Κεφάλαιο 110

8.2K 181 17
                                    

«Αυτό ήταν απίστευτο, ευχαριστώ πολύ που με πήρατε μαζί σας.» λέω στον Κρίστιαν καθώς μπαίνουμε στο ασανσέρ.

«Ευχαρίστησης μου, είσαι μια από τους καλύτερους υπαλλήλους μου. Εκπαιδευόμενη ή όχι, είσαι πολύ έξυπνη.» με κολακεύει και χαμογελάω.

«Αυτό ήταν παραπάνω από απίθανο. Αλήθεια πιστεύω ότι η ψηφιακή έκδοση είναι ότι καλύτερο στις εκδόσεις και θα συνεχίσει να διαδίδεται, είναι τόσο βολικό και εύκολο για τους αναγνώστες. Είναι υπέροχο, και συνεχίζει να εξαπλώνεται.» πολυλογώ.

«Ναι, συμφωνώ. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολλές πληροφορίες που πήραμε σήμερα για να βοηθήσουμε την Vance να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, σκέψου πόσοι καινούργιοι πελάτες θα βγουν από αυτό.» ο κ.Vance συμφωνεί.

«Οκ τελειώσατε;» η Κίμπερλυ μας πειράζει και περνάει το χέρι της στο μπράτσο του Κρίστιαν.«Ας αλλάξουμε και πάμε στο κέντρο! Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από εβδομάδες που θα βγούμε.» λέει παιχνιδιάρικα.

«Μάλιστα κυρία.» της χαμογελάει. Χαίρομαι που την βρήκε μετά τον θάνατο της γυναίκας του, του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στην ευτυχία. Κοιτάω τον Τρέβορ και μου δίνει ένα μικρό χαμόγελο.

«Χρειάζομαι ένα ποτό.» η Κίμπερλυ λέει.

«Και εγώ.» λέει ο Κρίστιαν.

«Εντάξει οπότε όλοι θα συναντηθούμε στο λόμπι σε τριάντα λεπτά και ο οδηγός θα μας πάρει από την είσοδο.» ο Κρίστιαν λέει και γνέφω. 

Όταν πάω πίσω στο δωμάτιο μου ανάβω την μηχανή για μπούκλες και φρεσκάρω το μέικ-απ μου κάνοντας το πιο έντονο. Χρησιμοποιώ μαύρη σκιά για τα μάτια μου και κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Δείχνει βαρύ για μένα πολύ βαρύ. Απλώνω μια λεπτή γραμμή μαύρου eye liner και προσθέτω λίγο ρουζ στα μάγουλα μου πριν αρχίσω τα μαλλιά μου. Κοιτάω την ώρα και πρέπει να είμαι κάτω σε δέκα λεπτά. Το μπλε φόρεμα που φόρεσα το πρωί δείχνει ακόμα πιο ωραίο τώρα με το πιο έντονο μέικ-απ και τα πιο γεμάτα μαλλιά μου. 

Εύχομαι ο Χάρρυ... όχι δεν το εύχομαι. Επαναλαμβάνω στον εαυτό μου και φοράω τις μαύρες μου γόβες. Παίρνω το κινητό και το τσαντάκι μου πριν βγω από το δωμάτιο για να συναντήσω τους φίλους μου, είναι φίλοι μου; Δεν ξέρω όμως νιώθω ότι η Κίμπερλυ και ο Τρέβορ είναι πολύ καλοί, απλά δεν ξέρω για τον Κρίστιαν. Είναι το αφεντικό μου στο κάτω κάτω. Ο Vance είναι ο φίλος του Κεν οπότε είναι πολύ πιο μεγάλος από εμένα, ξέρω ότι είναι νεότερος από τον Κεν όμως δεν είμαι σίγουρη πόσο νεότερος. Δεν είμαι σίγουρη ούτε για την ηλικία της Κίμπερλυ όμως ξέρω ότι ο Τρέβορ είναι εικοσιτεσσάρων. Πάντα ήμουν ώριμη για την ηλικία μου, ένα χαρακτηριστικό του χαρακτήρα μου που πάντα με δυσκόλευε στο να έχω φίλους της ηλικίας μου. 

After 2 - Greek TranslationWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu