ξύλο;'' με διέκοψε '' Κάπως ναιι'' ''Ε ωραία τότε καμιά παραπληροφόρηση'' 

''Μα δεν την έπεσα στην Αλεξάνδρα!'' είπα νευρικά αλλά ο Γιάννης δεν φάνηκε να με πιστεύει ''Καλά αδελφέ, πάντως να προσέχεις είναι άτιμο θηλυκό...'' είπε χτυπώντας με στην πλάτη συμπονετικά...λογικά ''Τ-τι ε-εννοείς;'' ρώτησα τραυλίζοντας ''Θα καταλάβεις στην πορεία'' είπε ειρωνικά κλείνοντας μου το μάτι.

''Πάω να φέρω ποτά'' μου είπε μετά από αρκετά λεπτά σιγής ανάμεσα μας ''Εγώ δ-δεν θέλω...ευχαριστώ'' ''Θες και πάρα θες! Είσαι σε πάρτι δεν γίνετε να μην πιεις!'' ειπε και εξαφανίστηκε μέσα στο πλήθος μεθυσμένος εφήβων. Ξάπλωσα πίσω στον καναπέ το κεφάλι μου μιας και η έντονη μουσική και η μυρωδιά τσιγάρου με είχαν ζαλίσει λίγο.

''Έφτασε'' είπε χαρωπά ο Γιάννης δίνοντας μου ένα κόκκινο μιας χρήσεως ποτήρι με ένα διαφανές υγρό, το κοίταξα πολύ περίεργα ''Πιες ρε!'' είπε παροτρύνοντας με... Μωρέ λες; Λέω λέω... bad boy θέλω να γίνω άρα. Χωρίς να το σκεφτώ άλλο τοποθέτησα το ποτήρι στα χείλη μου και ήπια μια μικρή γουλιά και...ΟΜΓ καίει πολύ αλλά είναι τοστ ωραίο αυτό το κάψιμο. Ήπια μονορούφι το υπόλοιπο ποτό που υπήρχε στο ποτήρι μου ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ!

''Που μπορώ να βρω άλλο ένα;'' Ρώτησα το Γιάννης που με κοιτούσε σαν χάνος κουνώντας του το ποτήρι μπροστά του ''Είναι που δεν πίνεις ρε'' είπε γελώντας ''Για όλα υπάρχει πρώτη φορά'' του είπα με καμάρι για την πρόοδο μου, εκείνος σηκώθηκε βιαστικά ''Πάμε!'' Που;'' είπα τρομαγμένος... λες να είναι κρυφό γκέι και να θέλει να με βιάσει;Ο ΟΧΙ...εντάξει βλέπω πολλές ταινίες. Δεν απάντησε και προχώρησε μπροστά,τον ακολούθησα χωρίς να ξέρω το που πάμε και γιατί.

            -------------------------------------------------------

Μικρο κεφάλαιο και λίγο αργά το ξέρω αλλά δεν είχα καθόλου χρόνο αυτές τις μέρες για να γράψω. Τώρα που έκλεισαν τα σχολεία σίγουρα θα γράφω πιο πολύ και πολύ πιθανόν να έχει και μέρα πάρα μέρα κεφάλαιο. Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά. Ελπίζω να σας αρέσει. Kisses😘

iamnotgoodgirlWhere stories live. Discover now