κεφάλαιο 5

29 3 0
                                    

''Ε φλωράκο μήπως έχεις γάζες και πεταντιν;'' του είπα καθώς κοιτούσα τις πληγές του να έβγαζαν πολύ αίμα ''Δεν χρειάζεται να με βοηθήσεις!Ευχαριστώ'' μου είπε και τον κοίταξα σοβαρά ''Εγώ φταίω για αυτό, δικοί μου φίλοι είναι! Πες μου τώρα που είναι πριν το μετανιώσω!'' του είπα και με κοίταξε ξαφνιασμένος.

''Εντάξει, νομίζω έχω αυτά που ζήτησες μέσα στο ντουλαπάκι του μπάνιου. Μόλις ανέβεις την σκάλα δεύτερη πόρτα δεξιά.'' μου είπε και μου έδειξε την σκάλα. Ανέβηκα πάνω ευτυχώς βρήκα ότι χρειαζόμουν. Όταν βγήκα από το μπάνιο άκουσα ένα πολύ δυνατό θορυβώ από το σαλόνι. Έτρεξα για να δω μήπως ο φλώρος ξανά σωριάστηκε. Κατέβηκα βιάστηκα τις σκάλες και έφτασα στο σαλόνι.

'' Ουοου!'' αναφώνησα. Ο Πάρης είχε πάρει ένα βάζο και το είχε πετάξει στον απέναντι τοίχο με αποτέλεσμα να σπάσει σε μικρά κομματάκια λογικά αυτό έκανε τόσο μεγάλο θόρυβο. Εκείνος καθόταν στον καναπέ με τους αγκώνες του να ακουμπάνε τα πόδια του ενώ οι παλάμες του έκρυβαν το πρόσωπο του. '' Είσαι καλά;'' τον ρώτησα πλησιάζοντας τον '' Ναι μια χαρά, καλύτερα να πας σπίτι'' μου είπε χωρίς να βγάλει τα χέρια του από το πρόσωπο του ''Σου είπα κάτι!'' του είπα αυστηρά ενώ πλέον ήμουν μπροστά του ''Κοίταξε με λίγο, θέλω να δω τις πληγές σου'' συνέχισα και ακούμπησα τα χέρια του για να τα βγάλω αλλά αντιστάθηκε

''Αλεξάνδρα σε παρακαλώ...'' είπε και του ξέφυγε ένας λυγμός... ΟΧΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ;ΚΛΑΙΕΙ;...Δεν έχω ιδέα τι να κάνω! Δεν έχω ξανά έρθει σε παρόμοια κατάσταση...Ή μάλλον έχω έρθει, όταν η Μάργκο και η Τόνι είχαν τσακωθεί και το ένα βράδυ παρηγορούσα την μια και το άλλο βράδυ την άλλη...ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ!...ΓΑΜΩ απλά κανε ότι σου κατέβει Άλεξ!

Ακούμπησα τα χέρια του και τα έβγαλα για να δω το πρόσωπο του. Αλήθεια έκλαιγε και τα γαλάζια του μάτια είχαν γίνει ένα τόσο ωραίο σκούρο γαλάζιο. ΣΚΑΣΕ ΆΛΕΞ! ''Γιατί κλαις;'' τον ρώτησα σιγά για να γίνω τρυφερή αλλά αποτυχία! '' Καλά είμαι'' μου είπε και σκούπισε τα δάκρυα του ''Θέλεις να φύγω;'' τον ρώτησα και τον κοίταξα στα μάτια ''Εσύ θες να φύγεις;'' με ρώτησε και ξαφνιάστηκα...Την κολοκυθιά θα παίξουμε; '' Όχι πριν φτιάξω τις πληγές σου;'' του είπα και κούνησα μπροστά του τις γάζες και το πεταντιν ''Όπως θέλεις λοιπόν'' μου είπε και χαμογέλασε.

Ήταν αρκετά βαθιά τα χτυπήματα πάνω από το φρύδι και στο χείλος του. Τα περιποιήθηκα με τα απαραίτητα και πλέον τον είχε πάρει ο ύπνος. Έκατσα λίγο και τον παρατήρησα. Γιατί δεν έκανε κάτι όταν το χτύπησαν ακόμα και το φυτό της τάξης μας θα προσπαθούσε να δώσει καμιά για να ξεφύγει...Θα μάθω κάποια στιγμή!

Μπήκα στο σπίτι μου και η μαμά μου έλειπε λογικά ήταν πάλι στην δουλειά. Χτύπησε το κινητό μου. Μήνυμα.

Sexidol😂🤦‍♀️:

''Είσαι ακόμα με αυτόν τον μαλάκα;''

Μόλις είδα από ποιον και τι είναι το μήνυμα άρχισα να βγάζω καπνούς από τα αυτιά! Είπαμε μπορεί να είμαι άλλη φάση τύπος αλλά δεν είμαι κάνα πουτανάκι!

Εγώ:

''Πας καλά; Έχεις το θράσος μετά από όσα έγιναν και είπες να μου στέλνεις μήνυμα;''

Sexidol😂🤦‍♀️:

''Θέλω να μιλήσουμε, είμαι έξω από το σπίτι σου!''

Όταν είδα το μήνυμα αυτόματα πήγα στο παράθυρο που βλέπει προς τον δρόμο... Αλήθεια λέει εκεί είναι! Άλλα όχι καργιολάκι εκεί θα κάτσεις!

Sexidol😂🤦‍♀️:

''Αν δεν μου ανοίξεις θα σηκώσω όλοι την γειτονιά στο πόδι!''

Εγώ:

''Για να σε δω!''

Του είπα χωρίς να περιμένω ότι θα το κάνει. Μετά από 2 λεπτά άρχισε να χτυπάει τα κουδούνια,την πόρτα,τις κόρνες και να φωνάζει με όλη του την δύναμη το όνομα μου. Κατέβηκα όσο πιο γρήγορα μπορούσα... έτοιμη για ολυμπιακούς... πετάχτηκα έξω και έπεσα πάνω του κλείνοντας του το στόμα.

''Οπ το μωρό μου'' Μου είπε και με κοιτούσε με μάτια πεντάχρονου αγκαλιαζοντας με...ΑΧ ΟΧΙ! Και άλλο ντάντεμα σήμερα...Δεν ξέρω άλλα θυμωμένος και μεθυσμένος Μάνος δεν μου κάνουν καλό συνδυασμό.

----------------

Σας ευχαριστώ πολύ όσους διαβάζεται την πρώτη μου προφανώς ιστορία. 😘

Αν σας αρέσει μπορείτε να ψηφίσετε. Kisses!😘

iamnotgoodgirlDove le storie prendono vita. Scoprilo ora