První Den

34 1 4
                                    


Jako každý den jsem se vzbudila automaticky v 9:00, než jsem se oblékla trvalo to asi cca 5min, když jsem už byla oblečená a měla vyčištěné zuby, tak jsem se šla nasnídat, čekaly tam už na mě mé sestry a rodiče, který už byly skoro po snídani, šla jsem si k nim sednou a slušně pověděla "dobré ráno,, rodiče se na mě podívaly a řekly to samé, a sestry se přidaly.

Máma mi u snídaně řekla že až se nasnídám, že tu mám počkat na otce, že mi chce něco říct
Když jsem konečně dosnídala čekala jsem na otce jak mi matka řekla, konečně přišel pomyslela jsemsi, ale co po mě potřebuje, najednou přiběhla i moje sestra Leia, byla z nás nejmladší, otec začal mluvit.

Otec: mé mile dcery, už jste dost velké aby jste si mohly začít hledat může, nedávno jsem mluvil s mim přítelem, a ten mi navrhnul že by jste mohly pomoc jeho synům v domácnosti, mají prej hodně práce a nestíhají se o dům starat, chtěly by jste?

Koukla jsem se na otce pomatene ale v tom mi do řeči skočila Leia a začala mluvit za mě.

Leia: Ano!! Ano!! Ano!! Určitě pojedeme, že Lin?.

Udělala na mě ten psí kukuč, a já nemohla říct ne, dobře pojedeme řekla jsem Leie a otci, otec se jen usmála, a řekl že zítra vyrazíme, byla jsem šťastná, že pojedeme někam kde jsme ještě nebyli, nemohla jsem se dočkat a Leia určitě taky ne.

Najednou přišla matka a povídá

Matka: Leio a Lin dnes pojedeme koupit nové šaty, aby jste se mladencům líbili.

Leia začala ječet, a já jsem jen protočila oči, bylo mi jedno jak budu vypadat, nemusím mít nové šaty jen abych někoho zaujala, mě hlavně zajímalo jak to tam bude vypadat.

Když se Leia uklidnila mohly jsme vyrazit na nákupy, bylo tam spousta obchodů, Leia nám šla zařídit šaty já se šla kouknout na boty.

Ahoj, doufám že se vám první část libyla, a omlouvám se že jsem tamto smazala, dostala jsem k tomu důvod, teď vás ale překvapím, zítra se pokusím vydat další část, jupii 😂😂😅💖💖💖tak ahoooj!!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 12, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Zůstaň TuWhere stories live. Discover now