κεφάλαιο 4

22 1 0
                                    

Ξύπνησα από το ξυπνητήρι μου και ενώ πήρα λίγο το χρόνο μου σηκώθηκα για να ετοιμαστώ. Παρασκευή σήμερα. Φόρεσα το αγαπημένο μου μαύρο φούτερ των Guns and Roses, ένα μαύρο τζιν με σκισίματα και τα μαύρα vans μου . Έπιασα τα μαλλιά μου ένα ψηλό κότσο και έπλυνα το πρόσωπο μου, έβαλα μπόλικο μαύρο μολύβι ματιών και πολύ από το άρωμα μου κοιτάχτηκα στον καθρέφτη με θαύμασα και πήρα την άδεια μου προφανώς τσάντα πέταξα μέσα τα τσιγάρα μου και ένα τετράδιο με ένα στυλό, φόρεσα τα ακουστικά μου ως συνήθως και ξεκίνησα για το σχολείο.

Στην διαδρομή σκεφτόμουν την συνάντηση με τον τύπο που είναι σήμερα και δεν μπορώ να πω πως είμαι και τόσο χαλαρή. Η αλήθεια είναι βασικά πως το μόνο που με φοβίζει είναι οι μπάτσοι αν και ο Μάνος με διαβεβαίωσε πως δεν θα υπάρξουν τέτοια θέματα. Με έχουν καιρό τώρα στην μπούκα τους μετά από κάποιες ζαβολιές που έκανα αλλά δεν ήταν όπως αυτό που θα κάνω σήμερα. Δεν έχω ιδέα τι έχει μέσα αυτό που θα μου δώσει υποθέτω πως θα είναι ναρκωτικά ή τίποτα παράνομα ποτά.

Έφτασα στο πολύ αγαπημένο μου σχολείο. Είχαν μπει ήδη για την πρώτη ώρα οπότε αποφάσισα να κάτσω έξω...ιστορία και πρώτη ώρα σίγουρα δεν πάνε μαζί! Έστριψα ένα τσιγάρο και το κάπνιζα όσο σκεφτόμουν την σημερινή συνάντηση.

Έβδομη ώρα και όλα κυλούσαν όπως κάθε ώρα σε αυτό το σχολείο βαρετά! Το κινητό μου δονήθηκε ξυπνώντας με από τον υπνάκο που είχα πάρει πάνω στο θρανίο μου.

Sexidol😂🤦‍♀️:

''Στης 3 στο πάρκο κοντά στο σπίτι σου, θέλω να σου πω τις τελευταίες λεπτομέρειες''

Εγώ:

''Μα νόμιζα πως τα είπαμε όλα''

Sexidol:😂🤦‍♀️:

''Απλά κάνε αυτό που σου είπα!''

Για κάτσε σαν πολύ αέρα δεν πήρε ξαφνικά;! Δεν πρόλαβα να του απαντήσω γιατί χτύπησε το κουδούνι. Βγήκα από την αίθουσα μου νευριασμένη ψάχνοντας τον Μάνο για να του υπενθυμίσω πως του κάνω χάρη άσχετα από τα χρήματα που θα πάρω, βάζω την ζωή μου σε κίνδυνο γιαυτό θα πρέπει να μου μιλάει με σεβασμό... Άντε όλα ίσα και όμοια τα κάναμε εδώ πέρα;! Έπεσα πάνω σε ένα γυμνασμένο ψηλό πράγμα. Μμ...πολύ γυμνασμένο πράγμα '' Άλεξ χευ τι κάνεις;'' Μου λέει παίρνοντας με μια αγκαλιά ''Τζιζας Νίκο θα σκάσω!'' Του είπα αγαναχτησμένη για να με βγάλει από την αγκαλιά του και ναι λίγο πριν λιγουρεύτηκα  το αγόρι της κολλητής μου...Α κακιά Άλεξ ''Αναι σορρυ!Λοιπόν που πας έτσι φουριόζα;'' μου λέει αφήνοντας με να αναπνεύσω το γλυκό οξυγόνο που υπάρχει στον αέρα.''Ε βασικά ψάχνω τον Μάνο!Μήπως ξέρεις που είναι;'' τον ρώτησα σίγουρη πως ξέρει ως κολλητός του ''Δεν έχω ιδέα! Δεν ήρθε καθόλου σήμερα'' Μάρεσε που ήμουν σίγουρη ''Καλά τα λέμε'' του είπα φανερά απογοητευμένη...Ήθελα τόσο να του μπω!Είχα όρεξη!...''Ναι τα λέμε το βράδυ''

iamnotgoodgirlWhere stories live. Discover now