T H I R T Y - O N E

3.1K 57 1
                                    


Samantha

" Vi ses.. " Smiler jeg og vinker til de andre.
" Noget specialet du ønsker at lave? " Smiler Cam og lægger kærligt armene rundt om mig.
" Er det at lægge make-up på dig en mulighed? " Joker jeg og styrer mod trappen der fører ovenpå. " Hentyder du til at jeg har brug for det? " Joker han og vender mig om i hans favn. " Nu du siger det.. " Efterligner jeg ham grinende fra tidligere, hvilket får ham til at ryste grinende på hovedet og give min næse et blødt smølfespark.

" Vi er hjemme.. " Lyder det nede fra trappen af.
" Hej.. " Råber Cam afslappet og forsætter med at nusse mig i håret, fra hans position lænet op ad væggen bag sengen, med mig mellem benene. " Er vennerne gået? " Lyder det fra Charlotta, som må være på vej op ad trappen bedømt ud fra lyden af en der løber på trappen.
" De andre er gået.. Sam er her stadig.. " Svarer han og placerer et kys mod min hovedbund. " Må jeg komme ind? " Lyder det ude fra gangen.
" Sure.. " Smiler Cam og strammer hans greb en smule om mig. " Hej Sam.." Smiler Charlotta idet hun forsigtigt åbner døren. " Hejjj.. " Smiler jeg og kan mærke Cam flette sine fingre ind i mine fra hans position halvt siddende op ad væggen.

" Ville der være for meget at bede om, at sørge for Mill bare den næste time? " Spørger hun udmattet.
" Det skal vi nok.. har hun fået mad? " Smiler jeg hvilket for Cam til at give vores sammenflettede fingre et blødt klem.
" Tusinde tak.. hun har vist spist ude hos en veninde men jeg er ikke sikker på hvor meget.. " Sukker hun taknemmeligt og skæver med et kæmpestort, stolt smil til vores sammenflettede fingre som Cam har placeret oven på dynen. " Det super.. " Smiler jeg. " Tusinde, tusinde tak i 2.. " Udbryder hun lettet og lukker så døren efter sig.

Lidt tid efter smutter vi ned af trappen til køkkenet hvor Mill sidder med stort smil.
" Hey Mill.. " Smiler Cam og løfter hende med et stort smil op i favnen hvor hun begejstret begynder at grine. " Caaam.. " Hviner hun glad og lader ham så sætte hende ned igen på jorden. " Hej Mill.. " Smiler jeg og sætter mig ned på hug, hvor jeg overrasket modtager et kæmpe kram fra hende.

" Mill? Vil du have pizza? " Griner Cam. Hun er simpelhent så kær.. det er de fleste 6 årrige børn!
" Jaaa.. " Udbryder hun begejstret hvilket får mig til at gå over i køleskabet og hive resterne af pizzaen Mari lavede tidligere ud.
" Må jeg sidde deroppe? " Griner hun og peger op på køkkenbordet. " Jeps.. Mor er her ikke.. " Griner Cam og løfter hende op på køkkenbordet ved siden af mig. " Meget pædagogisk! " Griner jeg og begynder på pizzaen. " Tak tak! " Han griner og stiller sig med armene om mig. Lidt cute..

" Er i kærester..? " Spørger Mill og kigger med store øjne op på mig med det sødeste lille smil. " Nej.. Vi er bare venner!. " Smiler jeg.
" Har i kysset? " Spørger Mill med et uskyldigt smil. " Øhhh... " Udbryder jeg forbavset og kigger om på Cam som er flad af grin.
" Ja.. det har vi..? " Begynder jeg. " Så i er kærester!? " Hun smiler stort. " Najr.. det er vi ikke!. " Griner jeg. " Men hvorfor har i så kysset!? " Udbryder Mill forvirret. " Det er fordi.. Cam hjælp mig lige her!? " Udbryder jeg og vender mig om. Han står og optager på Snapchat og er ved at dø ad grin. " Du er til stor hjælp, Hill.. " Sukker jeg. " Tusinde tak! " Smiler han og filmer bare videre. " Er i så gift..? " Spørger Mill.
" Nej!? " Udbryder jeg og kigger bebrejdende på Cam som stopper videoen. " Vi er kærester!. " Griner Cam. Jeg kigger forvirret på ham og vælger bare at vende tilbage til pizzaen. Har jeg misset noget?  " Du må gerne være Cam's kæreste!. " Smiler Mill stort og slynger armene om halsen på mig. " Nurgh.. tusinde tak! " Smiler jeg og for hende sat op på min ene arm, imens jeg sætter et par stykker pizza i mikroovnen.
" Det var nu meget heldigt.. " Smiler Cam og hjælper mig med at tænde den. Mill griner stort og jeg kan ikke lade være med at smile.

What a girl!? ( På dansk )Where stories live. Discover now