Κεφάλαιο 133

7.9K 202 16
                                    

Harry's POV

Όταν γυρίζω από την άλλη η μητέρα μου στέκεται στο σαλόνι κρατώντας μια κούπα με καφέ στα χέρια της και τα μάτια της είναι ολοκόκκινα.

«Που ήσουν;» Την ρωτάω.

«Στο μπάνιο.» Λέει με την φωνή της να σπάει.

«Πώς μπόρεσες να πεις στη Τέσσα να φύγει; Να με αφήσεις.» Της λέω.Το ήξερα πως θα απογοητευόταν αλλά το να συμφωνήσει με την μητέρα της Τέσσα ήταν πολύ χοντρό.

«Επειδή Χάρρυ, δεν είσαι καλός για εκείνη. Το ξέρεις ότι δεν είσαι. Δεν θέλω να την δω να καταλήγει όπως η Natalie, ή όπως όλες οι υπόλοιπες.»

«Ξέρεις τι θα απογίνω εάν με αφήσει μαμά; Δεν νομίζω να καταλαβαίνεις... Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνη. Το ξέρω ότι δεν είμαι καλός για εκείνη και μετανιώνω αυτό που της έκανα κάθε φορά που την κοιτάζω αλλά μπορώ να γίνω καλύτερος για εκείνη, το ξέρω ότι μπορώ.» Προχωράω στη μέση του σαλονιού , πηγαίνοντας μπρος-πίσω.

«Χάρρυ.. δεν ήσουν πότε τόσο αισθηματικός, είσαι σίγουρος πως δεν παίζεις μέσα στο ίδιο σου το παιχνίδι αυτή τη στιγμή;»

«Όχι μαμά..» Προσπαθώ να είμαι ήρεμος.

«Αυτό δεν είναι παιχνίδι για εμένα, όχι αυτή τη φορά. Την αγαπάω, στα αλήθεια την αγαπάω. Την αγαπάω τόσο πολύ που ούτε καν μπορώ να σου περιγράψω πόσο διότι ούτε εγώ ο ίδιος δεν έχω καταλάβει. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ένιωθα ή θα μπορούσα να νιώσω έτσι. Το μόνο που ξέρω είναι πως εκείνη είναι η μόνη μου ευτυχία, εάν με αφήσει δεν θα αναπληρώσω ποτέ αυτή την ευτυχία. Ποτέ μαμά. Είναι η μόνη ευκαιρία που έχω να μην περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μόνος. Δεν ξέρω τι στο διάολο έκανα για να την αξίζω, τίποτα που να ξέρω, αλλά με αγαπάει. Ξέρεις πως είναι να έχεις κάποιον που να σε αγαπάει παρ'όλα τα άσχημα πράγματα που έχεις κάνει; Είμαι ένα τίποτα σε σχέση με εκείνη, είναι υπερβολικά καλή για μένα και με αγαπάει. Δεν έχω ιδέα γιατί αλλά με αγαπάει. Είναι πάντα εκεί για μένα μαμά, πάντα με συγχωρεί ακόμα και όταν δεν πρέπει, πάντα λέει το σωστό πράγμα, με ηρεμεί αλλά και με προκαλεί, με κάνει να θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Ξέρω ότι είμαι χάλια, το ξέρω αυτό, έχω κάνει τόσα πράγματα αλλά η Τέσσα δεν μπορεί να με αφήσει, δεν θέλω να είμαι μόνος μου πια και δεν θα αγαπήσω καμία ξανά, αυτή είναι για μένα. Το ξέρω. Είναι το άλλο μου μισό μαμά και θα καταστρεφόμουν ευχαρίστως για εκείνη.» 

Μόλις τελειώνω την πρόταση μου δεν έχω ανάσα και τα μάγουλα της μητέρας μου είναι υγρά και κοιτάζει από πίσω μου. Γυρίζω στο μέρος της και βρίσκω την Τέσσα με τα χέρια της στο πλάι, τα μάτια της ορθάνοιχτα και τα μάγουλά της είναι όσο υγρά όσο της μαμάς μου.

After 2 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now