Κεφάλαιο 7

10 2 0
                                    

Μετά τα χθεσινά λοιπόν νοιώθω λίγο άβολα αλλά τον βοήθησα όσο μπορούσα. ''Αλεξ, Πάρη ελάτε το τραπέζι είναι έτοιμο'' είπε η μαμά μου και ακούστηκε μέχρι το επόμενο τετράγωνο.

Φάγαμε, ήπιαμε και μιλούσαμε για διάφορα μέχρι που μας διέκοψε το τηλέφωνο μου. Μήνυμα για ακόμα μια φορά!

Sexidol😂🤦‍♀️:

''Ελπίζω να μην ξέχασες το ραντεβού μας και απλά να άργησες😒''

3:15 που να πάρει το είχα ξεχάσει τελείως! Πετάχτηκα από την καρέκλα και έτρεξα να ετοιμαστώ. Έβαλα βιαστικά ένα μαύρο φούτερ και δεν άλλαξα κάτι άλλο, τόνισα το μαύρο μολύβι μου και κατέβηκα κάτω λαχανιασμένη από τον μαραθώνιο μου.

Πριν προλάβω να βγω από το σπίτι άκουσα την μαμά μου να φωνάζει ''Για που το έβαλες εσύ;'' Φανερά εκνευρισμένη από την συμπεριφορά μου
''Έχω μια πολύ σημαντική δουλειά και την ξέχασα γιαυτό πρέπει να φύγω, συγγνώμη'' της είπα και την φίλησα στο μάγουλο

''Ναι αλλά μήπως πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη και από κάποιον άλλο'' μου είπε δείχνοντας με το βλέμμα της τον σιωπηλό όπως πάντα Πάρη.
''Εντάξει, εντάξει! Συγγνώμη Πάρη που φεύγω έτσι θα κανονίσουμε μια άλλη φορά μπαι'' του είπα κλείνοντας του το μάτι.Εκείνος έγνεψε και εγώ έφυγα με ελαφρά πηδηματάκια...

Με βιάστηκα βήματα διέσχισα την διαδρομή μέχρι το πάρκο που είχαμε κανονίσει. Πλέον είχα αργήσει πολύ και περίμενα πως ο Μάνος θα είχε φύγει. Όταν έφτασα τον είδα σε ένα παγκάκι να κάθετε εκεί μόνος και έρημος με το τσιγάρο του στο χέρι να χαζεύει το απέραντο κενό. Δίστασα λίγο να πάω... Η αλήθεια είναι ότι από εχθές δεν είχαμε μιλήσει καθόλου και ειλικρινά δεν έχω καμιά όρεξη να μιλήσουμε για αυτό τώρα... Δεν το σκέφτηκα παραπάνω και απλά τον πλησίασα.

''Αποφάσισες να έρθεις;'' μου είπε εκνευρισμένος ''Μπορούσα να μην έρθω καν ξέρεις!'' του είπα επιθετικά ''Εντάξει τσιλ κοριτσάκι μην αγριεύεις'' μου είπε πιο ήρεμα ''Μάνο άπλα πες μου τι θες να τελειώνουμε'' του είπα επίσης επιθετικά μιας και μου είχε σπάσει τα νευρά από τις πρώτες λέξεις του '' Ρε μωρό μην νευριάζεις! Έλα εδώ'' μου είπε και πήγε να με φιλήσει αλλά τραβήχτηκα... Δεν κατάλαβες καργιολάκι...''Να μου μιλάς όμορφα για να μην νευριάζω!'' του είπα και απλά κάθισα δίπλα του στο παγκάκι.

Εκείνος κούνησε θετικά το κεφάλι του και έκανε ακόμα μια προσπάθεια να με φιλήσει, επιτυχή αυτή τη φορά. ''Προς τι αυτή η συνάντηση;'' Τον ρώτησα κόβοντας το φιλί μας ''Ε αν θυμάσαι σήμερα θα κάνεις αυτό που συμφωνήσαμε και θέλω να σου πω κάποιες λεπτομέρειες ακόμα.'' είπε και του έκανα ένα νεύμα για να συνεχίσει ανάβοντας ένα τσιγάρο

iamnotgoodgirlDonde viven las historias. Descúbrelo ahora